Η νέα επιστολή και τα δεδομένα με την αστυνόμευση του Ομόνοια-Πάφος
Η Αστυνομία με επιστολή της εγείρει θέμα ασφαλείας του ΓΣΠ ενόψει του αγώνα Ομόνοια-Πάφος για το Conference League, όπως είχε κάνει και πριν τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Απόλλωνα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Παναθηναϊκός θέλει να καλύψει άμεσα το κενό που αφήνει στο κέντρο της άμυνας η μεταγραφή του Φραν Βέλεθ στην Αλ Φατέχ και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta ένας από τους στόχους του ''τριφυλλιού'' είναι ο 30χρονος αριστεροπόδαρος Ισπανός κεντρικός αμυντικός της Ουέσκα, Ιγκνάσι Μιγκέλ, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια έκανε αξιοσημείωτη καριέρα σε ισπανικές ομάδες ενώ στο ξεκίνημα της καριέρας του ανήκε στην Άρσεναλ.
Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τα «τσικό» της Μπαρτσελόνα προτού πάει στην Κορνέλια το 2004 και μετά από τέσσερα χρόνια... μοσχοπουληθεί αντί 1,25 εκ. ευρώ σε ηλικία 16 ετών στην Άρσεναλ.
Χρειάστηκε μόλις τρία χρόνια για να προαχθεί στην πρώτη ομάδα των «κανονιέρηδων» με την οποία πραγματοποίησε μόλις 14 συμμετοχές στα τρία χρόνια που έμεινε εκεί (μεσολάβησε κι ένας μονοετής δανεισμός στην Λέστερ) προτού αποχωρήσει για την Νόριτς αντί 1,9 εκ. ευρώ.
Στα «καναρίνια» δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής κάνοντας μόλις 2 συμμετοχές κι έτσι αποχώρησε για την Πονφεραντίνα και μετά από ένα χρόνο από κει για την Λούγκο όπου έμεινε μόλις έξι μήνες, αφού τον απέκτησε η Μάλαγα αντί 500 χιλ. ευρώ.
Τον Αύγουστο του 2018, μετά από μόλις έξι μήνες και 20 συμμετοχές, η Μάλαγα θα τον πουλήσει στην Χετάφε με τα δεκαπλάσια χρήματα, ήτοι 5 εκ. ευρώ. Εκεί, τον πρώτο χρόνο θα κάνει μόλις δέκα συμμετοχές χωρίς να ικανοποιήσει κι έτσι θα ακολουθήσουν τρεις συνεχόμενοι δανεισμοί σε Τζιρόνα (2019-2020, 24 συμ. 1 γκολ), Λεγκανιές (2020-2021, 22 συμ.) και Ουέσκα (2021-2022, 35 συμ. 4 γκολ).