Το «ξενέρωμα» για Τραμετσάνι και η προβληματική αμυντική συμπεριφορά…
Έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας, στο ενενηνταφεύγα (97’) με σουτ του Νατέλ η ΑΕΛ, μετριάζοντας την απογοήτευση του κόσμου για την προβληματική εμφάνιση με τον Εθνικό.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσαν πριν από λίγη ώρα στο protothema.gr άτομα που ανήκουν στην παραγωγή της συναυλίας, στο χώρο του γηπέδου θα στηθούν τραπέζια και stand, ενώ στις πρώτες σειρές κοντά στην πίστα θα υπάρχουν καναπέδες με ελάχιστη κατανάλωση τα 800 ευρώ. Η ελάχιστη κατανάλωση στα stand θα είναι τα 140 ευρώ, ενώ η είσοδος στο γήπεδο κυμαίνεται από 13 ευρώ στην προπώληση των εισιτηρίων και 15 ευρώ.
Τόσο οι τιμές όσο και η μετατροπή του γηπέδου σε μπουζουξίδικο, έχει προκαλέσει σάλο στη Δράμα, με την σελίδα που έχουν δημιουργήσει οι κάτοικοι στο Facebook “Η Δράμα μου-τα καλά, τα στραβά και ανάποδα” να έχει πάρει στην κυριολεξία φωτιά από τα μηνύματα. Άλλοι αναφέρουν πως για χάρη του Σταμάτη Γονίδη το Μικροχώρι θα μετατραπεί για ένα βράδυ σε Μυκονοχώρι κι άλλοι θεωρούν υπερβολικές τις τιμές ειδικά για του καναπέδες της πρώτης σειράς.
Άγνωστο παραμένει αν στο γήπεδο θα υπάρχουν λουλουδούδες για τον καθιερωμένο «πόλεμο» μεταξύ μερακλήδων την ώρα που ο Σταμάτης Γονίδης θα ερμηνεύει από την πίστα μέρος των μεγάλων του επιτυχιών όπως το «Όλα σ αγαπάνε», »Γιατί κλαις», «Ήταν λάθος» και άλλα.
Πηγή: protothema.gr