«Τα πρώτα 30ο λεπτά ήταν πολύ άσχημα και επηρέασαν την εξέλιξη. Αυτά τα ματς είναι για να δούμε ποιοι παίκτες είναι σε καλύτερη κατάσταση και μπορούν να βοηθήσουν στο μέλλον». Τα λόγια του Πέδρο Μαρτίνς μετά τη λήξη του 5ου κατά σειρά φιλικού του Ολυμπιακού στην Αυστρία κόντρα στην Αρμίνια Μπίλεφελντ έχουν και κρυφά και φανερά μηνύματα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στην πραγματικότητα επρόκειτο για ένα αρκετά ηχηρό... καμπανάκι του Πορτογάλου τεχνικού προς παίκτες που υποτίθεται θέλουν να τον πείσουν ότι αξίζουν να μείνουν στο ρόστερ τη νέα σεζόν. Αν και δεν ανέφερε ονόματα, δε χρειάζεται να μιλήσει κανείς με τον 52χρονο τεχνικό για να καταλάβει για ποιούς χτυπούσε η... καμπάνα.
Από ποιούς δεν έμεινε ικανοποιημένος; Από τους περισσότερους απ' όσους αγωνίστηκαν σ' αυτό το φιλικό. Ωστόσο για κάποιους που δεν κρίνονται στην προετοιμασία δεν έχει τόση μεγάλη σημασία. Σημασία έχει για 'κείνους που προσπαθούν να πείσουν ότι αξίζουν να είναι στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ανούσιος ξανά ήταν ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά τον οποίο πιστεύει πολύ ο Μαρτίνς αλλά ως τώρα δεν έχει δει τίποτα απ' αυτά που θα ήθελε στην προετοιμασία.
Ο Μπα, αν και υποτίθεται δεν κρίνεται στην προετοιμασία, είχε και πάλι αρκετές αστάθειες (είχε και καλές στιγμές) και για έναν στόπερ είναι κακό να σκορπίζει ανασφάλεια στους συμπαίκτες του. Ούτε ο Καρβάλιο κατάφερε πάλι να κάνει κάποια διαφορά και οι απαιτήσεις είναι υψηλές. Κόντρα στην Αρμίνια κινήθηκε σε πολύ... ρηχά νερά (σε αντίθεση με προηγούμενες εμφανίσεις του που ήταν καλός) και ο Πιερ Κούντε ο οποίος επίσης δε φαίνεται να κρίνεται αλλά να έχει αποφασιστεί η παραμονή του ώστε να πάρει το χρόνο που δεν πήρε πέρυσι.
Προς αποφυγή παρεξήγησης, ουσιαστικά δεν υπήρξε διακριθέντας κόντρα στην Αρμίνια, μόνο κάποιοι παίκτες που προσπάθησαν παραπάνω αλλά δίχως μεγάλη επιτυχία. Απλά για κάποιους δεν υπάρχουν περιθώρια για τέτοιες εμφανίσεις γιατί κρίνονται.
Πηγή: www.sportday.gr
Ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι θα διεξαχθεί το βράδυ της Δευτέρας (27/10, 19:00) στο ΓΣΠ, αφού η 2η στη βαθμολογία Ομόνοια θα κοντραριστεί με την πρωτοπόρο Πάφος FC για την 8η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/10 @ 23:50
Μετά την ήττα του Βόλου με σκορ 3-0 από τον ΠΑΟΚ, ο Αχιλλέας Μπέος εξέφρασε μέσω social media τα παράπονά του από τη διαιτησία της αναμέτρησης.
26/10 @ 23:40
Ο Ράφα Μπενίτεθ «πόσταρε» στα social media μετά το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να φτάνουν στο 2-0 επί του Asteras AKTOR.
26/10 @ 23:10
Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής.
26/10 @ 23:00
Το ντέρμπι βάφτηκε ερυθρόλευκο. Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» την ΑΕΚ με 2-0 στο Φάληρο, με τα γκολ από Ελ Κααμπί (πέναλτι) και Ταρέμι, μένοντας μόνος 2ος στη βαθμολογία.
26/10 @ 21:55
Παρότι έμεινε στο μηδέν σε ένα ακόμα πρώτο του ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ «ξεκλείδωσε» την άμυνα του Βόλου με τρία γκολ στο δεύτερο, παίρνοντας τη νίκη με 3-0 και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας!
26/10 @ 20:00
Σε ένα παιχνίδι όπου η... μπίλια μπορούσε να κάτσει οπουδήποτε, Λεβαδειακός και Άρης έμειναν στο 1-1 στη Βοιωτία και ανέβηκαν χέρι-χέρι στους 12 βαθμούς και την 4η θέση της Stoiximan Super League
BEST OF THEMASPORTS