Ο Φακούντο Ζαμπάλα... εξαφανίστηκε με αποτέλεσμα στον ΑΠΟΕΛ να συνειδητοποιούν με άσχημο τρόπο ότι ο Αργεντινός με αντιεπαγγελματικό τρόπο αποχωρεί από την ομάδα με πιθανότερο προορισμό την Ιταλία.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ομάδα προγραμματισμού πλέον καλείται να αξιολογήσει ποδοσφαιριστές από λίστες που δεν είχαν ανοίξει.

Αυτές που αφορούν τη θέση του αριστερού μπακ. Για να αντικαταστήσει ο ΑΠΟΕΛ ποδοσφαιριστή όπως ο Ζαμπάλα θα πρέπει να γίνει μια καλή μελέτη, καθώς στην ομάδα της πρωτεύουσας θέλουν να εντάξουν  καλύτερους ποδοσφαιριστές από αυτούς που αποχωρούν.

Ήδη έχουν γίνει προτάσεις στους γαλαζοκίτρινους και ανάμεσα τους είναι ο Καρίμ Χαφέζ ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν στο κυπριακό πρωτάθλημα με την Ομόνοια και το συμβόλαιο του με την Μαλάτιασπορ ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Πέραν του αντι-Ζαμπάλα ο ΑΠΟΕΛ κινείται για απόκτηση δεξιού μπακ, ενός κεντρικού αμυντικού, ενός μέσου και ποδοσφαιριστή για τα άκρα της επίθεσης. Η αποστολή της ομάδας είναι στην Βουλγαρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, εκεί όπου ο Σωφρόνης Αυγουστή θα "χτίσει" την ομάδα της νέας σεζόν και θα αξιολογήσει καλύτερα τις ανάγκες της ομάδας.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αντίστροφη μέτρηση από τον ΑΠΟΕΛ (Βίντεο)-ThemaSports
07/05 @ 12:15

Αντίστροφη μέτρηση από τον ΑΠΟΕΛ (Βίντεο)

Πως και πως περιμένουν τον τελικό πρωταθλήματος στον ΑΠΟΕΛ

Θα είναι το 7ο!-ThemaSports
07/05 @ 10:45

Θα είναι το 7ο!

Το Σάββατο ο Γιώργος Εφραίμ ενδέχεται να στεφθεί πρωταθλητής για έβδομη φορά στην καριέρα του

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»-ThemaSports
06/05 @ 10:50

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»

Δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας sportdog.gr, αναφέρει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Λαμίας, Καρλίτος, βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά-ThemaSports
04/05 @ 20:07

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί σε ματς που κρίνεται η πρώτη θέση κόντρα σε ομάδα που είναι στη δεύτερη.

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ-ThemaSports
04/05 @ 11:13

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ

Ο Ντάλσιο ήρθε στον ΑΠΟΕΛ, το καλοκαίρι του 2022.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ