Δυσαρέσκεια για τον Ντέγιαν Ράντονιτς και τον τρόπο που ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Ερυθρό Αστέρα, εξέφρασε ο Νεμπόισα Τσόβιτς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τη δική του θέση για την αποχώρηση του Ντέγιαν Ράντονιτς από τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα, αποκάλυψε ο Νεμπόισα Τσόβιτς.

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που ο Μαυροβούνιος προπονητής ενημέρωσε για την αποχώρησή του, για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν ισχύουν οι φήμες που θέλουν την ομάδα του Βελιγραδίου να μειώνει το μπάτζετ της επόμενης σεζόν.

«Καταλαβαίνω ότι ενδιαφέρεστε για ονόματα, αλλά θέλω να καταλάβετε γιατί δεν βγάζουμε τα ονόματα στη δημοσιότητα. Επίσης, όπως βλέπετε και εσείς υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός προπονητών που θέλουν να αναλάβουν τον Ερυθρό Αστέρα. Η ομάδα δεν μπήκε σε καμία διαδικασία συζητήσεων ή διαπραγματεύσεων με κανέναν, από την στιγμή που δεν είχε λάβει την οριστική απάντηση του Ντέγιαν Ράντονιτς. Ο προπονητής δεν μας έδωσε την απάντησή του με απευθείας επικοινωνία αλλά με email, μέσω του μάνατζέρ του. Τώρα, εμείς πρέπει να προχωρήσουμε. Υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι προπονητές και πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις», δήλωσε αρχικά ο Νεμπόισα Τσόβιτς στην ερώτηση για το νέο προπονητή στον Ερυθρό Αστέρα.

Συγκεκριμένα, για τον λόγο που δεν έμεινε ο Ντέγιαν Ράντονιτς στους «ερυθρόλευκους»: «Ο Ερυθρός Αστέρας του έκανε μία καλή πρόταση. Θέλαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασίας μας, αλλά για να ολοκληρωθεί μία συμφωνία θέλει… δύο. Περιμέναμε την απάντησή του μέχρι τις 30 Ιουνίου. Θέλαμε να έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα, ώστε να ξεκινήσουμε την αναζήτηση παικτών όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Όλα αυτά που γράφονταν στον Τύπο τις προηγούμενες ημέρες δεν ήταν αλήθεια, ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα μειώσει το μπάτζετ και ότι δεν θα έχει φιλοδοξίες τη νέα σεζόν. Εδώ το σταματάω. Η ομάδα ευχήθηκε και επίσημα καλή τύχη με τον Παναθηναϊκό, στον πρώην προπονητή της. Είμαι χαρούμενος που αναγνωρίστηκε η δουλειά του, μέσα από τις επιτυχίες που είχαμε μαζί!».

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πράξη 3η στους ημιτελικούς των πλέι-οφ - Τέλος ή... παράταση;-ThemaSports
07/05 @ 20:48

Πράξη 3η στους ημιτελικούς των πλέι-οφ - Τέλος ή... παράταση;

Διεξάγονται το επόμενο διήμερο οι τρίτοι αγώνες στα δυο ζευγάρια της ημιτελικής φάσης της ΟΠΑΠ Basket League, με Πετρολίνα ΑΕΚ και Κεραυνό να έχουν μεγάλο προβάδισμα απέναντι σε Περεστρόικα ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση αντίστοιχα.

Δεύτερη νίκη για τον Κεραυνό με ανατροπή επί της Ανόρθωσης-ThemaSports
01/05 @ 22:17

Δεύτερη νίκη για τον Κεραυνό με ανατροπή επί της Ανόρθωσης

Κάνοντας αντεπίθεση μετά το πρώτο δεκάλεπτο, ο Κεραυνός επικράτησε με 78-72 της Ανόρθωσης στο στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας» και έκανε το 2-0 στη σειρά της ημιτελικής φάσης της ΟΠΑΠ Basket League και θέλει άλλο ένα ροζ φύλλο για να προκριθεί στα τελικά της διοργάνωσης.

Πήρε το «διπλό» η ΑΕΚ και έκανε το 2-0 στις νίκες! -ThemaSports
30/04 @ 21:52

Πήρε το «διπλό» η ΑΕΚ και έκανε το 2-0 στις νίκες!

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο Λευκόθεο ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ Περεστρόικα και στην Πετρολίνα ΑΕΚ που ήταν το δεύτερο για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ για το πρωτάθλημα της ΟΠΑΠ Basket League και για το ζευγάρι των θέσεων 1 & 4.

Διπλό ο Κεραυνός και 1-0 επί της Ανόρθωσης-ThemaSports
27/04 @ 21:53

Διπλό ο Κεραυνός και 1-0 επί της Ανόρθωσης

Με διπλό ο Κεραυνός «έσπασε» την έδρα της Ανόρθωσης, κερδίζοντας με 76-68, στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης της ΟΠΑΠ Basket League και έκανε το 1-0 στη σειρά.

Άνετη νίκη για την ΑΕΚ επί του ΑΠΟΕΛ στον πρώτο ημιτελικό των πλέι-οφ της Basket League (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)-ThemaSports
26/04 @ 21:44

Άνετη νίκη για την ΑΕΚ επί του ΑΠΟΕΛ στον πρώτο ημιτελικό των πλέι-οφ της Basket League (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Με νίκη της Πετρολίνα ΑΕΚ, άνοιξε η αυλαία για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ, καθώς στην αναμέτρηση που έγινε στο «Κίτιον» που ήταν και η πρώτη για το ζευγάρι των θέσεων 1 & 4, κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ Περεστρόικα με 85-71.

Αρχίζει η ημιτελική φάση της ΟΠΑΠ Basket League  -ThemaSports
25/04 @ 22:24

Αρχίζει η ημιτελική φάση της ΟΠΑΠ Basket League

Στην ημιτελική φάση περνάει η ΟΠΑΠ Basket League, καθώς το επόμενο διήμερο θα γίνουν οι πρώτοι αγώνες της σειράς, με τις ομάδες που είχαν την ψηλότερη θέση στο τέλος της κανονικής περιόδου να έχουν το προβάδισμα της έδρας στα δυο ζευγάρια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ