Η Γιουβέντους ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Ρομπέρτο Φιρμίνο, με την ιταλική ομάδα να προτείνει στην Λίβερπουλ ανταλλαγή με τον Ραμπιό.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σύμφωνα με το «calciomercatoweb», οι ιθύνοντες της «Βέκια Σινιόρα», θέλουν να ενισχύσουν την επίθεσή τους με τον Βραζιλιάνο, ωστόσο προκειμένου να μειώσουν το κόστος της μεταγραφής, πρότειναν στην Λίβερπουλ να υπάρξει ανταλλαγή με τον Ραμπιό.
Ο Γάλλος μέσος βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και δεν υπολογίζεται από τον Μαξ Αλέγκρι, έτσι οι Ιταλοί έριξαν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης το όνομα του Ραμπιό ως έμψυχο αντάλλαγμα για τον Φιρμίνο.
sdna.gr
Το είχε προαναγγείλει ο Κώστας Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος τύπου του Άρη, ότι βρισκόντουσαν κοντά σε άλλη μια πώληση παίχτη στο εξωτερικό.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/07 @ 23:59
Το συμβόλαιο του «Βίνι» με τη «βασίλισσα» λήγει το 2027.
02/07 @ 22:53
Ο Τάρικ Τισουντάλι αποτελεί παρελθόν κι επίσημα από τον ΠΑΟΚ, αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κορ Φακάν, με τον «δικέφαλο» να τον ευχαριστεί την προσφορά του.
02/07 @ 22:29
Η Ρέιντζερς ενισχύεται σημαντικά, πριν τις αναμετρήσεις της με τον Παναθηναϊκό, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Τζο Ρόθγουελ από την Μπόρνμουθ.
02/07 @ 21:20
Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πείσει με τον ρόμβο στο δεύτερο φιλικό της παιχνίδι, ηττήθηκε 2-0 από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ και δείχνει πως έχει ακόμα δουλειά μπροστά της για να βρει σταθερότητα.
02/07 @ 19:51
Σε διαδικασία εξελίξεων βρίσκεται το μέλλον του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η Αλ Χιλάλ έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.
02/07 @ 17:01
Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Άλεξ Μπαένα από την Βιγιαρεάλ.
BEST OF THEMASPORTS