Πριν μερικές μέρες ο Κώστας Χριστοδούλου – Καραβίδας, είχε δηλώσει πως θα πάρουν δυο παίχτες δανεικούς από τον Απόλλωνα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο παίχτης που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να πάει για μια σεζόν στην… Περιστερώνα, είναι ο Αλεξάντερ Νάγιοκ. Δεν είναι τυχαίο το ότι αποφάσισαν να τον καλέσουν κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας.
Όσον αφορά τον δεύτερο παίχτη, που θα «δανείσουν» στην ομάδα του Καραβίδα, θα αποφασιστεί μέσα από την πορεία της προετοιμασίας.
Θα είναι άλλος ένας κοινοτικός/ξένος, αφού υπάρχει μεγάλη… πίεση στον κατάλογο Α’.
Θυμίζουμε ότι στις 10 Ιουλίου, Δόξα και Απόλλωνας θα δώσουν φιλικό στην Περιστερώνα, στο πλαίσιο των εγκαινίων του ανακαινισμένου γηπέδου της προσφυγικής ομάδας στην Περιστερώνα.
Π.Χ.
Διαβάστε επίσης:
Ψηλά ο πήχης για μετεγγραφές, αλλά βρίσκουν… εμπόδια
Ο Μπράγκα αναμένεται ότι θα αποχωρήσει κι στην ΑΕΛ εξετάζουν για αντικαταστάτη...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 14:21
Η Ανόρθωση κινείται για την απόκτηση του Μίγιο Τσάκτας.
09/09 @ 19:41
Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς έχει συμφωνήσει με την Ομόνοια και αναμένεται ότι η μεταγραφή θα πάρει επίσημη μορφή εφόσον απαντήσει θετικά η Πάφος!
10/09 @ 08:49
Η καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης (9 Σεπτεμβρίου).
09/09 @ 17:47
Μια... ανάσα από την Ανόρθωση είναι ο Μπαμπακάρ Ντιόν
08/09 @ 20:00
Την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται η περίοδος... ενίσχυσης των ομάδων. Δείτε τους νεοφερμένους λίγες ώρες πριν κλείσει το «παράθυρο»
06/09 @ 18:04
Η ΑΕΚ εκπλήρωσε τον μίνιμουμ στόχο της στην Ευρώπη, τον πρώτο χρονικά, με την είσοδο σε league phase ευρωπαϊκής διοργάνωσης και ετοιμάζεται για τις επόμενες προκλήσεις.
BEST OF THEMASPORTS