Themasports

Ποιος είναι ο Μαρσίνιο που φέρνει η Πάφος και από που ξεκίνησε...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Μαρσίνιο Αλμέιδα γεννήθηκε στο Ριο Ντε Τζανέιρο και είναι ηλικίας 26 ετών.

Το ξεκίνημα από την Μποταφόγκο

Ο Μαρσίνιο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Μποταφόγκο ως μέσος. Από το 2016 αγωνιζόταν με την πρώτη ομάδα της Μποταφόγκο ως μπακ. Έκανε το ντεπούτο του κόντρα στην Πορτουγκέσα. Στην ομάδα της Βραζιλίας έμεινε μέχρι το 2021. Στις πέντε αυτές σεζόν, ο Βραζιλιάνος σημείωσε 61 συμμετοχές, σκόραρε 2 τέρματα και μοίρασε 9 ασίστ. Με τη φανέλα της Μποταφόγκο κατέκτησε το Καμπεονάτο Καριόκα το 2018.

 

Η Ατλέτικο Παραένσε και το Κύπελο της Νοτίου Αμερικής

Το 2021, το απόκτημα της Πάφου υπέγραψε συμβόλαιο με την Βραζιλιάνικη Ατλέτικο Παραένσε, με την οποία κατέκτησε το κύπελλο της Νότιας Αμερικής. Αγωνίστηκε με τη φανέλα της Παραένσε 55 φόρες, σκόραρε άλλες 2 και μοίρασε 7 ασίστ.

 

Η εθνική Βραζιλίας και η συμμετοχή στα φιλικά

Ο 26χρονος συμμετείχε στην αποστολή με την επίσημη ομάδα της Βραζιλίας, σε 4 φιλικά της ομάδας χωρίς όμως να αγωνιστεί. Βρισκόταν πίσω από τον τεράστιο Ντάνι Άλβες και προπονήθηκε  στο πλευρό παικτών παγκόσμιας κλάσης όπως οι Νεϊμάρ, Κασεμίρο, Βινίσιους και άλλων αστέρων.

Ωστόσο, η αγοραστική του αξία αυτή τη στιγμή ανέρχεται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Βραζιλιάνου μπακ.

 

Το «σκοτεινό» παρελθόν του

Στο παρελθόν ο Βραζιλιάνος διεθνής κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία. Συγκεκριμένα, στις 30 Δεκεμβρίου του 2020, ο Μαρσίνιο οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα στην Μπάρα ντα Τιζούκα. Η ταχύτητά του προκάλεσε τον θάνατο του καθηγητή Αλεξάντρ Σίλβα ντε Λίμα και της συζύγου του, Μαρία Χριστίνα Σοάρες την ώρα που βρίσκονταν στο αμάξι τους. Ο καθηγητής πέθανε επί τόπου ενώ η γυναίκα του πέθανε μια βδομάδα αργότερα. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με μάρτυρες, ο ποδοσφαιριστής εγκατέλειψε την σκηνή του εγκλήματος. Ωστόσο, ο ίδιος κατηγορήθηκε για κατανάλωση αλκοόλ και μεγάλης ταχύτητας.

Ο ίδιος πάντως σε παλαιότερη του συνέντευξη του στην «tnt sports brazil», παραδέχθηκε πως αν γύριζε τον χρόνο πίσω, θα έμενε και θα βοηθούσε το ζευγάρι. Ωστόσο, μεταξύ άλλων ομολόγησε πως όλο αυτό δεν έχει πάψει ποτέ να τον στοιχειώνει. Λόγω αυτού του συμβάντος, ο ίδιος έχασε πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες.

Αυτούσια τα λόγια του:

 «Αν μπορούσα να επιστρέψω στην ημέρα του ατυχήματος, θα είχα μείνει. Θα είχα σταματήσει και θα βοηθούσα. Αυτό είναι το πράγμα που με στοιχειώνει, αυτό είναι το μεγάλο μου λάθος για όλη αυτή τη δυστυχία για όλους. Δεν μπορώ να φανταστώ τον πόνο που νιώθουν μέχρι σήμερα. Αν ήταν περίπλοκο για μένα, ήταν δύσκολο να το περάσω, δεν μπορώ καν να φανταστώ τον πόνο που υπέμειναν. Δεν μπορώ να σταματήσω να φαντάζομαι τους γονείς μου στην κατάσταση, αν είχε συμβεί στους γονείς μου, είναι μια αμέτρητη απώλεια».

Αυτό που μένει να δούμε είναι εάν ο Βραζιλιάνος έχει ξεπεράσει τα τραύματα που του άφησε στη μνήμη εκείνη η μοιραία μέρα, και αν θα αποδώσει στην ομάδα της Πάφου.

Από την μεριά της η Παφίτικη ομάδα, δίνει μια δεύτερη στον Βραζιλιάνο...

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παλιούρας: «Θα πάει πολύς κόσμος στον τελικό και πρέπει να τους αποζημιώσουμε με το τρόπαιο»-ThemaSports
26/04 @ 11:32

Παλιούρας: «Θα πάει πολύς κόσμος στον τελικό και πρέπει να τους αποζημιώσουμε με το τρόπαιο»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ενόψει του κρίσιμου αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο τον Άρη για τον στόχο της 4ης θέσης. Σημειώνουμε ότι αν η Πάφος τερματίσει τέταρτη στο πρωτάθλημα, θα εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο ακόμα κι αν ηττηθεί στον τελικό του κυπέλλου από την Ομόνοια...

Να το κάνει όπως ο ΑΠΟΠ!-ThemaSports
25/04 @ 14:35

Να το κάνει όπως ο ΑΠΟΠ!

Θα επιδιώξει να μιμηθεί τον συμπολίτη της η Πάφος

Η... κατάλληλη στιγμή του Ζάιρο-ThemaSports
25/04 @ 17:30

Η... κατάλληλη στιγμή του Ζάιρο

Η καλή εμφάνιση του Ζάιρο και τα δύο γκολ ήρθαν την κατάλληλη στιγμή...

«Ο στόχος της Ευρώπης και του κυπέλλου, ο Ζάιρο και οι προσθαφαιρέσεις»-ThemaSports
22/04 @ 14:37

«Ο στόχος της Ευρώπης και του κυπέλλου, ο Ζάιρο και οι προσθαφαιρέσεις»

O εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ / ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ-ThemaSports
22/04 @ 11:25

ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ / ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίπτωση του Τάνκοβιτς.

«Ο ίδιος δήλωσε ότι θέλει να παραμείνει στην Πάφο - Θα έχουμε σοβαρά θέματα το καλοκαίρι»-ThemaSports
22/04 @ 11:09

«Ο ίδιος δήλωσε ότι θέλει να παραμείνει στην Πάφο - Θα έχουμε σοβαρά θέματα το καλοκαίρι»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ