Πάνε μερικές μέρες που έφτασε στ’ αυτιά του Αιχμηρού, δυνατή πληροφορία που αφορά μεγάλο παράγοντα του ποδοσφαίρου της Νήσου των Αγίων.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όμως, προσπαθήσαμε να «δέσουμε» καλά την ιστορία, μαζεύοντας πληροφορίες από διάφορα μέτωπα, πριν δημοσιοποιήσουμε οτιδήποτε…

Πρόκειται για μεγαλοπαράγοντα της Ομοσπονδίας, ο οποίος φαίνεται ότι «πιάστηκε στην φάκα» από το αφεντικό του, ότι υπέπεσε σε πολύ-πολύ σοβαρή «ματσαράγκα».

Εννοείται, ότι τα πήρε στο κρανίο ο εργοδότης του και τον… ξαπόστειλε. Χωρίς να έχει προχωρήσει σε καταγγελία στην αστυνομία, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Τίθεται πάντως θέμα ηθικής τάξης για τον εν λόγω παράγοντα, κατά πόσον θα πρέπει να συνεχίσει να λαμβάνει αποφάσεις, που αφορούν το δημοφιλέστερο άθλημα του τόπου.

Ίσως και στην ομάδα που εκπροσωπεί στην ΚΟΠ, να «πονοκεφαλιάζουν», αν θα προχωρήσουν τις διαδικασίες αντικατάστασης του. Εκτός αν αποφασίσει να τους διευκολύνει ο ίδιος… 

Υ.Γ. Όπως διαπιστώσατε προσέξαμε τις λέξεις που… χρησιμοποιήσαμε, για να μην έχουμε νομικά μπλεξίματα. Δεν το σηκώνει ούτε η πούγκα (τσέπη) μας. Κανένα Μέσο Ενημέρωσης και κανένας δημοσιογράφος, άλλωστε, δεν μπορεί να γίνεται «δικαστής».

Υ.Γ. 1. Έχουν πέσει από τα σύννεφα, οι πλείστοι απ’ αυτούς που έμαθαν τα καθέκαστα. Συμβαίνει όμως συχνά, μερικοί άνθρωποι, να δείχνουν άλλο πρόσωπο, απ’ αυτό που πραγματικά είναι…

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακούγεται και γι' άλλη επιστροφή... -ThemaSports
04/05 @ 20:09

Ακούγεται και γι' άλλη επιστροφή...

Πέραν από το σενάριο για επιστροφή Σωφρόνη στο σπίτι, κυκλοφορεί στα Απολλωνίστικα στέκια ότι θα γίνει το ίδιο και με τον Χριστακη Χριστόφορου.

Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ: Η επεξήγηση της ΚΟΠ για τη φάση που ζήτησε πέναλτι ο Σεμέδο-ThemaSports
03/05 @ 15:26

Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ: Η επεξήγηση της ΚΟΠ για τη φάση που ζήτησε πέναλτι ο Σεμέδο

Η επεξήγηση της φάσης που ζήτησε πέναλτι ο Σεμέδο.

ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ -ThemaSports
04/05 @ 17:16

ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ

Eτοιμάζεται το... ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ στον Απόλλωνα, με την νέα σεζόν να βρίσκει μια εντελώς διαφορετικά στελεχωμένη ομάδα.

ΞΕΚΑΘΑΡΟ-ThemaSports
04/05 @ 22:01

ΞΕΚΑΘΑΡΟ

Είναι ξεκάθαρο στην Ομόνοια θα ασχοληθούν με τον σχεδιασμό σχετικά με την αναδιαμόρφωση του ρόστερ μετά τον τελικό του κυπέλλου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ThemaSports
04/05 @ 22:58

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Μία... αποστολή έμεινε στον ΑΠΟΕΛ: να εξασφαλίσει τουλάχιστον την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ ούτως ώστε να κατακτήσει τον 29ο τίτλο πρωταθλήματος.

ΕΠΙΛΟΓΗ-ThemaSports
04/05 @ 23:17

ΕΠΙΛΟΓΗ

Έξτρα και σημαντική επιλογή για τον Ραν Μπεν Σιμόν είναι αυτή του Γκουστάβο Λέδες.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ