Την εκτός έδρας ήττα με 78-49 από την Αυστρία δέχθηκε η Εθνική Ανδρών για την 6η αγωνιστική της προ-προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2025.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πάλεψε στα αρχικά στάδια του παιχνιδιού, όμως δεν τα κατάφερε απέναντι στους γηπεδούχους και πρωτοπόρους του α’ γκρουπ, που πήραν και το εισιτήριο από τον συγκεκριμένο όμιλο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Η Αυστρία πήρε από το ξεκίνημα το προβάδισμα, με την Εθνική μας να διατηρείται κοντά στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο (19-15), όμως στο δεύτερο οι γηπεδούχοι απομακρύνθηκαν ανοίγοντας την ψαλίδα του σκορ στους 17 πόντους (37-20).
Στο τρίτο δεκάλεπτο η διαφορά έφθασε τους 23 πόντους (58-35), για να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση με την Αυστρία να παίρνει το ροζ φύλλο με τελικό σκορ 78-49.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-15, 37-20, 58-35, 78-49.
Αυστρία (Raoul Korner): Kaferle 4, Lanmuller 8 (1), Lohr 11 (3), Poljak 11 (2), Schott, Ersek 5 (1), Klepeisz 10 (2), Mbemba 10, Poeltl 10, Rados 4, Votsch, Vujosevic 5.
Kύπρος (Χριστόφορος Λειβαδιώτης): Γιανναράς 11 (3), Μαντοβάνη, Μιχαήλ 9 (1), Πασιαλής 2, Σιμιτζής 14 (2), Ηλιάδης, Κουμής 2, Λοϊζίδης, Μουόσα 1, Παντελή, Στυλιανού 7 (1), Τίγκας 3.
**Βρείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα**
Από ιστοσελίδα ΚΟΚ
Η βαθμολογία... α' ημιχρόνου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/10 @ 08:51
Οι Νάγκετς με τους δύο σέντερ τους πρωταγωνιστές νίκησαν τους Κλίπερς σε φιλικό, ενώ οι Λέικερς παρά τις ηχηρές απουσίες τους επικράτησαν .
12/10 @ 16:53
Χωρίς τον Εβάν Φουρνιέ θα παραταχθεί απόψε το βράδυ ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, αφού ο Γάλλος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.
12/10 @ 16:23
Ο Κέντρικ Ναν βγήκε νοκ-άουτ και δεν θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό το απόγευμα της Κυριακής!
10/10 @ 21:28
Το απόλυτο στις νίκες διατήρησε ο ΑΠΟΕΛ κερδίζοντας στη Λεμεσό, τον Απόλλωνα με 90-88 , για τη 2η αγωνιστική της ECOMMBX Basket League, σε αγώνα με συγκλονιστικό φινάλε που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
10/10 @ 00:12
Με απίθανο buzzer beater του Κέντρικ Ναν, ο Παναθηναϊκός νίκησε 86-84 την Μπασκόνια και έφυγε με «διπλό» από τη Βιτόρια για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια!
09/10 @ 08:20
Οι Σέλτικς έδειξαν δύναμη απέναντι στους Γκρίζλις, ο Ντουράντ έλαμψε στο ντεμπούτο του με τους Ρόκετς, ενώ οι Σπερς πέτυχαν ανατροπή-θρίλερ κόντρα στους Χιτ στην του NBA.
BEST OF THEMASPORTS