Ελέω Σωφρόνη, δεν «πονάνε» τα μάτια τους…
Πέρασαν δυο μήνες, από τότε που έλαβε την απόφαση ο Νίκος Κίρζης, να επαναφέρει στο Κολόσσι τον Σωφρόνη Αυγουστή. Λίγοι περίμεναν ότι σε αυτή την επιλογή για αντικατάσταση του Γκούλα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ είναι και επίσημα ο Φάμπιο Βιέιρα, με τους «κανονιέρηδες» να ανακοινώνουν την απόκτηση του 22χρονου μεσοεπιθετικού από την Πόρτο!
Ο Πορτογάλος πραγματοποίησε 39 εμφανίσεις με 7 γκολ και 16 ασίστ κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν με τη φανέλα των «δράκων», με την Άρσεναλ να βγάζει από τα ταμεία της 40 εκατ. ευρώ για να τον εντάξει στο ρόστερ της με πολυετές συμβόλαιο.
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρήκαμε και συμφωνήσαμε με ένα τόσο ιδιαίτερο ταλέντο. Ο Φάμπιο είναι ένας πολύ δημιουργικός ποδοσφαιριστής που θα φέρει ποιότητα και ευστροφία στο επιθετικό μας παιχνίδι. Καλωσορίζουμε εκείνον και την οικογένειά του στον σύλλογό μας και ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί του ενόψει της νέας σεζόν», ανέφερε σε δηλώσεις του για τον Βιέιρα ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα.
Bem-vindo, Fabio ❤️
— Arsenal (@Arsenal) June 21, 2022
sport-fm.gr