Η Ζάλτσμπουργκ τιμώρησε τις αμυντικές αδράνειες και ολιγωρίες του Ολυμπιακού, επικρατώντας με 3-1 και έβαλε έξτρα προβληματισμούς στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τιμώρησε τον Ολυμπιακό η Ζάλτσμπουργκ. Σε ένα ματς που ήταν σχετικά ισορροπημένο, η αυστριακή ομάδα τιμώρησε τα αρκετά αμυντικά λάθη των Πειραιωτών και επικράτησε με 3-1.

Έδειξε τις αδυναμίες του Ολυμπιακού η Ζάλτσμπουργκ, με τους ερυθρόλευκους να έχουν κενά στην άμυνα τους αλλά και έλλειμμα δημιουργίας στο δεύτερο ημίχρονο.Χτύπησε το καμπανάκι στους Πειραιώτες και τον Πέδρο Μαρτίνς η ομάδα του Ματίας Γιάισλε ενόψει και των ευρωπαϊκών αγώνων με τη Μακάμπι Χάιφα σε 20 περίπου ημέρες.

 


Στο μυαλό του κόουτς:

Με διάταξη 4-2-3-1 παρέταξε ο Πέδρο Μαρτίνς τον Ολυμπιακό. Ο Βατσλίκ στην εστία και οι Άβιλα, Σωκράτης, Σισέ και Ρέαμπτσουκ στην άμυνα. Εμβιλά, Κανέ τα δύο χαφ, μπροστά τους ο Αγκιμπού Καμαρά σε ρόλο δεκαριού, με τους Μασούρα, Ραντζέλοβιτς στα εξτρέμ και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.



Το ματς

Καλό πρώτο ημίχρονο με ωραίο ρυθμό και αρκετές μονομαχίες. Στο 14’ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ, όταν ο Αγκιμπού Καμαρά έκλεψε μετά από τραγικό λάθος του Μπερνάρντο και ο Ελ Αραμπί σκόραρε με άψογο πλασέ στην κίνηση.



Ωστόσο, η Ζάλτσμπουργκ αντέδρασε άμεσα και στο 22’ έκανε το 1-1 με τον Σίμιτς, ύστερα από κεφαλιά πάσα του Σέσκο, ο οποίος νίκησε στον αέρα τον Σισέ. Στην συνέχεια του παιχνιδιού η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πίεζε αρκετά, αλλά δεν μπορούσε να μετουσιώσει τις φάσεις της σε κάποιο γκολ.



Κάπως έτσι, η… κυνική Ζάλτσμπουργκ στο 41’ έκανε το 2-1 όταν ο Σίμιτς έσπασε στον Καμέρι και αυτός με πλασέ στην κίνηση έδωσε προβάδισμα στην αυστριακή ομάδα, υπογράφοντας την ανατροπή.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός δεν ήταν τόσο καλός, ούτε αμυντικά ούτε επιθετικά. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στο 54’ έχασε μια τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει, όταν ο Μασούρας σε κενή εστία δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Αυτή ήταν και η μοναδική φάση των Πειραιωτών στην επανάληψη, με τις πολλές αλλαγές στη συνέχεια από τις δύο πλευρές να ρίχνουν τον ρυθμό αισθητά.



Ο αυστριακός σύλλογος δημιουργούσε ευκαιρίες και έψαχνε συνεχώς το γκολ, το οποίο τελικά ήρθε στο 82’ όταν ο Φερνάντο έγραψε το 3-1. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε απολύτως τίποτα, με τον Ολυμπιακό να γνωρίζει την ήττα με σκορ 3-1 από την Ζάλτσμπουργκ στο έκτο φιλικό παιχνίδι των «ερυθρολεύκων».



Η Ζάλτσμπουργκ, η οποία είναι μια ομάδα με μεγάλο ταλέντο, έδειξε στον Πέδρο Μαρτίνς τις αδυναμίες του Ολυμπιακού όπως για παράδειγμα τα κενά στην άμυνά του… Εκμεταλλεύτηκε τις ολιγωρίες των «ερυθρόλευκων», αλλά και το γεγονός πως δεν είχε καλή εικόνα και ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος δεν του επέτρεψε καν να δημιουργήσει πέραν της φάσης του Μασούρα. Ο Πορτογάλος έχει δουλειά και πρέπει να διορθώσει άμεσα τα λάθη του, ώστε να μη βρεθεί προ εκπλήξεως στα ευρωπαϊκά ματς.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Άβιλα, Σωκράτης (62' Μαντί Καμαρά), Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Αγκιμπού Καμαρά (79' Καρβάλιο), Μασούρας (62' Ζινκερνάγκελ), Ραντζέλοβιτς (79' Χασάν) και Αραμπί (67' Αμπουμπακάρ Καμαρά).

sport-fm.gr

 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παναθηναϊκός: Ο πρώτος μετά τον Μπεργκ που γράφει double-double με το "τριφύλλι"-ThemaSports
16/04 @ 09:30

Παναθηναϊκός: Ο πρώτος μετά τον Μπεργκ που γράφει double-double με το "τριφύλλι"

Οι τρομερές επιδόσεις του "magic Bernie" σε ασίστ και σκοράρισμα, με τον Βραζιλιάνο να γίνεται ο πρώτος μετά τον Μπεργκ που φτάνει σε διψήφια νούμερα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ολυμπιακός: Η ευκαιρία του Ντόη να ξαναμπεί στην σκέψη του Μεντιλίμπαρ και το δίδυμο με τον Κάρμο-ThemaSports
16/04 @ 09:00

Ολυμπιακός: Η ευκαιρία του Ντόη να ξαναμπεί στην σκέψη του Μεντιλίμπαρ και το δίδυμο με τον Κάρμο

Ο Ανδρέας Ντόη αναμένεται να επιστρέψει στα βασικά πλάνα του Μεντιλίμπαρ και θα προσπαθήσει να αρπάξει αυτή την ευκαιρία από τα μαλλιά. Πώς τα έχει πάει σε δίδυμο με τον Κάρμο.

Οι Άγγλοι «επιμένουν» για τον Ιωαννίδη, αλλά ποια είναι τα δεδομένα από πλευράς Παναθηναϊκού;-ThemaSports
15/04 @ 16:41

Οι Άγγλοι «επιμένουν» για τον Ιωαννίδη, αλλά ποια είναι τα δεδομένα από πλευράς Παναθηναϊκού;

Βρετανικό δημοσίευμα, συνδέει και πάλι τον Φώτη Ιωαννίδη με ομάδες από την Premier League, οι οποίες δείχνουν να έχουν στα «ραντάρ» τους, τον διεθνή επιθετικό. Τι ισχύει, όμως;

Επιμένει για Πανθεσσαλικό ο Άρης, με εναλλακτική... Βικελίδης!-ThemaSports
15/04 @ 13:00

Επιμένει για Πανθεσσαλικό ο Άρης, με εναλλακτική... Βικελίδης!

Επιμένει για Πανθεσσαλικό ο Άρης, καλώντας την ΕΠΟ να πράξει τα απαραίτητα για να είναι έτοιμο ως τον Μάιο.

Μπούσι – Παπαδόπουλος: Ένα φτύσιμο που εξελίχθηκε σε «φτου σου» και σχηματισμό δικογραφίας! -ThemaSports
15/04 @ 19:10

Μπούσι – Παπαδόπουλος: Ένα φτύσιμο που εξελίχθηκε σε «φτου σου» και σχηματισμό δικογραφίας!

15 Απριλίου 2007: Πως ένας ποδοσφαιρικός αγώνας μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για την εμπλοκή του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και την εξέταση μέχρι και του ενδεχόμενου απέλασης ενός παίκτη; Τέτοιες μέρες 16 χρόνια πίσω το φτύσιμο του Αλμπάν Μπούσι του Απόλλωνα Καλαμαριάς στον Δημήτρη Παπαδόπουλο του Παναθηναϊκού είχε… πολλά ημίχρονα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ