Μετά από έναν χρόνο στο Κατάρ ο Χάμες Ροντρίγκες ετοιμάζεται να αφήσει την Αλ Ραγιάν, με την Μποταφόγκο να τον πολιορκεί αλλά τον ίδιο να το σκέφτεται αφού επιθυμεί να επιστρέψει σε ευρωπαϊκό έδαφος για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Έχοντας περάσει κατά σειρά από Πόρτο, Μονακό, Ρεάλ, Μπάγερν και Έβερτον, ο Χάμες Ροντρίγκες έχει χτίσει ένα αξιοζήλευτο βιογραφικό, όμως η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή η καριέρα του βρίσκεται σε φθίνουσα πορεία και προσπαθεί για το restart.

Η παρουσία του στην Premier League με τη φανέλα της Έβερτον τη σεζόν 2020-21 δεν στέφθηκε με επιτυχία και η συνέχεια τον βρήκε να μετακομίζει στο Κατάρ για λογαριασμό της Αλ Ραγιάν, όπου και εκεί όμως δεν "έβγαλε μάτια".

 

Τώρα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι από τη στιγμή που δεν τον έχουν πάρει και τα χρόνια (30), με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως η Μποταφόγκο ήρθε σε συμφωνία με την Αλ Ραγιάν έναντι 6.200.000 ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της, με τους Βραζιλιάνους να καλούνται πλέον να πείσουν και τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό.

Αρκετά μέσα του εξωτερικού αναφέρουν πως οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο, σύμφωνα ωστόσο με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αυτή τη στιγμή η Μποταφόγκο δεν συνιστά προτεραιότητα για τον παίκτη.

 

 

Αιτία η επιθυμία του να δοκιμάσει ξανά σε υψηλό επίπεδο, αγωνιζόμενος σε ευρωπαϊκό σύλλογο, με τον Ρομάνο να αναφέρει πως ναι μεν έχει "κλειδώσει" η αποχώρηση του Ροντρίγκες από την Αλ Ραγιάν, χωρίς όμως να έχει αποφασίσει ακόμα για το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

sport24.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρώην παίκτης της Λίβερπουλ ΔΕΝ θέλει τον Σλοτ: «Είμαστε τεράστιος σύλλογος, είναι για εμάς αυτός;»-ThemaSports
26/04 @ 22:47

Πρώην παίκτης της Λίβερπουλ ΔΕΝ θέλει τον Σλοτ: «Είμαστε τεράστιος σύλλογος, είναι για εμάς αυτός;»

Ξεκάθαρος ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, αναφορικά με το αν ο Άρνε Σλοτ είναι ο κατάλληλος για να οδηγήσει τους «κόκκινους» ξανά στις επιτυχίες. Δεν είναι σίγουρος, αμφιβάλλει, θεωρεί πως ακόμη και αν ο τρόπος παιχνιδιού του είναι σύμφωνος με τα «θέλω» της ομάδας, κάτι του... λείπει!

CEO Premier League για τις οικονομικές παραβάσεις της Μάντσεστερ Σίτι: «Η υπόθεση θα λυθεί σύντομα»-ThemaSports
26/04 @ 19:56

CEO Premier League για τις οικονομικές παραβάσεις της Μάντσεστερ Σίτι: «Η υπόθεση θα λυθεί σύντομα»

Δηλώσεις σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης που αφορά τις οικονομικές παραβάσεις της Μάντσεστερ Σίτι έκανε ο CΕΟ της Premier League, Ρίτσαρντς Μάστερς.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Πολύ κοντά σε ΣΥΜΦΩΝΙΑ με τον αντι-Κλοπ!-ThemaSports
26/04 @ 19:33

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Πολύ κοντά σε ΣΥΜΦΩΝΙΑ με τον αντι-Κλοπ!

Στην τελική τους ευθεία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της Λίβερπουλ με τη Φέγενορντ για τον Άρνε Σλοτ, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο!

Μπαρτσελόνα: Έκοψε το γήπεδο απο τρεις φιλάθλους της λόγω ναζιστικών χαιρετισμών και ρατσιστικών προσβολών-ThemaSports
26/04 @ 16:59

Μπαρτσελόνα: Έκοψε το γήπεδο απο τρεις φιλάθλους της λόγω ναζιστικών χαιρετισμών και ρατσιστικών προσβολών

Η Μπαρτσελόνα ανέστειλε την ιδιότητα του μέλους της από τρεις οπαδούς της όπως και τη διάθεση εισιτηρίων για εντός και εκτός έδρας αγώνες της λόγω ναζιστικών χαιρετισμών και ρατσιστικών προσβολών στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία.

Απίστευτο με Ντε Μπρόινε... ΠΡΩΤΟ μετά από δέκα χρόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
26/04 @ 16:37

Απίστευτο με Ντε Μπρόινε... ΠΡΩΤΟ μετά από δέκα χρόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χρειάστηκαν 10 σεζόν για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, ώστε να πετύχει το πρώτο του τέρμα με κεφαλιά στην Premier League.

Πίττας / VAR-ThemaSports
26/04 @ 18:22

Πίττας / VAR

Η ΑΙΚ του Ιωάννη Πίττα και σχεδόν όλες οι ομάδες στη Σουηδία τάχθηκαν εναντίον του VAR στο εγχώριο πρωτάθλημα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ