Στον ΣΠΟΡ FM μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομόνοιας, Δημήτρης Γρηγόρη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν: 

Για την privilage κάρτα: «Να φτάσουμε το στόχο των 5 χιλιαδων μέχρι τον Αύγουστο. Νομίζω ο κόσμος θα επωφεληθεί με την κάρτα. Νομίζω τα σιζον είναι πιο φτηνά φέτος με την privilege κάρτα και για περισσότερα παιχνίδια. Ετοιμάζουμε μια ιστοσελίδα που θα έχει προϊόντα σε πολύ χαμηλότερές τιμές, με τη βοήθεια χορηγών. Το Σεπτέμβριο θα γινεί γνωστή η εφαρμογή που θα δίνει reward. Κάθε αγορά που θα γίνεται μέσω της μπουτίκ και των χορηγών μας θα παίρνει βαθμούς και θα μπορεί να εξαργυρώνει σε δώρα.

Για τα σίζον τίκετ: «Έχουμε τα στοιχεία από τους τελευταίους χρόνους. Ξέρουμε πόσοι είναι οι Ομονοιάτες που θα τους ενδιέφερε η κάρτα διαρκείας. Μέχρι στιγμής έχουμε γύρω στα 2,400 σίζον και 4,200 privilege κάρτες. Τις επόμενές εβδομάδες περιμένουμε να έχουμε αύξηση στα σίζον τίκετ, στόχος μας να έχουμε 10 χιλιάδες privilege κάρτες. Πέρσι είχαμε 5,600 σίζον τίκετ νομίζω φέτος θα τα ξεπεράσουμε».

Για την εκδήλωση της ερχόμενης Δευτέρας: «Θα τιμήσουμε την ομάδα του 1992-1993, που έχουμε αφιερώσει τη φανέλα της φετινής σεζόν. Είναι παρόμοια ναι με τη Σέλτικ, αλλά δεν έχει σχέση με τον Λένον. Απλώς σύμπτωση γιατί από τους παλαίμαχους μας είπαν ότι θέλουν να τιμήσουν αυτή τη φανέλα. Θα έρθει ο Τζούριακ που θα τιμηθεί. Θα γίνει επίσης παρουσίαση του ρόστερ. Θα είναι εκεί όλα τα τρόπαια μας και το κύπελλο που πήραμε φέτος».

Για τις μεταγραφές: «Θα έχουμε 25 παίκτες. Δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να κλείσουμε κάποιον το Σαββατοκύριακο. Προσπαθούμε, υπάρχουν ακόμη παίκτες που μας ενδιαφέρουν, έχουμε στείλει κάποιες προσφορές. Δεν είναι εύκολες υποθέσεις και περιμένουμε. Κάθε κίνηση που κάνουμε προσπαθούμε να είμαστε προσεκτικοί. Με τους 4 παίκτες που πήραμε νομίζω είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε την προετοιμασία».

Αν υπάρχει όμως το ενδεχόμενο να κλείσει κάποια μεταγραφή το ερχόμενο Σαββατοκύριακο: «Είναι ανοικτό, αλλά δεν θέλω να δώσω λάθος μήνυμα. Είχε φορές που στο παρά πάντα χάλασε η μεταγραφή. Δεν θέλω να δώσω το μήνυμα στον κόσμο ότι θα έρθει και θα περιμένει κάποια ανακοίνωση μεταγραφής».

Για Μάθιους και Μπάρκετ: «Ο Άνταμ έχει κερδίσει 4 πρωταθλήματα με τη Σέλτικ, είναι ένας παίκτης που τον γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής και νομίζει ότι μπορεί να μας βοηθήσει πολύ περισσότερο απ΄ άλλους ποδοσφαιριστές. Τον αξιολόγησε και το τμήμα σκάουτινγκ. Απ’ τη στιγμή που όλοι συμφώνησαν ότι αυτός ο παίκτης μας κάνει, εμείς τι να κάνουμε; Εμείς δεχόμαστε σαν διοίκηση τους ποδοσφαιριστές που μας δίνουν. Ήρθαν παίκτες στην Κύπρο από πολύ μικρότερες κατηγορίας από τη Λιγκ 1 Αγγλίας και βγήκαν. Ήρθαν παίκτες από καλύτερα πρωταθλήματα και δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι».

Επόμενες μεταγραφές: «Δουλεύουμε σε 2-3 παίκτες. Δεν είναι εύκολες περιπτώσεις. Μπορεί πριν το ταξίδι στην Πολωνία να έχουμε ακόμη δύο μεταγραφές. Θέλουμε έναν αριστερό μπακ κάτω των 23 ετών, ακόμη ένα οκτάρι, που έχουμε κάποιους υπόψη, όπως και για το αριστερό μπακ έχουμε τρεις που συζητάμε τώρα και σέντερ φορ. Θα περιμείνουμε πιο μετά για ακόμη 2 θέσεις αν προκύψει το οτιδήποτε».

Αν υπάρχει λίστα και για τον επιθετικό κορυφής: «Για όλες τις θέσεις υπάρχει μικρός κατάλογος».

Για Λοβέρα: «Το τελευταίο που είχαμε είναι ότι θα πήγαινε Άρη. Μας ενδιέφερε, αλλά από τη στιγμή που θα πάει στον Άρη δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Για τους στόχους της νέας σεζόν: «Σαν διοίκηση θέλουμε να πάμε καλά και στις δύο διοργανώσεις. Είναι στο dna μας να πρωταγωνιστούμε στο κυπριακό πρωτάθλημα και ελπίζουμε να έχουμε μια καλή κλήρωση και να μπορέσουμε να μπούμε στους ομίλους του Europa League. Έχουμε ένα ρόστερ των 25 παικτών τώρα και ίσως ανέβει μέχρι τους 28 ποδοσφαιριστές».

Για την πολεοδομική άδεια του Ηλίας Πούλλος: «Πήραμε την πολεοδομική άδεια και περιμένουμε την άδεια οικοδομής από το Δήμο Γερίου. Περιμένουμε από τον ΚΟΑ την επιβεβαίωση των χορηγιών. Πρέπει να είναι κάποιες διαδικασίες που πρέπει να τρέξουμε και αυτό θα κάνουμε. Υπήρχε κάποια καθυστέρηση λόγω κόβιντ, αλλά τώρα προχωράμε με γρήγορους ρυθμούς. Τα έργα δεν θα εμποδίσουν τις προπονήσεις της ομάδας».

Για την ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου: «Τώρα προτεραιότητα είναι το Ηλίοας Πούλλος, όταν τελειώσουμε με αυτό θα δούμε και το ιδιόκτητο γήπεδο. Δεν είναι στις προτεραιότητες μας αυτή τη στιγμή. Πριν ένα χρόνο βρήκαμε 3-4 κομμάτια που μπορεί να γίνει εκεί, αλλά το αφήσαμε λόγω κόβιντ. Δεν είναι στις προτεραιότητες μας το γήπεδο τώρα».

Διαβάστε επίσης: 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της Ομόνοιας για τη ρεβάνς με τον Άρη που έφερε την 3η σερί πρόκριση σε ΤΕΛΙΚΟ-ThemaSports
18/04 @ 19:07

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της Ομόνοιας για τη ρεβάνς με τον Άρη που έφερε την 3η σερί πρόκριση σε ΤΕΛΙΚΟ

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε την παρακάμερα του ψεσινού (17/04) επαναληπτικού ημιτελικού κυπέλλου με αντίπαλο τον Άρη που έγινε στο ΓΣΠ και έληξε 0-0.

«Νομίζω ο Χάμπος μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα ως αντι-Μπεζούς»-ThemaSports
18/04 @ 14:54

«Νομίζω ο Χάμπος μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα ως αντι-Μπεζούς»

Ο παλαίμαχος της Ομόνοιας, Ανδρέας Χαρίτου παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FΜ για την πρόκριση των πρασίνων στον τελικό και την πορεία της ομάδας.

ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ - Δυνατή ΑΤΑΚΑ για Παπασταύρου και Ομόνοια!-ThemaSports
18/04 @ 12:15

ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ - Δυνατή ΑΤΑΚΑ για Παπασταύρου και Ομόνοια!

Ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου Καραβίδας μιλώντας στον Super Sport FM αναφέρθηκε στην πορεία της Ομόνοιας και την παρουσία του Σταύρου Παπασταύρου στην Κύπρο.

Ο... άλλος Μίλετιτς!-ThemaSports
18/04 @ 15:56

Ο... άλλος Μίλετιτς!

Ο Νεμάνια Μίλετιτς δεν παίζει πολύ αλλά όποτε το κάνει είναι πολύ θετικός

ΟΥΖΟΧΟ... πολυτελείας!-ThemaSports
18/04 @ 12:37

ΟΥΖΟΧΟ... πολυτελείας!

Σημαντική η συνεισφορά του Ουζόχο στο σερί της Ομόνοιας.

Τελικά η ασταθής και ελλιπής Ομόνοια ήθελε τον... Γιάννη της!-ThemaSports
18/04 @ 20:11

Τελικά η ασταθής και ελλιπής Ομόνοια ήθελε τον... Γιάννη της!

Για το φετινό ρόστερ της Ομόνοιας ακούστηκαν πολλά, αλλά όπως φαίνεται το ρόστερ ήθελε τον δάσκαλο του...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ