Με μία λέξη... χαμός. Ο κόσμος της ΑΕΚ αγκάλιασε τα διαρκείας και η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση-«ευχαριστώ» για τους φίλους της ομάδας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Χαμός... Ο κόσμος της ΑΕΚ «αγκαλιάζει» τα διαρκείας για την προσεχή σεζόν, όπου η Ένωση επιστρέφει σπίτι της, στην «OPAP Arena» και το δείχνουν οι αριθμοί. Σύμφωνα με ενημέρωση της ΠΑΕ, μέχρι τις 13.30 είχαν διατεθεί μαζί με τα ηλεκτρονικά, περίπου 2.300 διαρκείας.

 

Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά από την ΠΑΕ, με δεδομένο τον ενθουσιασμό και την παρουσία του κόσμου, «ό,τι και να κάναμε, όσο καλά προετοιμασμένοι και να ήμασταν, δεν υπήρχε περίπτωση να ελεγχθεί αυτό και να εξυπηρετηθούν όλοι όσοι είχαν σπεύσει από τα ξημερώματα στο ΟΑΚΑ». 

Την ίδια ώρα η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την ανταπρόκριση. «Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το κόσμο της ομάδας, για τη πέρα από κάθε προσδοκία ανταπόκριση του, στη πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη χρονιά της επιστροφής μας στην Νέα Φιλαδέλφεια», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ομάδας. 

«Ταυτόχρονα θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τη κατανόηση που έδειξαν οι πολυπληθείς φίλοι μας που έχουν δώσει από νωρίς το παρών στην αίθουσα διάθεσης των καρτών διαρκείας», αναφέρει επίσης η ΠΑΕ ΑΕΚ.

 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το κόσμο της ομάδας, για τη πέρα από κάθε προσδοκία ανταπόκριση του, στη πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη χρονιά της επιστροφής μας στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Ταυτόχρονα θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τη κατανόηση που έδειξαν οι πολυπληθείς φίλοι μας που έχουν δώσει από νωρίς το παρών στην αίθουσα διάθεσης των καρτών διαρκείας.

Η τεράστια προσέλευση, που ξεπερνά τα ανθρώπινα όρια του μηχανισμού εξυπηρέτησης, καθιστά αδύνατο να ολοκληρώσουν τη διαδικασία εντός της ημέρας όλοι όσοι βρέθηκαν σήμερα στο ΟΑΚΑ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ για τη διευκόλυνση τους προχωρά σε διαδικασία προτεραιότητας με βάση αύξοντα αριθμό, που δίνεται σε όλους όσοι βρίσκονται ήδη σε αναμονή.

Αναλυτικά:

Σήμερα (29/6), έως το πέρας της λειτουργίας του φυσικού σημείου πώλησης στο ΟΑΚΑ θα εξυπηρετηθούν όσοι έχουν αριθμό μέχρι και το 330.
Αύριο Πέμπτη (30/6) θα εξυπηρετηθούν όσοι (από σήμερα) κατέχουν τους αριθμούς από το 331 έως και 660.
- Τη Παρασκευή (1/7) θα εξυπηρετηθούν όσοι κατέχουν τους αριθμούς από 661 έως και 1.000.

Ως εκ τούτου και για να μην υπάρξουν προβλήματα στη διαδικασία της διάθεσης των διαρκείας, παρακαλούμε μέχρι και τη Παρασκευή (1/7) να προσέρχονται μόνο όσοι έχουν αύξοντα αριθμό.

Για τη συνέχεια της διαδικασίας από το Σάββατο (2/7) θα υπάρξει εγκαίρως νεότερη ενημέρωση.

sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στις 12 Μαΐου το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, αλλαγές στο πρόγραμμα - Αλλάζει ημερομηνία και ο τελικός κυπέλλου-ThemaSports
24/04 @ 14:50

Στις 12 Μαΐου το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, αλλαγές στο πρόγραμμα - Αλλάζει ημερομηνία και ο τελικός κυπέλλου

Δείτε πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «4» του Conference League.

Αποχώρησε από το Survivor ο Γκέντσογλου, αυτό είναι το τεράστιο ποσό που συγκέντρωσε-ThemaSports
24/04 @ 12:42

Αποχώρησε από το Survivor ο Γκέντσογλου, αυτό είναι το τεράστιο ποσό που συγκέντρωσε

Ο Σάββας Γκέντσογλου αποχώρησε από Survivor, λόγω ενός τραυματισμού στο χέρι που τον ταλαιπωρούσε. Τα χρήματα που συγκέντρωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Αθηνών και του ΑΠΟΕΛ.

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Ντερμπάρα ΚΟΡΥΦΗΣ στην OPAP Arena! (Πιθανές ενδεκάδες)-ThemaSports
24/04 @ 08:39

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Ντερμπάρα ΚΟΡΥΦΗΣ στην OPAP Arena! (Πιθανές ενδεκάδες)

Η ΑΕΚ για να γίνει το γκράντε φαβορί, ο Παναθηναϊκός για να περάσει πρώτος! Μεγάλο ντέρμπι κορυφής διεξάγεται την Τετάρτη (24/4, 20:30) στην κατάμεστη OPAP Arena.

ΑΕΚ: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς και Στάνκοβιτς ενόψει Παναθηναϊκού - Εκτός ο Μουκουντί-ThemaSports
23/04 @ 19:58

ΑΕΚ: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς και Στάνκοβιτς ενόψει Παναθηναϊκού - Εκτός ο Μουκουντί

Σημαντικές επιστροφές για την ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς οι Γκατσίνοβιτς και Στάνκοβιτς προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα.

«Χρυσάφι» το πριμ στους Νέους του Ολυμπιακού-ThemaSports
23/04 @ 19:38

«Χρυσάφι» το πριμ στους Νέους του Ολυμπιακού

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός "ξετρελάθηκε" από το έπος της Κ19 και δίνει απίστευτο ποσό ως πριμ για την ιστορική επιτυχία.

Ολυμπιακός: Με Φορτούνη, Κάρμο και Ροντινέι κόντρα στον Άρη - Εκτός οι Ρέτσος-Όρτα-ThemaSports
23/04 @ 18:55

Ολυμπιακός: Με Φορτούνη, Κάρμο και Ροντινέι κόντρα στον Άρη - Εκτός οι Ρέτσος-Όρτα

Στην αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη επιστρέφουν οι Φορτούνης, Κάρμο και Ροντινέι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ