Δημοσίευμα από το Σακραμέντο μοιράζει... χαμόγελα στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το θέμα του Σάσα Βεζένκοφ καίει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο τον Ολυμπιακό, που θέλει να διατηρήσει για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο ένα από τα πιο ισχυρά όπλα του. Το Σακραμέντο απέκτησε τα δικαιώματά του και δείχνει ότι αργά ή γρήγορα θα κινηθεί για την απόκτησή του, όμως οι Πειραιώτες ευελπιστούν ότι αυτό δεν θα γίνει άμεσα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αξιόπιστης «Sacramento Bee» οι Κίνγκς αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν την οψιον για τον φόργουορντ Τρέι Λάιλς, τον οποίο θα διατηρήσουν στις τάξεις τους έναντι 2,6 εκ. δολαρίων. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι είναι δύσκολο πλέον να προσφέρουν στον Σάσα Βεζένκοφ ρόλο και χώρο αντάξιο των προσδοκιών του αφού το ρόστερ τους είναι αρκετά γεμάτο με παίκτες που αγωνίζονται στη θέση του ερυθρόλευκου άσου.

Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ αναφέρονται τα εξής: «Στους Kings άρεσε αυτό που είδαν από τον Trey Lyles μετά την απόκτησή του στο Deadline του NBA τον Φεβρουάριο. Τώρα, θέλουν να δουν περισσότερα. Μια πηγή του πρωταθλήματος είπε στο The Sacramento Bee την Τρίτη ότι οι Kings αναμένεται ενεργοποιήσουν την οψιόν $2,6 εκατομμυρίων στο Lyles για τη σεζόν 2022-23, επιβεβαιώνοντας μια αναφορά από τον James Ham του ESPN 1320. Ο Λάιλς εμφανίστηκε σε 24 αγώνες για τους Κινγκς, συμπεριλαμβανομένων 20 αγώνων ως βασικός. Είχε μέσο όρο 10,6 πόντους, 5,6 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ σε 22,8 λεπτά ανά αγώνα. Σούταρε 48,9% στο δίποντο, 36,5% από το τρίποντο και 85,1% στη γραμμή των ελεύθερων βολών, πολύ πάνω από τους μέσους όρους της καριέρας του. Ο Λάιλς πιθανότατα θα μοιράζεται χρόνο στη θέση του πάουερ φόργουορντ με τον ρούκι Κίγκαν Μάρεϊ, ο οποίος επιλέχθηκε με το Νο. 4 στο ντραφτ της Πέμπτης».

Εκτός από τον Λάιλς, τον επίσης φόργουορντ Μάρεϊ οι Κινγκς διαθέτουν στη θέση και τους Μπαρνς, Σαμπόνις που μπορούν να παίξουν στο «4». Φαίνεται λοιπόν ότι στο μυαλό τους η περιπτωση του Βεζένκοφ αφορά περισσότερο την σεζον 2023/24 όταν και θα δημιουργηθούν σημαντικά κενά και στο ρόστερ τους και στο σάλαρι καπ, άρα και οι κατάλληλες προϋποθέσεις ωστε να προσελκύσουν τον 27χρονο παίκτη του Ολυμπιακού.

Βέβαια, ακόμα δεν μπορεί κανείς να θεωρήσει 100% δεδομένη την παραμονή του στον Πειραιά, καθώς θεωρητικά κάποιο trade θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένο, αλλά σίγουρα πρόκειται για μια ευνοϊκή εξέλιξη για τον Ολυμπιακό που δεν θέλει με τίποτα να χάσει τον πολυτιμότερό του παίκτη.

Πηγή: www.to10.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ απάντηση Μπαρτζώκα: «Στοχευμένη προπαγάνδα εναντίον μου από Γιαννακόπουλο και τους γύρω-γύρω» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/04 @ 19:58

ΝΕΑ απάντηση Μπαρτζώκα: «Στοχευμένη προπαγάνδα εναντίον μου από Γιαννακόπουλο και τους γύρω-γύρω» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τα όσα τον κατηγορεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ΚΑΙ στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ολυμπιακός-Προμηθέας.

Μπαρτζώκας: «Ο Γιαννακόπουλος μου επιτίθεται εδώ και μήνες - Μάλλον θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό»-ThemaSports
18/04 @ 19:33

Μπαρτζώκας: «Ο Γιαννακόπουλος μου επιτίθεται εδώ και μήνες - Μάλλον θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για στοχοποίηση του από πλευράς Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ολυμπιακός-Προμηθέας 80-69: Rotation δέκα παικτών στην επιστροφή του Πετρούσεφ και τώρα Βαρκελώνη-ThemaSports
18/04 @ 19:19

Ολυμπιακός-Προμηθέας 80-69: Rotation δέκα παικτών στην επιστροφή του Πετρούσεφ και τώρα Βαρκελώνη

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μοίρασε το χρόνο συμμετοχής σε 10 παίκτες, στο ματς κόντρα στον Προμηθέα, στο οποίο επέστρεψε στη δράση ο Φιλίπ Πετρούσεφ, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει με 80-69 και να στρέφει το ενδιαφέρον του στα playoffs της EuroLeague με την Μπαρτσελόνα.

Η αντίδραση του Γιαννακόπουλου κάτω από το ποστ του Ολυμπιακού για τα συλλυπητήρια στον Αταμάν-ThemaSports
18/04 @ 17:05

Η αντίδραση του Γιαννακόπουλου κάτω από το ποστ του Ολυμπιακού για τα συλλυπητήρια στον Αταμάν

Ο Ολυμπιακός εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στον Εργκίν Αταμάν για την απώλεια του πατέρα του και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε με ένα emoji κάτω από την ανάρτηση των ερυθρόλευκων.

Μάρκους Χάουαρντ: Η σεζόν της «απογείωσης», με τον γρηγορότερο ρυθμό σκοραρίσματος στην ιστορία της EuroLeague!  -ThemaSports
16/04 @ 18:00

Μάρκους Χάουαρντ: Η σεζόν της «απογείωσης», με τον γρηγορότερο ρυθμό σκοραρίσματος στην ιστορία της EuroLeague!

Η σεζόν του Μάρκους Χάουαρντ στέκεται επάξια δίπλα στις κορυφαίες που έχουμε δει στην EuroLeague από άποψη σκοραρίσματος. Και υπάρχουν ορισμένοι ιδιαίτεροι αριθμοί που το αποδεικνύουν.

Μπορίς Ντιαό: H μορφή στη δαγκεροτυπία-ThemaSports
16/04 @ 22:44

Μπορίς Ντιαό: H μορφή στη δαγκεροτυπία

Χάλκινες πλάκες εμποτισμένες με ιώδιο διαμορφώνουν μέσω αναθυμιάσεων φωτοευαίσθητο ιωδίδιο του αργύρου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ