Ο Νεϊμάρ προσφέρθηκε στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της ισπανικής εκπομπής Chiringuito, ωστόσο οι Καταλανοί ήταν εξαρχής αρνητικοί, καθώς προτεραιότητα του συλλόγου είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Την περασμένη σεζόν ο Νεϊμάρ υπέγραψε με την Παρί Σεν Ζερμέν επέκταση συμβολαίου για τα τρία επόμενα χρόνια, δηλαδή έως το καλοκαίρι του 2025.
Μάλιστα, δημοσίευμα της Equipe, αποκάλυψε πως το συμβόλαιό του Βραζιλιάνου θα επεκταθεί αυτόματα έως το 2027 από την 1η Ιουλίου, καθώς υπάρχει οψιόν για αυτόματη επέκταση για άλλα δύο χρόνια.
Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της ισπανικής εκπομπής Chiringuito, Χοσέ Άλβαρες, ο Νεϊμάρ προτάθηκε στην Μπαρτσελόνα για 50 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, η περίπτωσή του δεν εξετάστηκε από τη διοίκηση των Καταλανών, καθώς προτεραιότητα του συλλόγου παραμένει ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.
"Ο Νεϊμάρ έχει προσφερθεί στην Μπαρτσελόνα για 50 εκατομμύρια ευρώ. Η Μπαρτσελόνα δεν εξετάζει αυτήν την επιλογή αυτή τη στιγμή, καθώς ο σύλλογος έχει επικεντρωθεί στον Λεβαντόβσκι", όπως ανέφερε ο Άλβαρες.
Πηγή: sport24.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΠΟΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/07 @ 00:04
Ένα «χτύπημα» στο 3ο λεπτό, άλλο ένα στο 93' και… τέλος. Η Ίντερ έμεινε να τα βάζει με την τύχη της, η Φλουμινένσε θριάμβευσε 2-0 και οι «νερατζούρι» αποχαιρέτησαν το Μουντιάλ Συλλόγων στους «16»!
30/06 @ 23:47
Σαν γνήσιος Έλληνας περνάει το καλοκαίρι του ο καλύτερος παίκτης της φετινής Premier League, Μοχάμεντ Σαλάχ.
30/06 @ 23:16
Τρομερή στιγμή έλαβε χώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, στην αναμέτρηση της Ζάλτσμπουργκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ να αναδεικνύει τον λόγο που αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων στη θέση του!
30/06 @ 23:13
Ο Ιγκός Ζεσούς από την Μποταφόγκο πολύ σύντομα θ’ ανακοινωθεί από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον ποδοσφαιριστή να έχει περάσει και τα απαραίτητα ιατρικά τεστ προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την ομάδα του Νούνο Σάντο!
30/06 @ 23:10
Η Τσέλσι ολοκλήρωσε τη συμφωνία με την Μπράιτον για τον Ζοάο Πέδρο έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ, με συμβόλαιο έως το 2032, ενώ ο Βραζιλιάνος ετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Ταυτόχρονα, οι «μπλε» στρέφουν το βλέμμα τους στον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που μένει εκτός πλάνων και αναμένεται να αποχωρήσει, με στόχο να ενισχύσουν περαιτέρω την ομάδα ενόψει της επιστροφής στο Champions League.
30/06 @ 23:10
Αποφασισμένη να καλύψει άμεσα το οποιοδήποτε κενό δημιουργηθεί στην επίθεσή της, είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει βρει ήδη τον φορ που θα ήθελε να φέρει στο «Ολντ Τράφορντ», αν παραχωρήσει το καλοκαίρι τον Ράσμους Χόιλουντ.
BEST OF THEMASPORTS