Πόλυς Χαραλάμπους

Όπως είδατε σε προηγούμενες αναρτήσεις, σήμερα το πρωί, ξεναγηθήκαμε στις εγκαταστάσεις του τεράστιου οικοδομήματος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

Δίδυμο... ThemaSports στο νέο γήπεδο Λεμεσού!

Το THEMASPORTS στα ενδότερα του νέου γηπέδου Λεμεσού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)

Όσοι έτυχε να επισκεφτούν τον χώρο και τυγχάνει να «αναγιώθηκαν» και ν΄ ανδρώθηκαν στο ιστορικό Τσίρειο Στάδιο, φαντάζομαι ότι ένιωσαν το ίδιο συναίσθημα...

Ότι είναι λες και... επισκέφτηκαν ένα έργο σε άλλη χώρα. Όταν θα ανοίξει με το καλό το «παλάτι» στο Κολόσσι, ενδεχομένως πολλοί από μας να νιώσουν ότι... ξαναγεννήθηκαν. Πάντοτε μιλούμε ποδοσφαιρικά.

Το πιο δυνατό συμπέρασμα που έβγαλε ο υποφαινόμενος, μόλις βρέθηκε στην κεντρική κερκίδα (που βρίσκονται και τα Vip Boxes) είναι ότι θα πρόκειται για την πιο... καυτή ποδοσφαιρική έδρα της Κύπρου. Θα πρέπει να... μισθώνονται παρά πολλοί επιτηρητές στα «μεγάλα» παιχνίδια, για διαφύλαξη της ομαλότητας.

Είναι εντυπωσιακοί οι χώροι, που οδηγούν στα δημοσιογραφικά θεωρεία, στις αίθουσες τύπου, στα προεδρικά και στα υπόλοιπα επίσημα θεωρεία.

Όσοι συνηθίσαμε να δουλεύουμε τις τελευταίες δεκαετίες στο Τσίρειο, κατά το αρχικό διάστημα που θα ανοίξει το νέο γήπεδο, θα νιώθουμε ότι πήραμε «μετεγγραφή» σε άλλη χώρα.

Δοκιμάσαμε και τα... περιβόητα καθίσματα των κερκίδων. Είναι άνετα, δεν περιμέναμε άλλωστε ότι θα ήταν σαν πολυθρόνες του σπιτιού μας.

Είναι ικανοποιητικό... το διάστημα που άφησαν, από τη μια σειρά των κερκίδων στην άλλη. Μπορεί εύκολα να... βγει κάποιος να πάει στην καντίνα ή στην τουαλέτα και να μην χρειαστεί να σηκωθούν οι μπροστινοί.

Στο επίκαιρο ερώτημα, αν... τελειώνει το γήπεδο μέχρι τον Οκτώβρη, για να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα, η απάντηση είναι «όχι», ακόμα κι αν το υπαλληλικό προσωπικό του συναιτερισμού εταιριών που έχτισε το γήπεδο, δεν πάει για διακοπές τον Αύγουστο.

Όπως είπαμε πολλές φορές στο ραδιόφωνο, χαλάλι η καθυστέρηση δυο-τριών μηνών για τα εγκαίνια του γηπέδου. Για κάμποσα χρόνια, η ιστορία με το γήπεδο στη Λεμεσό, έμοιαμε με το... Γιοφύρι της Άρτας.

Όμως τουλάχιστον να... εκπέμπεται μια κοινή θέση για το πότε θα γίνει η μετακόμιση των ομάδων. Πρέπει να συντονιστούν οι αρμόδιοι, να μη λεν κάποιοι «έτσι» και μερικοί άλλοι «γιουβέτσι».

Κι ένα μήνυμα στους υποστηρικτές των ομάδων της Λεμεσού. Για να... χαρούμε το στολίδι που μας «φτιάχνουν» - με πολλά χρόνια καθυστέρησης- όταν με το καλό θα λειτουργήσει, πρέπει να το προσέχουμε σαν τα μάτια μας.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το «παρήγορο» γι’ αυτό το καλοκαίρι… -ThemaSports
21/04 @ 09:31

Το «παρήγορο» γι’ αυτό το καλοκαίρι…

Όσοι οπαδοί της ΑΕΛ «σπατάλησαν» δυο ώρες από τη ζωή τους, για να παρακολουθήσουν τον ψεσινό αγώνα με τον Απόλλωνα, απογοητεύτηκαν για άλλη μια φορά…

Κάτι έκαμε κι ο… σενιόρ Χουάν Κάρλος! -ThemaSports
18/04 @ 09:30

Κάτι έκαμε κι ο… σενιόρ Χουάν Κάρλος!

Η συμμετοχή της Πάφος Fc για πρώτη φορά στον τελικό του κυπέλλου Κόκα-Κόλα, «παίζει» δεξιά – αριστερά στα μήντια. Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία (μέχρι την επόμενη) της ομάδας, την οποία συντηρούν οικονομικά οι Ρώσοι Λομάκιν και Ντουμπόφ.

Το πικρό ποτήρι και το ηχηρό μήνυμα στον Κίρζη από τον δωδέκατο! -ThemaSports
18/04 @ 08:48

Το πικρό ποτήρι και το ηχηρό μήνυμα στον Κίρζη από τον δωδέκατο!

Τους έλουσε κρύος ιδρώτας τους πάντες στον Απόλλωνα, όταν ο Τάνκοβιτς νίκησε από μακρινή απόσταση τον Λεουβενμπέρχ. Θα χρειαστούν τον χρόνο τους, για να το ξεπεράσουν… Ειδικά σε αυτούς που διαχειρίζονται τις τύχες της ομάδας, αν τους έβαζες μαχαίρι χθες βράδυ, δεν θα έβγαζε αίμα.

ΑΕΛίστας από τα γεννοφάσκια του ο νέος «καπετάνιος»!  -ThemaSports
17/04 @ 09:09

ΑΕΛίστας από τα γεννοφάσκια του ο νέος «καπετάνιος»!

Εντός της ημέρας θα υποβληθούν οι υποψηφιότητες ενόψει της εκλογικής συνέλευσης στην ΑΕΛ, την προσεχή Τετάρτη (24/4). Εκτός απρόοπτου, θα κατεβάσει συνδυασμό, ο επιχειρηματίας στον τομέα ανάπτυξης γης και ακινήτων, Κώστας Κωνσταντίνου.

Η κίνηση του Αναστασίου με Παναγιώτη Αντρέου... στέλνει μηνύματα! -ThemaSports
15/04 @ 10:39

Η κίνηση του Αναστασίου με Παναγιώτη Αντρέου... στέλνει μηνύματα!

O Παναγιώτης Αντρέου είχε κάμει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα, με τον Νορβηγό Ρέκνταλ στον πάγκο. Ήταν στις 4 Φεβρουαρίου με τον Απόλλωνα στην Λεμεσό…

«Εξάποντο» ο Ηλίας! Δεν χάνει με τίποτε το 27o της Στεάουα… -ThemaSports
15/04 @ 09:10

«Εξάποντο» ο Ηλίας! Δεν χάνει με τίποτε το 27o της Στεάουα…

Με γκολ του Κομάν στο 16ο λεπτό, η Στεάουα του Ηλία Χαραλάμπους νίκησε εκτός έδρας με 1-0 την CfR Κλουζ, αυξάνοντας την διαφορά στους 13 βαθμούς από την χθεσινή της αντίπαλο. Την ίδια απόσταση έχει και από την Κραϊόβα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ