Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του ΓΣΟ, Κυριάκος Τσολάκης, ο οποίος ανέφερε ανάμεσα σε άλλα, ότι οι τρεις Λεμεσιανές ομάδες θα χρησιμοποιήσουν και τη νέα σεζόν το Τσίρειο για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Και οι τρεις ομάδες μας έχουν ζητήσει να χρησιμοποιήσουν σαν έδρα το Τσίρειο και έχουμε δώσει την έγκριση μας. Είμαστε στη διάθεση των ομάδων να χρησιμοποιήσουν το στάδιο για όσο καιρό είναι αναγκαίο, μέχρι να ετοιμαστεί το νέο γήπεδο στο Κολόσσι».
Για τον χλοοτάπητα του Τσιρείου: «Αναγκαστήκαμε να αντικαταστήσουμε τον χλοοτάπητα. Ήδη έχουμε αρχίσει τις εργασίες για να είναι έτοιμος έγκαιρα ο αγωνιστικός χώρος. Περίπου σε ένα μήνα από τώρα θα είναι έτοιμος. Είναι μία δαπάνη περίπου 60 χιλιάδων ευρώ».
Για το πως θα χρησιμοποιείται το Τσίρειο όταν θα αποχωρήσουν οι τρεις ομάδες: «Ήδη έχουμε ζητήσει με επιστολή μας από τον ΚΟΑ, να χρησιμοποιείται το Τσίρειο ως εθνικό στάδιο τύπου Β. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να το πετύχουμε αυτό, με σωρεία αγώνων που έχουν γίνει επιτυχημένα στο Τσίρειο».
Η ενημέρωση από την Ομόνοια για τους δανεικούς σε άλλες ομάδες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/10 @ 15:37
Ο κύριος Ανδρέας Μουσκάλλης αρθρογραφεί για τις ομάδες της Αμμοχώστου, την Ανόρθωση και τη Νέα Σαλαμίνα και στις δυσκολίες που περνούν.
11/10 @ 10:04
Τους παίκτες που ξεχώρισε στο φετινό πρωτάθλημα ανέφερε σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM o παλαίμαχος άσος, Γιώργος Μερκής.
09/10 @ 14:45
Ο προπονητής, Κώστας Σακκάς, φιλοξενήθηκε στoν Supersport 104.
09/10 @ 14:16
Η σελίδα transfermarkt καταγράφει την αγοραστική αξία των κυπριακών ομάδων, με την Πάφο να παραμένει στην κορυφή.
09/10 @ 10:54
Δηλώσεις τον ΣΠΟΡ FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Ανδρέας Αβραάμ, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για το αποψινο ματς της Εθνικής Κύπρου με αντίπαλο τη Βοσνία και για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας.
08/10 @ 15:47
Oι Vana Alves (Άρης), Zlatan Alomerovic (ΑΕΚ) και Gabriel Pereira (ΑΠΟΕΛ), θα παραλάβουν τα βραβεία Stoiximan Top Save 3ης, 4ης & 5ης αγωνιστικής αντίστοιχα, του Cyprus League by Stoiximan 2025/26!
BEST OF THEMASPORTS