Γιάννης Ιωάννου

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, Χούγκο Μπάστος, αποτελεί την πρώτη κίνηση της ΑΕΛ από το εξωτερικό, για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Είναι νωπές ακόμα οι μνήμες από την προβληματική ανασταλτική λειτουργία της Λεμεσιανής ομάδας την περσινή σεζόν, που ουσιαστικά, δεν της επέτρεψε να διεκδικήσει με αξιώσεις μία θέση στην εξάδα, γι΄ αυτό και οι Σίλας και Μπεμπέ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε γερό λίφτινγκ, κρατώντας στην ομάδα, μόνο τους Τεϊσέιρα, Σάντος και Έουλερ, με την υποσημείωση ότι ο τελευταίος μπορεί με την ίδια ευχέρεια να αγωνιστεί και ως αριστερό εξτρέμ, ενώ σε αυτούς προστίθεται και ο νεαρός δεξιός μπακ Χριστόφορος Φραντζής, ο οποίος όμως μπορεί να αγωνιστεί και αριστερά.

Άρα, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η δεξιά πλευρά είναι καλυμμένη με τους Σάντος και Φραντζή, ενώ θα αποκτηθεί σίγουρα αριστερός μπακ στη θέση του Μαζάν.

Όσον αφορά τους κεντρικούς αμυντικούς, πλέον έγιναν δύο (Μπάστος, Τεϊσέιρα) και αναμένεται να γίνουν ακόμα δύο "ψαγμένες" κινήσεις, με στόχο η ομάδα να έχει βάθος στο ρόστερ, αλλά και ποιότητα, για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του νέου πρωταθλήματος των 36 αγωνιστικών.

Για τη θέση του τερματοφύλακα, αν τελικά αποχωρήσει και ο Μέγερι μετά τον Κεραυνό, θα αποκτηθούν δύο γκολκίπερ και σίγουρα η μία μεταγραφή θα είναι απο το εξωτερικό, για να καλύψει το κενό του Ούγγρου και να αποτελέσει τον "φύλακα άγγελο" της νέας ΑΕΛ. Αν όμως μείνει ο Μέγερι, τότε θα γίνει μόνο μία κίνηση για τον "άσο", είτε από την Κυπριακή αγορά για να μην επηρεαστεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός, είτε με νεαρό γκολκίπερ από το εξωτερικό που θα παίρνει θέση στον Κατάλογο Β΄. Θεωρείται απίθανο ο Σίλας να διαθέσει δύο θέσεις για τον Κατάλογο Α΄ για τον "άσο", την στιγμή που ο ένας από τους δύο θα είναι αναπληρωματικός.

Από εκεί και πέρα, όταν θα συμπληρωθεί το παζλ και θα τους δούμε να αγωνίζονται, θα μπορούμε να βγάλουμε και συμπεράσματα για το αν κέρδισαν ή όχι το στοίχημα οι Σίλας και Μπεμπέ, αναφορικά με τη θωράκιση των μετόπισθεν, αφού όπως λένε και οι διάφοροι ειδικοί του αθλήματος και έχει αποδειχθεί πολλάκις, η επίθεση κόβει εισιτήρια και η άμυνα φέρνει τίτλους!

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βγαίνει λίστα υποψήφιων προπονητών- Μέσα και ο Γαρπόζης-ThemaSports
23/04 @ 12:28

Βγαίνει λίστα υποψήφιων προπονητών- Μέσα και ο Γαρπόζης

Ο νέος πρόεδρος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, θα αναλύσει το πλάνο και το όραμα του, στην μεθαυριανή εκλογική συνέλευση ενώπιον των μελών. Χθες καταρτίστηκε σε σώμα το νέο 18μελές ΔΣ. Θα εκδοθεί ανακοίνωση προσεχώς, για την κατανομή αρμοδιοτήτων.

Τα εισιτήρια για Νέα Σαλαμίνα-ThemaSports
22/04 @ 20:40

Τα εισιτήρια για Νέα Σαλαμίνα

Η ΑΕΛ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για την προπώληση των εισιτηρίων του ματς απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα....

Επιχειρεί «λίφτινγκ» ο καινούργιος πρόεδρος! -ThemaSports
22/04 @ 10:05

Επιχειρεί «λίφτινγκ» ο καινούργιος πρόεδρος!

Την Πέμπτη θα γίνει η διαδικασία αλλαγής φρουράς στα διοικητικά πράγματα της ΑΕΛ. Η εκλογική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 25/4, αντί την Τετάρτη (24/4).

Αλλαγή μέρας Εκλογικής Συνέλευσης-ThemaSports
21/04 @ 15:41

Αλλαγή μέρας Εκλογικής Συνέλευσης

Η ενημέρωση από την ΑΕΛ.

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είναι μεγάλο κεφάλαιο για να επανέλθει η ΑΕΛ εκεί που την θέλει ο κόσμος της»-ThemaSports
20/04 @ 21:43

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είναι μεγάλο κεφάλαιο για να επανέλθει η ΑΕΛ εκεί που την θέλει ο κόσμος της»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο στάδιο «Αλφαμέγα» μετά το τέλος του αγώνα Απόλλων-ΑΕΛ, ο προπονητής των «κίτρινων», Αλέξης Γαρπόζης.

Οι έντεκα του Αλέξη Γαρπόζη για το ματς με τον Απόλλωνα-ThemaSports
20/04 @ 18:17

Οι έντεκα του Αλέξη Γαρπόζη για το ματς με τον Απόλλωνα

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής της ΑΕΛ, Αλέξης Γαρπόζης, για το αποψινό (19:30) παιχνίδι στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο τον Απόλλωνα, για τη 10η αγωνιστική των πλέι-άουτ του Β' γκρουπ:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ