Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ιωνικού, Χαβιέ Μεντόσα, παραχώρησε δηλώσεις στο BN Sports για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η έλευση του 2022 έμελλε να τον μετατρέψει από έναν άγνωστο Αργεντίνο, σε έναν από τους πρωταγωνιστές της σεζόν για τον Παναιτωλικό. Ο Χαβιέ Μεντόσα, σε εκείνο το μαγικό τριήμερο για τα «καναρίνια», από τις 16 έως τις 19 Ιανουαρίου, διάστημα στο οποίο «υπέταξαν» ΑΕΚ και Ολυμπιακό, έστρεψε όλα τα φώτα πάνω του.

Γκολ απέναντι στην «Ένωση», γκολ απέναντι στους Πειραιώτες και το όνομά του στα... πρωτοσέλιδα, όχι μόνο για τις επιδόσεις του, αλλά και για το μέλλον του.

Παρά το έντονο ενδιαφέρον ομάδων εκτός συνόρων προς το πρόσωπό του -όπως αποκαλύπτει- ο Ιωνικός κινήθηκε έξυπνα και γρήγορα, κάνοντας τον Χαβιέ Μεντόσα κάτοικο Νίκαιας από τη σεζόν 2022/23.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Ιωνικό, μιλά στο BN Sports για την επιλογή του, τα συναισθήματά του και τους στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου.

-Πώς νιώθεις για αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας σου;

«Είμαι ευτυχισμένος που υπέγραψα στον Ιωνικό. Από την πρώτη στιγμή, ο πρόεδρος με έκανε να νιώσω άνετα και μου έδειξε πόσο πολύ ήθελε να υπογράψω. Ήταν κάτι που με κέρδισε».

-Ήταν εύκολη απόφαση να πεις το «ναι» στον Ιωνικό;

«Για να είμαι ειλικρινής, ήθελα να παραμείνω στην Ελλάδα. Μέχρι πριν μία εβδομάδα δεν είχα πρόταση από τη Super League και είχα αποφασίσει να πάω στη Λετονία, για λογαριασμό της Ρίγα. Τότε κάλεσε ο Ιωνικός τον ατζέντη μου, που ήξερε πόσο ήθελα να παραμείνω στη χώρα. Έδωσα τον λόγο μου πως θα υπογράψω στον Ιωνικό και παρότι δύο ημέρες μετά η Πάφος μου έδινε καλύτερο συμβόλαιο, τήρησα τον λόγο μου

-Ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη νέα σεζόν;

«Είναι πολύ νωρίς, αλλά ο βασικός μου στόχος είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Προφανώς, ως ποδοσφαιριστής ονειρεύομαι μεγάλες στιγμές στον σύλλογο, αλλά θα παλέψω για αυτές παιχνίδι με το παιχνίδι».

-Ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του Ιωνικού;

«Τους ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης που μου έχουν στείλει όλες αυτές τις ημέρες! Από πλευράς μου, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω τον Ιωνικό να πετύχει!»

 

 

 

Πηγή: www.bnsports.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απίστευτο: Ο Μεντιλίμπαρ έχει δοκιμάσει ΠΕΝΤΕ διαφορετικά δίδυμα στόπερ στην ενδεκάδα!-ThemaSports
25/04 @ 18:47

Απίστευτο: Ο Μεντιλίμπαρ έχει δοκιμάσει ΠΕΝΤΕ διαφορετικά δίδυμα στόπερ στην ενδεκάδα!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προσπαθεί να βρει το ιδανικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, έχοντας δοκιμάσει πέντε διαφορετικά «ζευγάρια». Ποια είναι τα... αποτελέσματα τους.

«Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές» και αποθέωση διαρκείας σε παίκτες-Αλμέιδα! Η παρακάμερα της ΑΕΚ για το ματς με ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/04 @ 18:22

«Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές» και αποθέωση διαρκείας σε παίκτες-Αλμέιδα! Η παρακάμερα της ΑΕΚ για το ματς με ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, η απίστευτη στήριξη του κόσμου, οι ιστορικές φανέλες και, βέβαιως, οι πανηγυρισμοί και τα… ντεσιμπέλ! Η «κιτρινόμαυρη» παρακάμερα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τρέλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: Εξαντλήθηκαν άμεσα τα εισιτήρια με Άστον Βίλα!-ThemaSports
25/04 @ 16:06

Τρέλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: Εξαντλήθηκαν άμεσα τα εισιτήρια με Άστον Βίλα!

Sold-out σε κάτι παραπάνω από δύο ώρες από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αφού εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια της ρεβάνς με την Άστον Βίλα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:42

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας μετά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των playoffs, με τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού και τις ισοπαλίες σε Λαμία και Χαριλάου!

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:28

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!

Απόλυτη κυρίαρχος στο ντέρμπι της OPAP Arena η ΑΕΚ, νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό και ξέφυγε στο +4, κάνοντας μεγάλο βήμα τίτλου.

Μεντιλίμπαρ: «Ξέραμε πως είχαμε περιθώριο μόνο για ένα στραβοπάτημα ακόμη - Να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα ματς»-ThemaSports
24/04 @ 22:07

Μεντιλίμπαρ: «Ξέραμε πως είχαμε περιθώριο μόνο για ένα στραβοπάτημα ακόμη - Να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα ματς»

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Άρη, για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ