Οι Πράσινοι ψάχνουν εναγωνίως για τον επιθετικό που θα έρθει και θα πάρει στο σπίτι τη φανέλα του βασικού, καθώς φέτος ταλαιπωρήθηκαν πολύ από τα γκολ που... δεν πήραν από τους επιθετικούς τους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει να φουλάρουν... έντονα τον μεταγραφικό σχεδιασμό, προκειμένου να αρχίσει σιγά σιγά να συμπληρώνεται το αγωνιστικό παζλ του συλλόγου. Ούτως ή άλλως η ομάδα παίζει το πρώτο της επίσημο ματς στις 4 Αυγούστου και θα πρέπει να έχουν γίνει τουλάχιστον 3 μεταγραφές μέχρι εκείνο το διάστημα.

 

Για όσους δεν το... έχουν καταλάβει αυτή τη στιγμή το Τριφύλλι είναι χωρίς δημιουργικό χαφ στο ρόστερ του, από τη στιγμή που οι Αλεξανδρόπουλος, Πέρεθ και Κουρμπέλης αγωνίζονται κατά βάση ως αμυντικοί χαφ.

Ενώ δεν είναι... κοινό μυστικό πως θέλει και έναν πρωτοκλασάτο παίκτη για την επίθεση. Σε αυτό το πλαίσιο ακούστηκε και το όνομα του  Μάρκο Λιβάγια, ωστόσο η μεταγραφή του φαντάζει απίθανη για δύο λόγους.

 

 Μπορεί πέρυσι να τελείωσε τη χρονιά με 32 γκολ και 7 ασίστ (!), νούμερα... μυθικά, ωστόσο το παρελθόν του και ο χαρακτήρας που έβγαζε όσο έπαιζε στην ΑΕΚ, σίγουρα έχουν σημειωθεί από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος πολύ δύσκολα θα άναβε το πράσινο φως για τον συγκεκριμένο ώστε να τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός.

Κάτι που είχε γίνει εξάλλου και με την περίπτωση του Σλιμανί, ο οποίος μπορεί να είναι τοπ κλάσης φορ, ωστόσο υστερεί σε άλλους τομείς, τους οποίους θεωρεί άκρως σημαντικούς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Και μη ξεχνάμε πως το θέμα των αποδυτηρίων το διαχειρίστηκε τέλεια την περσινή χρονιά, παρά τις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτόν τον χρόνο ο Λιβάγια με τις εμφανίσεις του... εκτόξευσε την αξία του στα ύψη, αφού πλέον αξίζει 7.5 εκατ. ευρώ, ενώ δεσμεύεται και με συμβόλαιο μέχρι το 2024!

sportdog.gr

 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σφράγισε την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα ο Λεβαδειακός!-ThemaSports
20/04 @ 18:08

Σφράγισε την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα ο Λεβαδειακός!

Ο Λεβαδειακός επικράτησε 2-0 του Μακεδονικού και εξασφάλισε την άνοδο στη Stoiximan Super League, μετά από έναν χρόνο απουσίας.

Πήρε βαθμό από τον Διαγόρα, αλλά παρέμεινε... ουραγός ο Ολυμπιακός Β'!-ThemaSports
20/04 @ 17:20

Πήρε βαθμό από τον Διαγόρα, αλλά παρέμεινε... ουραγός ο Ολυμπιακός Β'!

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β' και τον Διαγόρα, με τους ερυθρόλευκους να παραμένουν στην τελευταία θέση των playouts του Β' ομίλου της Super League 2.

Χωρίς Κωνσταντέλια η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!-ThemaSports
20/04 @ 17:09

Χωρίς Κωνσταντέλια η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Δέος και συγκίνηση: Όλα τα τρόπαια της ΑΕΚ στο Μουσείο Ιστορίας-ThemaSports
20/04 @ 13:56

Δέος και συγκίνηση: Όλα τα τρόπαια της ΑΕΚ στο Μουσείο Ιστορίας

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ άνοιξε σήμερα τις πύλες του για τα επίσημα και ένας από τους χώρους που βρίσκονται συγκεντρωμένα όλα τα τρόπαια της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Παλάσιος στη Λαμία - Εκτός και ο Τζούριτσιτς λόγω ενοχλήσεων-ThemaSports
20/04 @ 13:18

Παναθηναϊκός: Χωρίς Παλάσιος στη Λαμία - Εκτός και ο Τζούριτσιτς λόγω ενοχλήσεων

Με απουσίες θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στη Λαμία, καθώς έμειναν εκτός αποστολής και οι Παλάσιος, Τζούριτσιτς.

«Βόμβα με Φορτούνη επιχειρεί η Τράμπζονσπορ»-ThemaSports
20/04 @ 12:06

«Βόμβα με Φορτούνη επιχειρεί η Τράμπζονσπορ»

Στο στόχαστρο της Τράμπζονσπορ φέρεται πως βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ