Ο Ολυμπιακός είχε ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος, αλλά σπατάλησε όλες του τις φάσεις και για δεύτερο φιλικό (μετά από αυτό με τη Ριντ) δεν σκόραρε, μένοντας στο 0-0 με την Κρακόβια.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάμεικτα συναισθήματα αφήνει στον Ολυμπιακό το τρίτο του φιλικό! Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και ένα μέτριο δεύτερο, μένοντας στο 0-0 με την Κρακόβια.

Σπατάλησαν ένα… τσουβάλι ευκαιρίες (μεταξύ άλλων και πέναλτι) οι Πειραιώτες, που δεν σκόραραν για δεύτερο φιλικό αφού στο μηδέν είχαν μείνει και κόντρα στη Ριντ. Την ίδια ώρα, είχαν εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία και δεν κινδύνευσαν καμία στιγμή του αγώνα! 

 

Νέα καλή εμφάνιση του Άβιλα, άρεσαν και οι ΦαντιγκάΚανέΚούτρης που ήταν ιδιαίτερα δραστήριοι.


Στο μυαλό του κόουτς

Με 4-3-3 κατέβασε ξανά τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς. Στην εστία ο Βατσλίκ, με τους Ανδρούτσο, Μπα, Σισέ, Κούτρη στην άμυνα. Μαντί Καμαρά, Κανέ, Μπουχαλάκης στα χαφ, με τους Βαλμπουενά, Φαντιγκά στα εξτρέμ και τον Χασάν στην επίθεση.


 

Το ματς

Τα πρώτα λεπτά του ματς ήταν αναγνωριστικά, με τον Ολυμπιακό να… παίρνει φόρα από το 15ο λεπτό και μετά. Στο 18’ ο Βαλμπουενά έκανε μια ωραία σέντρα, αλλά ο Χρόσο έδιωξε με τις γροθιές. Οι «ερυθρόλευκοι» από εκεί και πέρα είχαν την κατοχή της μπάλας και δημιουργούσαν συνεχώς ευκαιρίες.

Στο 27’ ο Βαλμπουενά εκτέλεσε φάουλ, ο Σισέ πήδηξε πιο ψηλά από όλους και πήρε την κεφαλιά, ωστόσο ξανά ο Χρόσο ήταν εκεί και έδιωξε με τις γροθιές, κρατώντας καθαρή την εστία της Κρακόβια.

Ολυμπιακός-Κρακόβια: 0-0

Στο 31ο λεπτό ο Μπουχαλάκης σκόραρε με κοντινή κεφαλιά, ύστερα από φάουλ του Βαλμπουενά, αλλά το γκολ θεωρήθηκε οφσάιντ και δεν μέτρησε. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πίεζε ασφυκτικά και έψαχνε συνεχώς το γκολ. Στο 39’ οι Πειραιώτες είχαν ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Φαντιγκά έκανε ένα ωραίο σουτ, μετά από πάσα του Βαλμπουενά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Ολυμπιακός-Κρακόβια: 0-0

Στο 41’ ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι όταν ο Πέστκα ανέτρεψε τον Χασάν, ένα λεπτό αργότερα το εκτέλεσε ο Βαλμπουενά, αλλά ο Γάλλος έστειλε την μπάλα άουτ.

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι, με τις δυο ομάδες να ξεκινούν το δεύτερο μέρος ακριβώς όπως άρχισε το ματς (0-0).

Δοκάρι και αλλαγές στο β' μέρος

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τους Τζολάκη και Καρβάλιο αντί των Βατσλίκ και Βαλμπουνά. Στο 50' οι ερυθρόλευκοι είχαν δοκάρι, έπειτα από προσπάθεια του Ανδρούτσου, με την μπάλα να βρίσκει και πάνω στον Χασάν.

Στο 65ο λεπτό με τον ρυθμό να έχει πέσει κατακόρυφα ο Μαρτίνς άλλαξε και τους υπόλοιπους εννέα με την ενδεκάδα να αποτελείται από τους: Τζολάκη, Ρέαμπτσιουκ, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Άβιλα, Εμβιλά, Κούντε, Καρβάλιο, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας Αραμπί σε 4-2-3-1.

Στο 72ο λεπτό ο Μασούρας με ένα ξαφνικό σουτ εκτός περιοχής θέλησε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά ο κίπερ της Κρακόβια απέκρουσε. Στο 79' ο Μασούρας είχε νέα μεγάλη ευκαιρία, όταν δεν κατάφερε να πλασάρει όπως θα ήθελε, έπειτα από ασίστ του Άβιλα.

Στο 82ο λεπτό ο Μαρτίνς γύρισε τον σχηματισμό του σε 4-4-2 με τον Τικίνιο να αντικαθιστά τον Καρβάλιο. Οι ερυθρόλευκοι κυρίως από τις πτέρυγες προσπαθούσαν να δημιουργήσουν, όμως το 0-0 έμεινε έως το τελευταίο σφύριγμα.

Η αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Ανδρούτσος, Μπα, Σισέ, Κούτρης, Μαντί Καμαρά, Κανέ, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Φαντιγκά, Χασάν.

Στο β' μέρος έπαιξαν οι: Τζολάκης, Ρέαμπτσιουκ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Άβιλα, Εμβιλά, Κούντε, Καρβάλιο (82' Τικίνιο), Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Αραμπί

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έδωσε τα χέρια με Μαρινάκη και ανοίγει ΑΚΑΔΗΜΙΑ στου Ρέντη ο Βαλμπουενά!-ThemaSports
26/04 @ 21:10

Έδωσε τα χέρια με Μαρινάκη και ανοίγει ΑΚΑΔΗΜΙΑ στου Ρέντη ο Βαλμπουενά!

Με ανάρτηση του στα social media ο Ματιέ Βαλμπουενά, ενημερώνει για τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό για να ανοίξει ακαδημία στου Ρέντη από τη νέα σεζόν (2024-2025), η οποία θα ανήκει στο δίκτυο των Πειραιωτών!

Απίστευτο: Ο Μεντιλίμπαρ έχει δοκιμάσει ΠΕΝΤΕ διαφορετικά δίδυμα στόπερ στην ενδεκάδα!-ThemaSports
25/04 @ 18:47

Απίστευτο: Ο Μεντιλίμπαρ έχει δοκιμάσει ΠΕΝΤΕ διαφορετικά δίδυμα στόπερ στην ενδεκάδα!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προσπαθεί να βρει το ιδανικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, έχοντας δοκιμάσει πέντε διαφορετικά «ζευγάρια». Ποια είναι τα... αποτελέσματα τους.

«Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές» και αποθέωση διαρκείας σε παίκτες-Αλμέιδα! Η παρακάμερα της ΑΕΚ για το ματς με ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/04 @ 18:22

«Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές» και αποθέωση διαρκείας σε παίκτες-Αλμέιδα! Η παρακάμερα της ΑΕΚ για το ματς με ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, η απίστευτη στήριξη του κόσμου, οι ιστορικές φανέλες και, βέβαιως, οι πανηγυρισμοί και τα… ντεσιμπέλ! Η «κιτρινόμαυρη» παρακάμερα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τρέλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: Εξαντλήθηκαν άμεσα τα εισιτήρια με Άστον Βίλα!-ThemaSports
25/04 @ 16:06

Τρέλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: Εξαντλήθηκαν άμεσα τα εισιτήρια με Άστον Βίλα!

Sold-out σε κάτι παραπάνω από δύο ώρες από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αφού εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια της ρεβάνς με την Άστον Βίλα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:42

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας μετά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των playoffs, με τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού και τις ισοπαλίες σε Λαμία και Χαριλάου!

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:28

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!

Απόλυτη κυρίαρχος στο ντέρμπι της OPAP Arena η ΑΕΚ, νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό και ξέφυγε στο +4, κάνοντας μεγάλο βήμα τίτλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ