Με τρεις αθλητές ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής στο τζούντο, όμως δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιο μετάλλιο – Αγωνίζεται την Πέμπτη (30/06) ο Κυπριανός Ανδρέου στα -73kg.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ξεκίνημα και στο τζούντο στην τέταρτη αγωνιστική ημέρα των Μεσογειακών Αγώνων στο Οράν της Αλγερίας για την αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής επιτροπή, η οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιο μετάλλιο.

Οι δύο αθλητές, Γιώργος Μπαλατζισβίλι, Γιώργος Κοροτζίδης και η μία αθλήτρια, Σοφία Ασβεστά, οι οποίοι αγωνίστηκαν στην πρώτη μέρα των αγώνων στο εν λόγω άθλημα αποκλείστηκαν και δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποια διάκριση.

Δεν τα κατάφερε ο Μπαλαρτζισβίλι…

Ελπίδες για διάκριση είχαμε στο τζούντο ειδικά με τον Γιώργο Μπαλαρτζισβίλι, ο οποίος θεωρείται ένα από τα δυνατότερα μας χαρτιά.

Ο αθλητής μας στα -66 kg ξεκίνησε πολύ καλά. Στον πρώτο του αγώνα στους «16» κέρδισε τον Τούρκο Τοκτάι με ιππόν και πέρασε στα προημιτελικά. Εκεί έχασε με ιππόν από τον Αιγύπτιο Αμπντελμαγκούντ, όμως μέσω ρεπεσάζ συνέχισε για το χάλκινο μετάλλιο.

Εντούτοις στον τρίτο του αγώνα δεν τα κατάφερε, καθώς έχασε επίσης με ιππόν από τον Κροάτη Κλακάρ και αποκλείστηκε, τερματίζοντας στην 7η θέση. Όσο για τον Γιώργο Κοροτζίδη, ο οποίος αποκλείστηκε στον πρώτο του αγώνα από τον αντίπαλο του, λόγω του ότι έκανε τρία φάουλ και έχασε.

Το πάλεψε η Ασβεστά

Πολύ καλό ξεκίνημα έκανε και η Σοφία Ασβεστά στα -52 kg, καθώς στους «16» της διοργάνωσης κέρδισε με ιππόν την Τουρκάλα πρωταθλήτρια και πέρασε στα προημιτελικά. Εκεί έχασε από την Κοσοβανή Ολυμπιονίκη με wazari, εντούτοις μέσω ρεπεσάζ συνέχισε για το χάλκινο μετάλλιο. Όμως δεν τα κατάφερε να το κατακτήσει, καθώς έχασε από την Γαλλίδα πρωταθλήτρια και αποκλείστηκε, τερματίζοντας στην 7η θέση.

Συνεχίζεται η δράση...

Οι υποχρεώσεις μας στο τζούντο συνεχίζονται και αύριο με τον Κυπριανό Ανδρέου στα -73 kg, ο οποίος αγωνίζεται στις 13:00 ώρα Κύπρου και θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

Απεσταλμένος ΕΑΚ: Θεόδωρος Τσιολάκης

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου-ThemaSports
19/04 @ 12:43

Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου

Από τη Μαδέιρα, όπου θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ξεκινάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Καρολίνας Πελενδρίτου για το 2024. Η Τρις Χρυσή Παραολυμπιονίκης, στη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί από τις 21 μέχρι τις 28 Απριλίου, θα αγωνιστεί σε δυο κατηγορίες.

Ξεκινούν οι μάχες για ανάδειξη του πρωταθλητή στο Χάντμπολ-ThemaSports
19/04 @ 11:29

Ξεκινούν οι μάχες για ανάδειξη του πρωταθλητή στο Χάντμπολ

Στη μάχη για κατάκτηση του φετινού τίτλου στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ κατηγορίας μπαίνουν Παρνασσός και Sabbianco Aνόρθωση, με τη σειρά των παιχνιδιών της τελικής φάσης να αρχίζει το Σάββατο, 20 Απριλίου, στο στάδιο «Κυριάκος Πίσσης», στις 16:30. Η ομάδα του Στροβόλου ξεκινάει με προβάδισμα τη διαδικασία, καθώς προηγείται με 2-1 στις νίκες, με την πρωταθλήτρια να αναδεικνύεται στα πέντε νικηφόρα αποτελέσματα.

Στην Κύπρο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σάμπο 2024 για U20, U18 και U16!-ThemaSports
19/04 @ 10:38

Στην Κύπρο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σάμπο 2024 για U20, U18 και U16!

Η απόλυτη εμπιστοσύνη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σάμπο (FIAS) προς την αντίστοιχη Κυπριακή Ομοσπονδία, αποδεικνύεται γι΄ άλλη μια φορά, με την παραχώρηση στη χώρα μας, της ευθύνης διοργάνωσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σάμπο 2024 για Cadets (U16), Youth (U18), Junior (U20) και Combat Σάμπο για Juniors (U20)!

Η ηγεσία του ΚΟΑ στον Μαραθώνιο Λεμεσού-ThemaSports
15/04 @ 16:27

Η ηγεσία του ΚΟΑ στον Μαραθώνιο Λεμεσού

Η ηγεσία του ΚΟΑ στον Μαραθώνιο Λεμεσού-Η φιλανθρωπική δράση του Οργανισμού.

Πάνω από 17.000 δρομείς και σπουδαίες επιδόσεις στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού-ThemaSports
14/04 @ 13:41

Πάνω από 17.000 δρομείς και σπουδαίες επιδόσεις στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού

Χιλιάδες δρομείς -3.000 από το εξωτερικό- έτρεξαν στις έξι διαδρομές της διοργάνωσης

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ