Δεύτερο χάλκινο μετάλλιο για την Κύπρο στους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Οράν της Αλγερίας, με την Έλενα Χριστοδούλου και την Εύα Καττιρτζή στο μπάντμιντον.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι δύο αθλήτριες ηττήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 27 Ιουνίου στον ημιτελικό, αλλά κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο, αφού δεν θα διεξαχθεί μικρός τελικός ανάμεσα στους ηττημένους των ημιτελικών και έτσι βραβεύονται και τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών. Είναι το δεύτερο μετάλλιο που κατακτά η Κύπρος στους Μεσογειακούς Αγώνες μετά το χάλκινο του Μάρκου Τσαγγαρά στο καράτε.
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού συγχαίρει την Έλενα Χριστοδούλου και την Εύα Καττιρτζή, τον προπονητή και την Ομοσπονδία τους και εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετέχουν στους Μεσογειακούς Αγώνες.
Πηγή: ΚΟΑ
Οι αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις της Πέμπτης, 18 Σεπτεμβρίου 2025.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/09 @ 14:38
Άλλη μία πολύ μεγάλη επιτυχία στο ενεργητικό της κατέγραψε η Ολίβια Φωτοπούλου, η οποία κέρδισε πριν από λίγο (17/09/25) την πρόκρισή της στα ημιτελικά των 200μ., στο 20ό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Τόκιο!
17/09 @ 13:16
Ύστερα από τα δικαστικά διατάγματα που εξασφάλισε ο ΑΠΟΕΛ, αναβάλλεται η σημερινή συνέλευση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κολύμβησης.
17/09 @ 08:02
Στην ψεσινή εκπομπή Capital Sports, ήταν φιλοξενούμενος, ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου Στέλιος Χαραλάμπους.
16/09 @ 14:18
Η ανακοίνωση του ΚΟΑ.
15/09 @ 17:46
Ο Μόντο Ντουπλάντις συνέχισε να γράφει τον μύθο του στο άλμα επί κοντώ, καθώς πέρασε τον πήχη των 6,30μ., σημειώνοντας ένα ακόμη παγκόσμιο ρεκόρ!
15/09 @ 16:58
Θα μας τρελάνει ο Εμμανουήλ Καραλής! Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τόκιο και πίεσε αδιανόητα τον θρυλικό Ντουπλάντις μέχρι τέλους για το χρυσό!
BEST OF THEMASPORTS