Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μάντσεστερ Σίτι, Φεράν Σοριάνο, υποστήριξε ότι η Ρεάλ κατέκτησε το Champions League με τύχη, τονίζοντας μάλιστα πως άξιζε να χάσει από τις Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι, Λίβερπουλ και τους Πολίτες.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για ακόμα μία σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης και να κατακτήσει το πολυπόθητο Champions League.

Καλεσμένος στο podcast του Dr. Football, ο Διευθύνων Σύμβουλος των Πολιτών, Φεράν Σοριάνο, έκανε τον απολογισμό, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως ο παράγοντας τύχη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να στεφθεί η Ρεάλ πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, βάσει της εικόνας της, άξιζε να χάσει από τις Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι, Λίβερπουλ, αλλά και τους Πολίτες. Παράλληλα, επεσήμανε πως για τη Σίτι η κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης δεν είναι πρωταρχικός στόχος.

"Ο κόσμος μιλά τώρα για την επιτυχία της Ρεάλ στο Champions League και νομίζω ότι είναι δίκαιο να πούμε ότι είχε λίγη τύχη. Ίσως θα μπορούσα να πω ότι άξιζε να χάσει από την Παρί, την Τσέλσι, τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ.

Ο κόσμος δεν θυμάται ότι στα τέλη της δεκαετίας του 1980 η Ρεάλ είχε μια φανταστική ομάδα, μια από τις καλύτερες στην ιστορία, με τον Εμίλιο Μπουτραγκένιο και ότι απέτυχε να κερδίσει το Champions League.

Το Champions League δεν είναι ο πυρήνας των στόχων μας, γιατί παίζει ρόλο η τύχη. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια όπου μπορεί να είναι άσχημα, όπως στους ημιτελικούς, και να μείνεις εκτός.

Όποιος κερδίζει την Premier Legaue είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Είναι αυτό που μας τρέφει, αυτό που κάνουμε για να ζήσουμε", τόνισε χαρακτηριστικά ο Σοριάνο.

sport24.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αταλάντα - Φιορεντίνα 4-1: Ξέσπασε στις καθυστερήσεις και πέρασε στον τελικό του Coppa Italia-ThemaSports
25/04 @ 00:03

Αταλάντα - Φιορεντίνα 4-1: Ξέσπασε στις καθυστερήσεις και πέρασε στον τελικό του Coppa Italia

Η Αταλάντα επιβλήθηκε με 4-1 της Φιορεντίνα των δέκα παικτών και προκρίθηκε στον τελικό του Coppa Italia χάρη σε δύο γκολ στις καθυστερήσεις.

Απίθανη Έβερτον, τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τίτλο και ανάσανε βαθιά!-ThemaSports
25/04 @ 00:03

Απίθανη Έβερτον, τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τίτλο και ανάσανε βαθιά!

Η Έβερτον θριάμβευσε με 2-0 στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής και βάζοντας… ταφόπλακα στα όνειρα της Λίβερπουλ για κατάκτηση του τίτλου!

Λύγισε τη Λιλ και έγινε αφεντικό για Champions League η Μονακό - Χάνει το... τρένο της Ευρώπης η Μαρσέιγ-ThemaSports
25/04 @ 00:00

Λύγισε τη Λιλ και έγινε αφεντικό για Champions League η Μονακό - Χάνει το... τρένο της Ευρώπης η Μαρσέιγ

Η Μονακό πήρε σπουδαία νίκη με σκορ 1-0 επί της Λιλ και πάτησε γερά στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League, ενώ η Μαρσέιγ ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Νις και έχασε έδαφος.

Ανατροπή δεδομένων και... Τσάβι ως το 2025!-ThemaSports
24/04 @ 22:13

Ανατροπή δεδομένων και... Τσάβι ως το 2025!

Τσάβι και Ζοάν Λαπόρτα έφτασαν σε συμφωνία και ο Καταλανός τεχνικός θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και τη νέα σεζόν.

Αμφίβολο το μέλλον του Ποτσετίνο στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι-ThemaSports
24/04 @ 18:41

Αμφίβολο το μέλλον του Ποτσετίνο στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι

Ολοένα και περισσότερο μεγαλώνει η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, μετά και την ντροπιαστική ήττα της Τσέλσι με το πολύ βαρύ 5-0 στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Ξεκίνησε συζητήσεις με τον Λοπετέγκι ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ!-ThemaSports
24/04 @ 18:27

Ξεκίνησε συζητήσεις με τον Λοπετέγκι ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ!

Έρχεται αλλαγή προπονητή στη Γουέστ Χαμ!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ