Η υποτιθέμενη «αγάπη» έχει κόστος…
Καμπάνα από την ΟΥΕΦΑ ήχησε στα αυτιά των διοικούντων της Ομόνοιας, για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με την Μάιντς στο ΓΣΠ, στην πρεμιέρα της Ληγκ Φέις του Κόνφερενς Ληγκ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ένα φοβερό βίντεο έχει δει το φως της δημοσιότητας στο οποίο ο Λιονέλ Μέσι αναπολεί τον χαμένο τελικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.
Σε αυτό, λοιπόν, η Αργεντινή είχε χάσει 1-0 στην παράταση από την Γερμανία και φυσικά και το τρόπαιο, ωστόσο άπαντες θυμούνται τις πολλές χαμένες φάσεις της αλμπισελέστε και τα... άχαστα του Ιγκουαΐν.
«Δεν ξέρω τι να πω. Είναι κρίμα…», σχολιάζει αρχικά βλέποντας τη φάση που… σπατάλησε στο ξεκίνημα του ματς και ακολουθούν οι υπόλοιπες με αποκορύφωμα την αξιομνημόνευτη ευκαιρία του Γκονζάλο Ιγκουαΐν: «Είναι κρίμα που σπαταλήσαμε όλες τις ευκαιρίες που είχαμε σε αυτό το ματς. Είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες και… μετανιώνουμε για όλες αυτές που είχαμε και σπαταλήσαμε, αλλά δεν θα σκοράραμε και μια ζωή να παίζαμε», ανέφερε ο Λιονέλ Μέσι.
FULL STORY: https://t.co/E9jUHhs7aE
— SPORTbible (@sportbible) June 22, 2022