Ο Ζιντάν κλείνει (23/6) 50 χρόνια ζωής και η «Équipe» ετοίμασε τρομερό πρωτοσέλιδο, αλλάζοντας το όνομά της σε Ζινεντίν για να τιμήσει τον Γάλλο θρύλο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αφιερωμένο στον Ζινεντίν Ζιντάν θα είναι πρωτοσέλιδο της «L'Équipe», η οποία πήρε συνέντευξη από τον Γάλλο θρύλο και αποφάσισε να τον τιμήσει σε μια ξεχωριστή ημέρα, αλλάζοντας το όνομά της!
Ανήμερα των γενεθλίων (23/6) του πρώην προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης ο οποίος συμπληρώνει τα 50 χρόνια ζωής, η γαλλική εφημερίδα θα κυκλοφορήσει με την ονομασία «Ζινεντίν», φιλοξενώντας δηλώσεις του Ζιντάν που θα... απασχολήσουν.
Συγκεκριμένα, η «Équipe» έδωσε το πρώτο δείγμα μέσω μιας δυνατής ατάκας του προσεχώς 50χρονου προπονητή, ο οποίος έκλεισε το... μάτι στην εθνική Γαλλίας και ουσιαστικά έθεσε οριστικό τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει άμεσα τα ηνία της Παρί Σεν Ζερμέν.
«Η ιστορία μου με τους Μπλε δεν έχει τελειώσει» ανέφερε χαρακτηριστικά και... φούντωσε τα σενάρια για πιθανή ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Τρικολόρ, ιδίως από τη στιγμή που το μέλλον του Ντιντιέ Ντεσάν στην εθνική ομάδα παραμένει αβέβαιο για μετά το Μουντιάλ.
«Ότι χρειάζεσται θα είμαστε δίπλα σας» ήταν το καταληκτικό μήνυμα του Χάρη Λοιζίδη, όταν πήρε τον λόγο στην ψεσινή συνέλευση του συνδέσμου διαιτητών.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/07 @ 08:18
Η Ένωση Ποδοσφαιριστών της Γαλλίας (UNFP) απηύθυνε δριμεία κριτική στη FIFA, ζητώντας την άμεση αναστολή των αγωνιστικών της σχεδίων και ειδικότερα του διευρυμένου Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων!
01/07 @ 08:05
Η Αλ Χιλάλ έκανε την έκπληξη και απέκλεισε τη Σίτι με 4-3 στην παράταση, στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.
01/07 @ 00:04
Ένα «χτύπημα» στο 3ο λεπτό, άλλο ένα στο 93' και… τέλος. Η Ίντερ έμεινε να τα βάζει με την τύχη της, η Φλουμινένσε θριάμβευσε 2-0 και οι «νερατζούρι» αποχαιρέτησαν το Μουντιάλ Συλλόγων στους «16»!
30/06 @ 23:47
Σαν γνήσιος Έλληνας περνάει το καλοκαίρι του ο καλύτερος παίκτης της φετινής Premier League, Μοχάμεντ Σαλάχ.
30/06 @ 23:16
Τρομερή στιγμή έλαβε χώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, στην αναμέτρηση της Ζάλτσμπουργκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ να αναδεικνύει τον λόγο που αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων στη θέση του!
30/06 @ 23:13
Ο Ιγκός Ζεσούς από την Μποταφόγκο πολύ σύντομα θ’ ανακοινωθεί από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον ποδοσφαιριστή να έχει περάσει και τα απαραίτητα ιατρικά τεστ προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την ομάδα του Νούνο Σάντο!
BEST OF THEMASPORTS