ΑΠΙΘΑΝΟ: Οι Κροάτες δεν άγγιξαν την μπάλα στο πρώτο γκολ της Ισπανίας που σημειώθηκε μετά από 25 πάσες!
Ο Λαμίν Γιαμάλ ήταν ο σκόρερ του γκολ που μπήκε μόλις 70 δευτερόλεπτά μετά την έναρξη του αγώνα.



10:00
ATP 500 - TOKYO (MD1B)
Cytavision Sports 8HD
17:00
Μέχελεν - USK Πράγας (Ζ)
Novasports 5
19:00
Playmakers (Ζ)
Novasports PRIME
19:30
Λιετκαμπέλις - Μπόσνα (Ζ)
Novasports 3
19:30
ΠΑΟΚ - Μανρέσα (Z)
Novasports 4
19:45
Hacken - Juventus 30/9/26 (Z)
Cablenet Sports 1HD
19:45
Roma - Barcelona 30/9/26 (Z)
Cablenet Sports 2HD
19:45
Paris FC - Arsenal Women FC 30/9/26 (Z)
Cablenet Sports 3HD
20:00
Αθηναϊκός Qualco - Ραπίντ Β. (Ζ)
Novasports 5
21:05
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπεσίκτας (Ζ)
Novasports START
21:15
Παναθηναϊκός AKTOR - Βιλερμπάν (Ζ)
Novasports PRIME
22:00
Benfica - Bayern 30/9/26 (Z)
Cablenet Sports 3HD
22:00
Lyon - Chelsea 30/9/26 (Z)
Cablenet Sports 2HD
Η Εθνική Ελπίδων της Κύπρου αντιμετωπίζει απόψε (20:00) στην Πρίστινα (σ.σ. στο Stadiumi Fadil Vokrri) το Κόσοβο, για τον πρώτο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21.
Ο Λαμίν Γιαμάλ ήταν ο σκόρερ του γκολ που μπήκε μόλις 70 δευτερόλεπτά μετά την έναρξη του αγώνα.
Η Εθνική Κύπρου ολοκλήρωσε τις δύο πρώτες της εκτός έδρας δοκιμασίες στο Nations League αφήνοντας γλυκόπικρη γεύση στους Κύπριους φιλάθλους...
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συναντήθηκε με τον Ζόρζε Ζέσους και τον πρόεδρο της πορτογαλικής ομοσπονδίας, σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι μετά τον πάγκο κόντρα στη Νορβηγία.
Η Εθνική Ελλάδας με τη σπουδαία νίκη της απέναντι στη Γερμανία στο Άουγκσμπουργκ, πέτυχε κάτι μοναδικό, καθώς έγινε η χώρα με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του Nations League!
Νέες υποχρεώσεις για την Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων που συμμετέχει στον πρώτο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21.
Από τις αρχές του 2026 ο Νικόλας Βιτόροβιτς… βγάζει το ψωμί του στην Λετονία.
Η Εθνική μας ομάδα Νέων Κ-19 σε σημερινό φιλικό που έγινε στο Κισινάου νίκησε με 1-0 την ομάδα αντίστοιχη της Μολδαβίας.
Η Εθνική μας ομάδα επέστρεψε στην Κύπρο και στρέφει πλέον την προσοχή της στα δύο εντός έδρας παιχνίδια του Nations League.
Μετά τους δύο εκτός έδρας αγώνες με Μαυροβούνιο και Αρμενία, η Εθνική μας επιστρέφει στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου την Αρμενία.
Ο Κύπριος παλαίμαχος και προπονητής, Νίκος Παναγιώτου παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM με αφορμή τους αγώνες της Εθνικής Κύπρου.
Η δεύτερη αγωνιστική του Nations League συνεχίζεται με εντυπωσιακές μάχες σε Σεβίλλη και Πράγα, με την Ισπανία να βάζει δύσκολα στον Μόντριτς και την Αγγλία να είναι φαβορί απέναντι στην Τσεχία.