Νέες δηλώσεις την Παρασκευή από τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου και επικοινωνίας του Άρη, Κώστα Παπαδόπουλο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μιλώντας το μεσημέρι στον Super Sport FM είπε τα εξής: 

Για την προετοιμασία στη Λετονία: «Πήγε πάρα πολύ καλά με επίγνωση τι ήθελαν ο προπονητής και οι συνεργάτες του. Ήθελαν να δουλέψουν στον τομέα της φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης με επίπονες προπονήσεις. Ο Μπαμπίκα πήγε κάπως πιο συντηρητικά επειδή είχε ένα πρόβλημα από τα παιχνίδια με την Εθνική του. Ο στόχος αυτού του ταξιδιού επιτεύχθηκε. Είδαμε να βγαίνουν στον γήπεδο σε σημαντικό βαθμό θετικά στοιχεία και από τα δύο φιλικά που παίξαμε».

Για τον Μαγιαμπέλα που ξεχώρισε κι αν έκανε εντύπωση και στον ίδιο: «Μου έκανε ναι. Με τα δικά μου μάτια μου άρεσε, αλλά δεν είναι προπονητής. Σοβαρός επαγγελματίας, γρήγορος, διεισδυτικός με καλό κράτημα της μπάλας, αλλά δεν αδικώ κανέναν. Όλοι βγάζουν στοιχεία που θέλει ο προπονητής μας. Έκανε την προετοιμασία του εδώ στην Κύπρο και είναι έτοιμος να δώσει τα νέα για από τη Δευτέρα που θα αναχωρήσει η αποστολή. Εκεί θα δουλέψει η ομάδα στην τακτική και τα φιλικά θα είναι δυνατά και θα είναι πολύ σημαντικό και αυτό το στάδιο προετοιμασία. Ένα φιλικό θα είναι με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Έχω τον κατάλογο, αλλά επειδή ακόμη περιμένουμε επιβεβαιώσεις δεν μπορούμε να πούμε λεπτομέρειες. Απλά το φιλικό διέρρευσε από πλευράς της ελληνικής ομάδας. Αν δεν αλλάξει κάτι θα είναι στις 17:30 όπως και τα υπόλοιπα. Το πρώτο φιλικό θα είναι στις 6 του μήνα. Τα υπόλοιπα στις 7 Ιουλίου, στις 10 και στις 14 του μήνα.Θεωρώ πολύ δύσκολο να παίξουμε άλλο φιλικό πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Για τον Γιανίκ Γκομίς κι αν είναι ο αντικαταστάτης του Στεπίνσκι: «Ναι, είναι επιθετικός κεντρικός, σε πολύ καλή ηλικία με πολλά παιχνίδια στη Γαλλία και η Γκινγκάμπ ξόδεψε 4.000.000 ευρώ να τον πάρει από τη Λανς. Περιμένουμε πολλά, αλλά άμα δεν τον δεις στην πράξη δεν μπορείς να πεις μεγάλα λόγια. Θέλουμε να επιβεβαιώσει στο γήπεδο τον λόγο που τον θέλαμε πολύ».

Αν θα γίνει κάποια κίνηση όσο η ομάδα θα είναι στη Σλοβενία: «Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι δύσκολο, αλλά ας κρατήσουμε μια πισινή. Είναι δεδομένο ότι είμαστε σε επαφές με διάφορους παίκτες, αλλά κάτι προχωρημένο όχι». 

Αν απάντησε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ: «Ακόμη δεν έχουμε απάντηση, όχι. Όταν μιλήσαμε μαζί του, το αφήσαμε σε αυτόν. Σε κάποια φάση αν δεν επικοινωνήσει μαζί μας θα το κάνουμε εμείς».

Διαβάστε επίσης: 

«Δεν είναι κινήσεις για επένδυση με στόχο το κέρδος! Είναι ποδοσφαιριστές που...»

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μιχαηλούδης για ΑΠΟΕΛ: «Αγωνιστήκαμε στο Άιμπροξ με την Ρέιντζερς με περισσότερο κόσμο και δεν χάσαμε»-ThemaSports
19/04 @ 13:31

Μιχαηλούδης για ΑΠΟΕΛ: «Αγωνιστήκαμε στο Άιμπροξ με την Ρέιντζερς με περισσότερο κόσμο και δεν χάσαμε»

Όλα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης στον Super Sport FM.

«Πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη - Την πίεση θα την έχει ο ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς»-ThemaSports
19/04 @ 10:42

«Πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη - Την πίεση θα την έχει ο ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM ενόψει του αγώνα στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ.

Πρωινό «κτύπημα» Σπιλέφσκι με... Πεπ και Αρτέτα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
19/04 @ 08:36

Πρωινό «κτύπημα» Σπιλέφσκι με... Πεπ και Αρτέτα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι ανάρτησε μια ατάκα του Αρτέτα για μια συμβουλή του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Τρόλαρε ο Σπιλέφσκι: «Ίσως πρέπει να αλλάξουμε προπονητή»-ThemaSports
17/04 @ 22:03

Τρόλαρε ο Σπιλέφσκι: «Ίσως πρέπει να αλλάξουμε προπονητή»

Σε ερώτηση που έγινε από το ThemaSports στον προπονητή του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ημιτελικού κυπέλλου με την Ομόνοια για το τι πρέπει να αλλάξει και αν σκέφτεται να αλλάξει κάτι για να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα, είπε χαριτολογώντας την εξής ατάκα πριν απαντήσει σοβαρά...

ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ: «Δεν χάσαμε σήμερα την πρόκριση - Όταν φώναζε ο κόσμος της Ομόνοιας σηκωνόταν η τρίχα μας»-ThemaSports
17/04 @ 21:17

ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ: «Δεν χάσαμε σήμερα την πρόκριση - Όταν φώναζε ο κόσμος της Ομόνοιας σηκωνόταν η τρίχα μας»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο ΓΣΠ, μετά το τέλος του ημιτελικού κυπέλλου ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Άρη, ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Αλεξέι Σπιλέφσκι.

Οι έντεκα του Αλεξέι Σπιλέφσκι για τη μάχη με την Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
17/04 @ 17:44

Οι έντεκα του Αλεξέι Σπιλέφσκι για τη μάχη με την Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, για τον αποψινό (19:00) επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Ομόνοια:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ