Την πρώτη της μεταγραφή για το φετινό καλοκαίρι ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς και επίσημα από σήμερα παίκτης των «κόκκινων διαβόλων» είναι Τάιλερ Μαλάσια.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι και επίσημα ο Τάιλερ Μαλάσια, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ολλανδού αριστερού μπακ-χαφ από τη Φέγενορντ.

 

Πρόκειται για την πρώτη μεταγραφή της ομάδας του Μάντσεστερ το φετινό καλοκαίρι, με την ομάδα του Ρότερνταμ να λαμβάνει από τη Γιουνάιτεντ 15 εκατ. ευρώ ενώ προβλέπονται κι άλλα δύο εκατ. ευρώ σε μορφή μπόνους.

Το συμβόλαιο του παίκτη θα έχει ισχύ μέχρι το 2026 ενώ υπάρχει και επιλογή ανανέωσης για ακόμα ένα έτος. Ο Ολλανδός πραγματοποίησε 136 εμφανίσεις με τη Φέγενορντ και είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες των «οράνιε».

 


Σε ό,τι αφορά στην πρώτη μεταγραφή της θητείας του Έρικ Τεν Χαγκ, λογίζεται αρχικά ως αναπληρωματικός του Λουκ Σο στο αριστερό άκρο της άμυνας και φυσικά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί μέσα στη διάρκεια της σεζόν.

Βάσει αυτής της εξέλιξης, ο Άλεξ Τέλες είναι εξαιρετικά αμφίβολο ότι θα συνεχίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως και ο Μπράντον Γουίλιαμς που ούτως ή άλλως την περσινή σεζόν ήταν δανεικός στη Νόριτς.

 

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οπαδοί της Ρόντα μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο, αλλά στο 95' τους το... χάλασε η Χρόνινχεν!-ThemaSports
04/05 @ 01:10

Οπαδοί της Ρόντα μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο, αλλά στο 95' τους το... χάλασε η Χρόνινχεν!

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στην Ολλανδίας, με τους οπαδούς της Ρόντα να μπουκάρουν στο γήπεδο πανηγυρίζοντας την απευθείας άνοδο, προτού μάθουν ότι η Χρόνιγκεν στο 95' τους χάλασε τη γιορτή!

Σταθερά σε ευρωπαϊκή τροχιά η Λανς, σε πίεση η Λοριάν-ThemaSports
04/05 @ 01:02

Σταθερά σε ευρωπαϊκή τροχιά η Λανς, σε πίεση η Λοριάν

Με δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Λανς νίκησε 2-0 στο «Φελίξ Μπολάρ» τη Λοριάν για την 32η αγωνιστική της Ligue 1, παρέμεινε στην προνομιούχο εξάδα κι άφησε προτελευταία την ομάδα της Κορσικής.

Ουίλιαμς κέρναγε, Ουίλιαμς έπινε και διπλό τετράδας για Μπιλμπάο-ThemaSports
04/05 @ 00:27

Ουίλιαμς κέρναγε, Ουίλιαμς έπινε και διπλό τετράδας για Μπιλμπάο

Με δύο γκολ του Ινάκι Ουίλιαμς από ασίστ του Νίκο Ουίλιαμς, η Μπιλμπάο νίκησε 2-0 στη Μαδρίτη τη Χετάφε στο πρώτο ματς της 34ης αγωνιστικής της La Liga κι εξακολουθεί να ελπίζει για Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχασε τα άχαστα στο φινάλε η Λούτον κόντρα στην Έβερτον και η Νότιγχαμ Φόρεστ χαμογελά!-ThemaSports
04/05 @ 00:10

Έχασε τα άχαστα στο φινάλε η Λούτον κόντρα στην Έβερτον και η Νότιγχαμ Φόρεστ χαμογελά!

Η Λούτον πάλεψε στο φινάλε να κλέψει τη νίκη από την Έβερτον, όμως έμεινε στο εντός έδρας 1-1 και πλέον η Νότιγχαμ Φόρεστ... χαμογελά στη μάχη των δύο ομάδων για την παραμονή στην κατηγορία!

Κόλλησε στο Τορίνο και κρατά ανοιχτό το... Champions League η Μπολόνια-ThemaSports
03/05 @ 23:57

Κόλλησε στο Τορίνο και κρατά ανοιχτό το... Champions League η Μπολόνια

Την τέταρτη ισοπαλία της στα πέντε τελευταία ματς έφερε η Μπολόνια, η οποία έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Τορίνο και παραμένει στην πρίζα σχετικά με την εξασφάλιση της πρώτης πεντάδας.

Έσωσε τον βαθμό με τη Λειψία στο 90' και έμεινε ζωντανή για Ευρώπη η Χόφενχαϊμ-ThemaSports
03/05 @ 23:50

Έσωσε τον βαθμό με τη Λειψία στο 90' και έμεινε ζωντανή για Ευρώπη η Χόφενχαϊμ

Με γκολ του Αντρέι Κράμαριτς στο 90', η Χόφενχαϊμ πήρε την ισοπαλία με σκορ 1-1 από τη Λειψία και έμεινε ζωντανή για πρόκριση στην Ευρώπη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ