Themasports

Ο Πιέρος Σωτηρίου μίλησε στο ThemaSports και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο αβαντάζ του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Πλόβντιφ, τη δυναμικότητα της Βουλγαρικής ομάδας και το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής επιστροφής στα κυπριακά γήπεδα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Κύπριος διεθνής ως γνωστόν αγωνίζεται στη Βουλγαρία και την πρωταθλήτρια Λουντογκόρετς οπότε έχει ιδία άποψη για την πρώτη αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ στο Κόνφερενς, τη Βουλγάρικη Μπότεφ.

Αυτούσιες οι δηλώσεις του στην Κυριακή Μάρκου:

Για την Μπότεφ Πλόβτιφ, αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ στο Κόνφερενς: «Θεωρώ πως η Μπότεφ Πλόβντιφ είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες του Βουλγαρικού πρωταθλήματος, με ποδοσφαιριστές - κλειδιά. Πιθανόν να της στοιχίσει το ότι θα αλλάξει έδρα και θα αγωνιστεί στη Σόφια. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την απόδοση της ομάδας. Δεν έχει κάποιον ιδιαίτερα επιθετικό ποδοσφαιριστή που να τρομάξει τον ΑΠΟΕΛ». 

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει κάτι να φοβηθεί. Αντίθετα, θα έχει το αβαντάζ της απουσίας του αρχηγού των αντιπάλων, λόγω του τροχαίου που είχε με την εθνική Βουλγαρίας. Ο Αυγουστή κάνει εξαιρετική δουλειά και αυτό θα βοηθήσει την ομάδα.»

Για τις πιθανότητες του παιχνιδιού: «Θα έδινα στον ΑΠΟΕΛ το 70-60% και το υπόλοιπο 30-40% στην Πλόβντιφ». 

Για την επιστροφή του στην Κύπρο: «Αυτή τη στιγμή έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα μου. Ωστόσο, δεν σκέφτομαι να επιστρέψω άμεσα σε Κυπριακή ομάδα. Εάν το έκανα, προτεραιότητα μου θα ήταν ο ΑΠΟΕΛ φυσικά.»

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αντίστροφη μέτρηση από τον ΑΠΟΕΛ (Βίντεο)-ThemaSports
07/05 @ 12:15

Αντίστροφη μέτρηση από τον ΑΠΟΕΛ (Βίντεο)

Πως και πως περιμένουν τον τελικό πρωταθλήματος στον ΑΠΟΕΛ

Θα είναι το 7ο!-ThemaSports
07/05 @ 10:45

Θα είναι το 7ο!

Το Σάββατο ο Γιώργος Εφραίμ ενδέχεται να στεφθεί πρωταθλητής για έβδομη φορά στην καριέρα του

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»-ThemaSports
06/05 @ 10:50

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»

Δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας sportdog.gr, αναφέρει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Λαμίας, Καρλίτος, βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά-ThemaSports
04/05 @ 20:07

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί σε ματς που κρίνεται η πρώτη θέση κόντρα σε ομάδα που είναι στη δεύτερη.

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ-ThemaSports
04/05 @ 11:13

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ

Ο Ντάλσιο ήρθε στον ΑΠΟΕΛ, το καλοκαίρι του 2022.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ