Οι Πράσινοι ψάχνουν εναγωνίως για τον επιθετικό που θα έρθει και θα πάρει στο σπίτι τη φανέλα του βασικού, καθώς φέτος ταλαιπωρήθηκαν πολύ από τα γκολ που... δεν πήραν από τους επιθετικούς τους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει να φουλάρουν... έντονα τον μεταγραφικό σχεδιασμό, προκειμένου να αρχίσει σιγά σιγά να συμπληρώνεται το αγωνιστικό παζλ του συλλόγου. Ούτως ή άλλως η ομάδα παίζει το πρώτο της επίσημο ματς στις 4 Αυγούστου και θα πρέπει να έχουν γίνει τουλάχιστον 3 μεταγραφές μέχρι εκείνο το διάστημα.

 

Για όσους δεν το... έχουν καταλάβει αυτή τη στιγμή το Τριφύλλι είναι χωρίς δημιουργικό χαφ στο ρόστερ του, από τη στιγμή που οι Αλεξανδρόπουλος, Πέρεθ και Κουρμπέλης αγωνίζονται κατά βάση ως αμυντικοί χαφ.

Ενώ δεν είναι... κοινό μυστικό πως θέλει και έναν πρωτοκλασάτο παίκτη για την επίθεση. Σε αυτό το πλαίσιο ακούστηκε και το όνομα του  Μάρκο Λιβάγια, ωστόσο η μεταγραφή του φαντάζει απίθανη για δύο λόγους.

 

 Μπορεί πέρυσι να τελείωσε τη χρονιά με 32 γκολ και 7 ασίστ (!), νούμερα... μυθικά, ωστόσο το παρελθόν του και ο χαρακτήρας που έβγαζε όσο έπαιζε στην ΑΕΚ, σίγουρα έχουν σημειωθεί από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος πολύ δύσκολα θα άναβε το πράσινο φως για τον συγκεκριμένο ώστε να τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός.

Κάτι που είχε γίνει εξάλλου και με την περίπτωση του Σλιμανί, ο οποίος μπορεί να είναι τοπ κλάσης φορ, ωστόσο υστερεί σε άλλους τομείς, τους οποίους θεωρεί άκρως σημαντικούς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Και μη ξεχνάμε πως το θέμα των αποδυτηρίων το διαχειρίστηκε τέλεια την περσινή χρονιά, παρά τις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτόν τον χρόνο ο Λιβάγια με τις εμφανίσεις του... εκτόξευσε την αξία του στα ύψη, αφού πλέον αξίζει 7.5 εκατ. ευρώ, ενώ δεσμεύεται και με συμβόλαιο μέχρι το 2024!

sportdog.gr

 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παναθηναϊκός: Aνατροπή και... φαβορί για Μπάλντοκ!-ThemaSports
03/05 @ 23:23

Παναθηναϊκός: Aνατροπή και... φαβορί για Μπάλντοκ!

Ο Παναθηναϊκος έχει μπει πλέον δυνατά για την απόκτηση του Τζόρτζ Μπάλντοκ...

Πανσερραϊκός: Λύθηκε και επίσημα το συμβόλαιο του Ουάρντα-ThemaSports
03/05 @ 19:41

Πανσερραϊκός: Λύθηκε και επίσημα το συμβόλαιο του Ουάρντα

Ο Πανσερραϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Αμρ Ουάρντα για τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών μια αγωνιστική πριν το φινάλε των playouts της Stoiximan Super League.

Στα... όρια του ο Πάμπλο Γκαρσία με ΟΥΑΡΝΤΑ - Τον «τελείωσε» η διοίκηση πριν την τελευταία αγωνιστική!-ThemaSports
03/05 @ 17:21

Στα... όρια του ο Πάμπλο Γκαρσία με ΟΥΑΡΝΤΑ - Τον «τελείωσε» η διοίκηση πριν την τελευταία αγωνιστική!

Ούτε μία ισχυρή προσωπικότητα όπως ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, δεν μπόρεσε να τα... βγάλει πέρα με τον Αμρ Ουάρντα, με τη διοίκηση της ομάδας να φτάνει στα όρια της όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ελλαδικής ιστοσελίδας Sportime.gr και να τον αποδεσμεύει πριν καν τελειώσει το πρωτάθλημα!

Με Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο η Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Γερμανία-ThemaSports
03/05 @ 08:26

Με Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο η Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Γερμανία

"Ορφανός" ο πάγκος της Εθνικής Ελλάδας και στο τιμόνι της για το προσεχές φιλικό με την Γερμανία αναμένεται να βρεθεί ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος.

Πανζουρλισμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
03/05 @ 08:01

Πανζουρλισμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Απίστευτες στιγμές εκτυλίχθηκαν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής (3/5), με χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού να πηγαίνουν στο αεροδρόμιο και να αποθεώνουν την αποστολή των "ερυθρόλευκων" μετά την νίκη στην έδρα της Άστον Βίλα.

Βαθμολογία UEFA: Ελπίδες για 15η θέση μετά το ιστορικό ΔΙΠΛΟ του Ολυμπιακού στην έδρα της Άστον Βίλα!-ThemaSports
03/05 @ 00:48

Βαθμολογία UEFA: Ελπίδες για 15η θέση μετά το ιστορικό ΔΙΠΛΟ του Ολυμπιακού στην έδρα της Άστον Βίλα!

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της UEFA, μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference League!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ