Το βρετανικό Grand Prix σημαδεύτηκε από το ατύχημα στην εκκίνηση, με τον Ζου να σώζεται λόγω… halo.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας, που είδε τον Κάρλος Σάινθ να κερδίζει τον πρώτο αγώνα της καριέρας του στη Formula 1, ήταν άκρως επεισοδιακό και σημαδεύτηκε από το σοβαρό ατύχημα, ευτυχώς χωρίς θύματα, στην εκκίνηση.
Στην πρώτη στροφή της πίστας, υπήρχε επαφή μεταξύ αρκετών πιλότων, με αποτέλεσμα το μονοθέσιο του Γκουάνγιου Ζου να αναποδογυρίσει και να σέρνεται ανάποδα πριν καταλήξει στον τοίχο!
Ευτυχώς ο Κινέζος πιλότος της Alfa Romeo παρά τον τρομακτικό ατύχημα, δεν υπέστη κάποιο τραυματισμό αφού το halo αποδείχτηκε σωτήριο.
Δείτε σε τέσσερα διαφορετικά πλάνα μέσα από split screen πώς έγινε το ατύχημα στην πίστα του Σίλβερστοουν:
Πηγή: sport-fm.gr
Ο Ολλανδός μέσος της Ομόνοιας, Κάρελ Άιτινγκ ήταν ο παίκτης που έκρινε το ντέρμπι με την ΑΕΚ με μια φοβερή γκολάρα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/09 @ 17:10
Η McLaren συζήτησε διεξοδικά με τον Όσκαρ Πιάστρι και τον Λάντο Νόρις την επιλογή της να ζητήσει από τον Αυστραλό να δώσει τη 2η θέση του Ιταλικού GP στον Βρετανό στο τέλος του αγώνα της Μόντσα, και ο πρώτος υποστήριξε ότι οι τρεις πλευρές “ευθυγραμμίστηκαν” ως προς τον τρόπο που θα διαχειρίζονται τέτοιες καταστάσεις στο μέλλον.
16/09 @ 20:02
Ο Λιούις Χάμιλτον μίλησε για ακόμη μια φορά ανοικτά για τα όσα συμβαίνουν στη Γάζα.
05/09 @ 23:00
Η Formula 1 ανανέωσε τη συνεργασία της με την θρυλική πίστα του Μόντε Κάρλο μέχρι το 2035
05/09 @ 20:11
Τον ταχύτερο χρόνο στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές στη Μόντσα πέτυχε ο Λάντο Νόρις, με τους Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ να συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις τους!
30/08 @ 11:02
Το εγκώμιο του Λιούις Χάμιλτον έπλεξε ο Φερνάντο Αλόνσο, όσο και ο Τζορτζ Ράσελ, σχολιάζοντας τη σκληρή δημόσια αυτοκριτική του Βρετανού οδηγού μετά το GP Ουγγαρίας και τη δύσκολη σεζόν που περνά φέτος με τη Ferrari.
26/08 @ 15:10
Τους πιλότους με τους οποίους θα αγωνιστεί στην παρθενική της σεζόν στη Formula 1 ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η Cadillac!
BEST OF THEMASPORTS