Στην Κύπρο θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της νέας μπασκετικής χρονιάς, καθώς υπάρχει συμφωνία του ΕΣΑΚΕ να διεξαχθεί εκεί το Σούπερ Καπ με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Προμηθέα! Ερωτηματικό η Λάρισα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τζάμπολ στην Κύπρο φαίνεται πως θα κάνει η νέα μπασκετική χρονιά στην Ελλάδα!

Το Σούπερ Καπ, το οποίο, από πέρυσι, θυμίζουμε, βρίσκεται και στο ελληνικό πρόγραμμα, με τον Παναθηναϊκό να το κατακτά στην Πάτρα, αναμένεται να διεξαχθεί στη Μεγαλόνησο. Ο ΕΣΑΚΕ θέλει να διοργανώσει μία γιορτή στην Κύπρο 1-2 Οκτωβρίου, και η Λευκωσία και το γήπεδο «Τάσος Παπαδόπουλος» θα φιλοξενήσει τη φετινή διοργάνωση, που τείνει προς τη μονιμοποίηση.

Θα φέρει, μάλιστα, το όνομα «Νίκος Γκάλης» με τις τρεις θέσεις να είναι δεδομένες, αφού Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Προμηθέας θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Μένει να δούμε τι θα γίνει με τη Λάρισα, αφού η συμμετοχή της θα κριθεί από το αν καταφέρει να πάρει άδεια για το νέο πρωτάθλημα. Αν οι Θεσσαλοί δεν τα καταφέρουν, τότε τη θέση τους για να συμπληρώσει την τετράδα του θεσμού θα πάρει ο Κολοσσός που τερμάτισε 5ος στο περσινό πρωτάθλημα.

 
 Πηγή: www.sport-fm.gr

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιαννακόπουλος για τους οπαδούς της Μακάμπι: «Ελπίζω ότι όλα αυτά είναι μαλ@κ!€$!»-ThemaSports
30/04 @ 15:29

Γιαννακόπουλος για τους οπαδούς της Μακάμπι: «Ελπίζω ότι όλα αυτά είναι μαλ@κ!€$!»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το γεγονός ότι η Μακάμπι θα έχει την στήριξη των οπαδών της στο γήπεδο για το Game 3 (30/4, 20:00), με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Παναθηναϊκός: Όταν ο Χουάντσο απουσιάζει, ο Μήτογλου μπαίνει σε... beast mode και «διαλύει» τις αντίπαλες άμυνες!-ThemaSports
30/04 @ 16:19

Παναθηναϊκός: Όταν ο Χουάντσο απουσιάζει, ο Μήτογλου μπαίνει σε... beast mode και «διαλύει» τις αντίπαλες άμυνες!

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μπορεί να απουσιάζει, όμως ο Ντίνος Μήτογλου έχει αποδείξει μέσα στη σεζόν, πως μπορεί να καλύψει το «κενό» του Ισπανού και ανεξαρτήτως κόπωσης, να πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Συμμετείχε στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι ο Μπόλντγουιν!  -ThemaSports
30/04 @ 16:38

Συμμετείχε στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι ο Μπόλντγουιν!

Κανονικά στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι Τελ Αβίβ συμμετείχε ο Γουέιντ Μπόλντγουιν και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, για το Game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR(30/4, 20:00).

Όταν ο Νίκος Γκάλης έπαιξε για πρώτη φορά με την Εθνική Ελλάδας…-ThemaSports
06/05 @ 21:42

Όταν ο Νίκος Γκάλης έπαιξε για πρώτη φορά με την Εθνική Ελλάδας…

Ήταν 6 Μαΐου 1980 όταν ο Νίκος Γκάλης έπαιξε για πρώτη φορά με την Εθνική Ελλάδας…

Ένας από τους καλύτερους ψηλούς της Ευρώπης-ThemaSports
06/05 @ 19:48

Ένας από τους καλύτερους ψηλούς της Ευρώπης

Πόσο μπάσκετ ξέρει ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς... (6 Μαΐου 1973)

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ