Στον Super Sport FM 104 μίλησε ο ακραίος μπακ της Καρμιώτισσας Γιάννης Ευσταθίου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 Αναλυτικά:

Για τα νέα δεδομένα στην Καρμιώτισσα: « Νέα εποχή, νέες φιλοδοξίες για την Καρμιώτισσα. Κτίζεται κάτι πολύ μεγάλο. Μακάρι να πάνε όλα καλά, βλέπουμε ότι έρχονται μεγάλοι ποδοσφαιριστές με καλά βιογραφικά και πλούσιες εμπειρίες.

Για τον στόχο: «Να αρχίσουμε με το καλό την προετοιμασία, να μην λέμε μεγάλα λόγια και εμείς οι πιο παλιοί να βοηθήσουμε τους νέους ποδοσφαιριστές να εγκλιματιστούν και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.»

Για το νέο ιδιοκτήτη: « Ήρθε σε κάποια παιχνίδια προς το τέλος στην περσινή αγωνιστική περίοδο, είδε την ομάδα από κοντά και μας γνώρισε. Είναι νέος σε ηλικία και κοντά στη δική μας ηλικία. Φαίνεται ότι θέλει να πετύχει στο προσωπικό στόχο που έχει θέσει για την ομάδα»

Για την επιβίωση του Κύπριου ποδοσφαιριστή: «Όλες οι ομάδες έχουν κατά προτίμηση τους ξένους ποδοσφαιριστές. Ένα Κύπριος για να επιβιώσει θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος και να βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τους ξένους που έρχονται στην Κύπρο με υψηλές παραστάσεις. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να βγάλουμε ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που μας επέλεξαν. Κάποιες φορές ο ανταγωνισμός σε πεισμώνει  και αυτό βοηθά τόσο την ομάδα όσο και εσένα τον ίδιο. Ξέρετε κάποιοι παίκτες έρχονται στην Κύπρο και υποτιμούν το πρωτάθλημα μας και στο τέλος αντιλαμβάνονται διαφορετικά τα πράγματα και αποχωρούν ως αποτυχημένοι.»

Για τον στόχο της εξάδας που έθεσε κ. Βραχίμης: « Μακάρι να τα καταφέρουμε , ο κ. Δημήτρης πάντοτε είχε υψηλούς στόχους και εύχομαι να τα καταφέρουμε διότι δεν θα βοηθήσει μόνο την ομάδα αλλά και εμάς τους ίδιους. Ο κ Βραχίμης πάντοτε ήταν δίπλα στην ομάδα και δίπλα σε εμάς. Ήταν ο βασικός πυλώνας της ομάδας και σίγουρα δεν θα εγκαταλείψει και έκανε αυτή την κίνηση διότι αγαπά την Καρμιώτισσα»

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Οι παίκτες έδειξαν τεράστιες ψυχικές δυνάμεις»-ThemaSports
24/04 @ 20:31

«Οι παίκτες έδειξαν τεράστιες ψυχικές δυνάμεις»

Όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Καρμιώτισσας, Μάριος Χαραλάμπους.

Αζάς για Επιτροπή Δεοντολογίας: «Δεν κερδίσαμε τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου, την ΑΕΖ κερδίσαμε»!-ThemaSports
24/04 @ 12:31

Αζάς για Επιτροπή Δεοντολογίας: «Δεν κερδίσαμε τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου, την ΑΕΖ κερδίσαμε»!

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Καρμιώτισσας, Ανδρέας Αζάς, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα, σχολίασε την ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας ότι θα κάνει έρευνα για τρία παιχνίδια, εκ των οποίων το ένα είναι για το πρωτάθλημα Α' κατηγορίας, το ματς ΑΕΖ-Καρμιώτισσα που έληξε με σκορ 2-5.

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ της Καρμιώτισσας για την έρευνα: «Είναι 1η Απριλίου σήμερα; Τι έπρεπε να κάνουμε, να χάσουμε;»-ThemaSports
24/04 @ 10:02

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ της Καρμιώτισσας για την έρευνα: «Είναι 1η Απριλίου σήμερα; Τι έπρεπε να κάνουμε, να χάσουμε;»

Έντονη ήταν η αντίδραση του Γενικού Αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας, Γιάννη Βιολάρη στον Super Sport FM, για την ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, ότι θα διεξάγει έρευνα για τον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΖ.

ΣΠΟΛΙΑΡΙΤΣ: «Δεν παίρνω συμβουλές από τον πατέρα μου - Έχουμε ένα πρόεδρο που κάνει για χίλιους»-ThemaSports
16/04 @ 21:45

ΣΠΟΛΙΑΡΙΤΣ: «Δεν παίρνω συμβουλές από τον πατέρα μου - Έχουμε ένα πρόεδρο που κάνει για χίλιους»

Καλεσμένος στην εκπομπή Capital Sports με τον Πόλυ Χαραλάμπους, ήταν ο τερματοφύλακας της Καρμιώτισσας, Άλεξ Σπόλιαριτς.

Βιολάρης: «Άμα έχεις παντελονάτο πρόεδρο, ηγέτη και με όραμα, έρχονται και τα επιθυμητά αποτελέσματα»-ThemaSports
15/04 @ 15:53

Βιολάρης: «Άμα έχεις παντελονάτο πρόεδρο, ηγέτη και με όραμα, έρχονται και τα επιθυμητά αποτελέσματα»

Ο Γενικός Διευθυντής της Καρμιώτισσας, Γιάννης Βιολάρης, μίλησε στον Super Sport FM για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Ικανοποιημένος ο πρόεδρος!-ThemaSports
13/04 @ 20:20

Ικανοποιημένος ο πρόεδρος!

Δεδομένα είναι ικανοποιημένος ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Σταύρος Δημοσθένους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ