Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά πάει Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό και ο Λοβέρα Θεσσαλονίκη για να κλείσει στον Άρη!

Ακολουθήστε μας στο Google news


Άρης: Οριστικά παρελθόν ο Αμπουμπακάρ Καμαρά που πάει το απόγευμα (27/6) Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Αντίστροφο δρομολόγιο θα κάνει ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά θα πάει στην Αυστρία αλλά όχι με την αποστολή με τον Άρη. Ο Μαυριτανός φορ που πιέζε ασφυκτικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ταξιδεύει το απόγευμα της Δευτέρας (27/6) για την Αθήνα για να υπογράψει στους «ερυθρόλευκους» τετραετές συμβόλαιο και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αυστρία για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις των «ερυθρολεύκων».

Άρης και Ολυμπιακός τα βρήκαν σε όλα, οι Πειραιώτες καταβάλλουν τη ρήτρα και δίνουν και τον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα στους Θεσσαλονικείς, προς επιβεβαίωση του Sportime.

Ο Aργεντίνος μεσοεπιθετικός που επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Ομόνοια θα πάει στον Άρη ως ελεύθερος.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται τις προσεχείς μέρες στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις, να ανακοινωθεί και εν συνεχεία να ταξιδέψει για την Αυστρία.

Εκεί όπου μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ενσωματωθούν ακόμα, πλην του Λοβέρα και άλλοι 4-5 ποδοσφαιριστές!

Μεταξύ αυτών, ο Ντιόπ που έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο, ο Μπεναλουάν για τον οποίο το Sportime αποκάλυψε ότι ανανέωσε το συμβόλαιο του, ο Καμάτσο που επίσης έχει συμφωνήσει σε όλα, ο Άντρε Γκρέι, για τον οποίο το Sportime έγραψε ότι δεν εξετάζεται απλά, αλλά έχει σχεδόν συμφωνήσει σε όλα και πιθανότατα ακόμα 1-2 μεταγραφές!

Ο Λούμορ προς επιβεβαίωση του Sportime, ζήτησε και έλυσε το συμβόλαιο του και ο Άρης θα κινηθεί και αριστερό μπακ με το όνομα του Μπράντλεϊ Μαζικού να επανέρχεται στο προσκήνιο.

sportime.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απίστευτο: Ο Μεντιλίμπαρ έχει δοκιμάσει ΠΕΝΤΕ διαφορετικά δίδυμα στόπερ στην ενδεκάδα!-ThemaSports
25/04 @ 18:47

Απίστευτο: Ο Μεντιλίμπαρ έχει δοκιμάσει ΠΕΝΤΕ διαφορετικά δίδυμα στόπερ στην ενδεκάδα!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προσπαθεί να βρει το ιδανικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, έχοντας δοκιμάσει πέντε διαφορετικά «ζευγάρια». Ποια είναι τα... αποτελέσματα τους.

«Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές» και αποθέωση διαρκείας σε παίκτες-Αλμέιδα! Η παρακάμερα της ΑΕΚ για το ματς με ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/04 @ 18:22

«Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές» και αποθέωση διαρκείας σε παίκτες-Αλμέιδα! Η παρακάμερα της ΑΕΚ για το ματς με ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, η απίστευτη στήριξη του κόσμου, οι ιστορικές φανέλες και, βέβαιως, οι πανηγυρισμοί και τα… ντεσιμπέλ! Η «κιτρινόμαυρη» παρακάμερα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τρέλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: Εξαντλήθηκαν άμεσα τα εισιτήρια με Άστον Βίλα!-ThemaSports
25/04 @ 16:06

Τρέλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: Εξαντλήθηκαν άμεσα τα εισιτήρια με Άστον Βίλα!

Sold-out σε κάτι παραπάνω από δύο ώρες από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αφού εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια της ρεβάνς με την Άστον Βίλα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:42

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας μετά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των playoffs, με τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού και τις ισοπαλίες σε Λαμία και Χαριλάου!

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:28

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!

Απόλυτη κυρίαρχος στο ντέρμπι της OPAP Arena η ΑΕΚ, νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό και ξέφυγε στο +4, κάνοντας μεγάλο βήμα τίτλου.

Μεντιλίμπαρ: «Ξέραμε πως είχαμε περιθώριο μόνο για ένα στραβοπάτημα ακόμη - Να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα ματς»-ThemaSports
24/04 @ 22:07

Μεντιλίμπαρ: «Ξέραμε πως είχαμε περιθώριο μόνο για ένα στραβοπάτημα ακόμη - Να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα ματς»

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Άρη, για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ