Βροχή τα γκολ και φιλική ισοπαλία για την ΑΕΚ στην Ολλανδία
Η ΑΕΚ έφερε ισοπαλία 3-3 σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στην RFC Seraing, σε ένα αγώνα όπου ξεχώρισε ο νεαρός Λουκαίδης
Ακολουθήστε μας στο Google news
Διαβάστε:
Βόμβα! Εκτός πλάνων ο Μέγερι...
Οι πληροφορίες του Themasports.com κάνουν λόγο, πως για Κύπριο τερματοφύλακα, μετά την εξέλιξη με τον... δικό της, Ανδρέα Κεραυνό, οι ιθύνοντες της ΑΕΛ καλοβλέπουν τις περιπτώσεις Κωνσταντίνου Παναγή (έχει συμβόλαιο με την Ομόνοια μέχρι το 2023) και Ανδρέα Χριστοδούλου (έχει συμβόλαιο με τον Εθνικό Άχνας μέχρι το 2023).
Η όποια επιλογή γίνει με Κύπριο τερματοφύλακα, είτε έναν εκ των δύο προαναφερθέντων, είτε με κάποιον άλλον τις επόμενες μέρες, θα είναι για αναπληρωματικός.
Όπως σας αναφέραμε και στο προηγούμενο μας ρεπορτάζ, οι Σίλας και Μπεμπέ επιθυμούν για βασικότατο πορτιέρο διαφορετικού στιλ από αυτό που είχε ο Μέγερι. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να έχει εντοπιστεί μία καλή περίπτωση τέτοιου ξένου τερματοφύλακα.