Η ΚΟΠ ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία της με τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Κύπρου των ανδρών!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Τιμούρ Κετσπάγια για τη θέση του προπονητή της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών.

Η συμφωνία με τον Τιμούρ Κετσπάγια, προνοεί συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι την ολοκλήρωση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια διαθέτει μεγάλη εμπειρία και έχει να επιδείξει πολλές επιτυχίες σε συλλογικό και Εθνικό επίπεδο ως προπονητής αλλά και ως ποδοσφαιριστής.

Γεννήθηκε στη Γεωργία στις 18 Μαρτίου 1968 και πρωτοήρθε στην Κύπρο ως ποδοσφαιριστής για λογαριασμό της Ανόρθωσης πριν από 30 χρόνια το 1992. Επέστρεψε στην Κύπρο και στην Ανόρθωση το 2002 και αφού στο μεταξύ είχε αγωνιστεί στην ΑΕΚ Αθηνών, στη Νιούκαστλ, στη Γουλβς και στην Νταντί Γιουνάιτετ.

Άρχισε την προπονητική του καριέρα το 2004 στην Ανόρθωση και ενώ ακόμη ήταν ποδοσφαιριστής της ομάδας. Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα με την Ανόρθωση, το 2005 και το 2008, ενώ την ίδια χρονιά έγινε ο πρώτος προπονητής που οδήγησε κυπριακή ομάδα σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης (Champions League).

Από το 2009 μέχρι το 2015 ήταν προπονητής στην Εθνική ομάδα της Γεωργίας ενώ εργάστηκε επίσης στον Ολυμπιακό Πειραιώς, στον ΑΠΟΕΛ, στην ΑΕΚ Αθηνών και στην Όρενμπρουκ Ρωσίας.

Το 2019 επέστρεψε στην Ανόρθωση με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Coca – Cola το 2021, οδηγώντας παράλληλα την ομάδα στους ομίλους του UEFA Conference League. Αποχώρησε από την Ανόρθωση το Μάιο του 2022».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η άγνοια της ΕΠΟ για το θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή, οι συνεχόμενοι έλεγχοι και τα επόμενα βήματα-ThemaSports
17/04 @ 17:07

Η άγνοια της ΕΠΟ για το θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή, οι συνεχόμενοι έλεγχοι και τα επόμενα βήματα

Από την ΕΠΟ δηλώνουν πως δεν έχουν κάποια επίσημη ενημέρωση, προς το παρόν, για θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή. Οι συνεχόμενοι έλεγχοι σε ξενοδοχείο, προπονήσεις και τα επόμενα βήματα.

ΒΙΝΤΕΟ: Τα τέρματα της Εθνικής Παίδων Κ-16 στο νικηφόρο 2-1 με το Μαυροβούνιο-ThemaSports
17/04 @ 10:53

ΒΙΝΤΕΟ: Τα τέρματα της Εθνικής Παίδων Κ-16 στο νικηφόρο 2-1 με το Μαυροβούνιο

Η Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ-16 νίκησε με ανατροπή 2-1 το Μαυροβούνιο στο πρώτο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας.

Διεθνής φιλική νίκη της Εθνικής Παίδων Κ-16 -ThemaSports
16/04 @ 19:19

Διεθνής φιλική νίκη της Εθνικής Παίδων Κ-16

Διεθνής φιλική νίκη με ανατροπή για την Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ-16.

Αλλαγή ώρας στη σέντρα των αγώνων Κύπρος-Μαυροβούνιο για τις Εθνικές ομάδες Κ-16-ThemaSports
15/04 @ 14:11

Αλλαγή ώρας στη σέντρα των αγώνων Κύπρος-Μαυροβούνιο για τις Εθνικές ομάδες Κ-16

Δύο φιλικούς αγώνες με το Μαυροβούνιο θα δώσει η Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ-16.

Αλλαγή στην ώρα έναρξης αγώνων της Εθνικής Ανδρών-ThemaSports
15/04 @ 12:36

Αλλαγή στην ώρα έναρξης αγώνων της Εθνικής Ανδρών

Η UEFA έκανε αποδεκτό το αίτημα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για να αρχίσουν στις 19:00 και όχι στις 21:45 δύο από τους τρεις εντός έδρας αγώνες της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών στο Nations League που αρχίζει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Χάρηκε διπλά τη νίκη της Εθνικής Παίδων Κ-17 ο Σταύρος Δημοσθένους - Δείτε γιατί-ThemaSports
11/04 @ 18:36

Χάρηκε διπλά τη νίκη της Εθνικής Παίδων Κ-17 ο Σταύρος Δημοσθένους - Δείτε γιατί

Η Εθνική Παίδων Κ-17 της Κύπρου νίκησε πριν από λίγο την Ουκρανία σε φιλικό παιχνίδι με 2-1, με σκόρερ τους Χαράλαμπο Μιχάλα στο 52΄ (πέναλτι) και Σταύρο Δημοσθένους στο 58΄.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ