Ένα τρίχρονο έδειξε με μοναδικό τρόπο την αγάπη του για την Ρεάλ στο πλαίσιο μίας γαμήλιας δεξίωσης, παίρνοντας μικρόφωνο στα χέρια του και τραγουδώντας τον ύμνο των Μαδριλένων.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

Λέγεται και γράφεται κατά κόρον ότι οι τίτλοι και οι επιτυχίες μίας ομάδας είναι εκείνες που φέρνουν νέες γενιές οπαδών σε έναν σύλλογο και η Ρεάλ έχει κάθε λόγο να πιστεύει πως βρίσκεται στη πρώτη γραμμή, ειδικά με τις απανωτές ευρωπαϊκές επιτυχίες της τα τελευταία χρόνια.

Οι πέντε τίτλοι στο Champions League από τη σεζόν 2013-14 και έπειτα είναι ενδεικτικοί, με έναν 3χρονο φίλο των μερένγκες να στέλνει το μήνυμα πως έχει μπολιαστεί με τόση αγάπη για την ομάδα της Μαδρίτης ώστε να είναι έτοιμος να κλέψει την παράσταση ακόμα σε μία γαμήλια δεξίωση.

 

 Τρανή απόδειξη το παρακάτω video που κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των social media, με έναν πατέρα να καμαρώνει για το παιδί του για το γεγονός ότι ζήτησε να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει τον ύμνο των μερένγκες, συμπαρασύροντας αρκετούς από τους παρισταμένους στην εκδήλωση.

sport24.gr

ΗΓΦ

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 Επιστροφή και γκολ για τον Πιέρο (ΒΙΝΤΕΟ) -ThemaSports
24/04 @ 17:19

Επιστροφή και γκολ για τον Πιέρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Βρήκε δίχτυα ο Πιέρος Σωτηρίου, κόντρα στην Nara Club για το Κύπελλο Ιαπωνίας.

Ο Ντε Ρόσι θέλει τον Κιέζα στη Ρόμα!-ThemaSports
24/04 @ 17:25

Ο Ντε Ρόσι θέλει τον Κιέζα στη Ρόμα!

Τη Ρόμα της νέας σεζόν ετοιμάζει ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Ο άλλοτε capitano των Ρωμαίων συμφώνησε πρόσφατα με τους ανθρώπους της ομάδας για νέο συμβόλαιο και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Κοντά σε συμφωνία με τον Ντε Χέα-ThemaSports
24/04 @ 17:13

Κοντά σε συμφωνία με τον Ντε Χέα

Κοντά σε συμφωνία με τη Μπέτις φέρεται να είναι ο Νταβίντ Ντε Χέα, όπως αναφέρει το Estadio Deportivo. Η ομάδα της Σεβίλλης του έχει προσφέρει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον 33χρονο τερματοφύλακα να μην έχει απαντήσει θετικά αλλά είναι πολύ πιθανό να το κάνει.

«Όχι» της Φέγενορντ σε πρόταση 9 εκατομμυριών ευρώ στην Λίβερπουλ για τον Άρνε Σλοτ! -ThemaSports
24/04 @ 16:46

«Όχι» της Φέγενορντ σε πρόταση 9 εκατομμυριών ευρώ στην Λίβερπουλ για τον Άρνε Σλοτ!

Μετά την απόφαση του Τσάμπι Αλόνσο να παραμείνει στην Μπάγερ Λεβερκούζεν αλλά και την περίπτωση του Ρούμπερ Αμορίμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας που έμεινε πίσω, το όνομα του Άρνε Σλοτ της Φέγενορντ φέρεται να είναι την δεδομένη χρονική στιγμή ψηλότερα στην λίστα της Λίβερπουλ, για τον αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ που θα αποχωρήσει από τον σύλλογο μετά από 9 χρόνια.

Θέλει τον Κομπανί, αν χάσει τον προπονηταρά της! -ThemaSports
24/04 @ 16:24

Θέλει τον Κομπανί, αν χάσει τον προπονηταρά της!

H Λίβερπουλ και η Μπάγερν, που ψάχνουν για προπονητή, εξετάζουν τη λύση του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Μπράιτον έως το 2026.

Μετά το Σκουντέτο, οπαδοί της Ίντερ πήγαν έξω από τον καθεδρικό ναό και... «κήδεψαν» τη Μίλαν (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
24/04 @ 15:10

Μετά το Σκουντέτο, οπαδοί της Ίντερ πήγαν έξω από τον καθεδρικό ναό και... «κήδεψαν» τη Μίλαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι οπαδοί της Ίντερ πανηγύρισαν το πρωτάθλημα τοποθετώντας ένα φέρετρο στα χρώματα της μισητής συμπολίτισσας Μίλαν έξω από τον καθεδρικό ναό της πόλης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ