Η καλοκαιρινή «αγάπη» των Αζέρων και το όφελος της ΑΕΚ για Φαράζ…
Deal με τη Νέφτσι Μπακού έκανε η ΑΕΚ, παραχωρώντας έναν από τους πιο ποιοτικούς παίχτες που είχε στο δυναμικό της τα τελευταία χρόνια, τον Ιμάντ Φαράζ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο διεθνής επιθετικός ολοκλήρωσε τις διακοπές του, τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθεί με το πρόγραμμα προετοιμασίας των πρωταθλητών.
Δεν διαψεύδονται πληροφορίες που βγήκαν χθες, ότι ενδεχομένως να περάσει σήμερα το πρωί από τα γραφεία της εταιρίας στην οδό Αγίου Αντρέου, όπου θα τον περιμένει ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, για να πέσουν οι υπογραφές στο καινούργιο συμβόλαιο.
*Προσεχώς στην Αγίου Αντρέου ο Πίττας! Ανταμοιβή για την "έκρηξη" της διετίας...
Ο Πίττας θα είναι δεμένος με την ομάδα μέχρι τον Μάιο του 2025. Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, λένε, ότι θα εισπράξει 180 χιλιάδες για την επόμενη σεζόν, 190 χιλιάδες για την μεθεπόμενη, ενώ θα… ακουμπήσει την 200άρα την σεζόν 2024 – 25.
Αν μέχρι τότε είναι στο «λιμάνι», επειδή πάντοτε υπάρχει –την σκέφτεται κι ο ίδιος- η προοπτική να πουληθεί σε ομάδα του εξωτερικού.
Σήμερα στις 11.30 προγραμματίζεται η συνέντευξη τύπου παρουσίαση των πακέτων των καρτών διαρκείας.