Γιάννης Ιωάννου

Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα στην ΑΕΛ, ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας, όπου θα μπουν οι βάσεις για τη νέα σεζόν, σε ένα πρωτάθλημα 14 ομάδων που αναμένεται ακόμα πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό από το περσινό, αφού οι επενδυτές που μπήκαν σε κάποιες Κυπριακές ομάδες που δεν ανήκουν στο λεγόμενο BIG-6, άλλαξαν τις ισορροπίες.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πλέον, η ΑΕΛ θα πρέπει να φτιάξει μία ισχυρή ομάδα για να μπορέσει να διεκδικήσει αρχικά θέση στο Α΄ γκρουπ και μετά να δει μέχρι που μπορεί να... απλώσει το χέρι της, αν μπορεί δηλαδή πέρα από το ευρωπαϊκό εισιτήριο, να έχει βλέψεις και για τίτλο.

Για την ώρα, η ομάδα ουσιαστικά πρέπει να "χτιστεί" από την αρχή, μετά τη φετινή παταγώδη αποτυχία στο πρωτάθλημα. Το θετικό είναι ότι υπάρχει ένας κορμός καλών παικτών και με τις κατάλληλες προσθήκες, μπορεί να κυνηγήσει τη διάκριση.

Όμως επειδή θα ενισχυθούν και οι αντίπαλοι, οι περισσότεροι εκ των οποίων ξεκινούν με καλύτερες προοπτικές από την ΑΕΛ, θα πρέπει η κάθε μεταγραφή που θα γίνει, να είναι στοχευμένη και να περάσει από "κόσκινο", για να ελαχιστοποιηθεί όσο είναι αυτό εφικτό, το περιθώριο λάθους.

Οι Μπεμπέ και Σίλας είναι σε ανοιχτή γραμμή για το κεφάλαιο της μεταγραφικής ενίσχυσης, έχουν εντοπίσει κάποιους στόχους και δεν θα αργήσει το πρώτο "κτύπημα". Κάποια ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει στα ΜΜΕ, δεν επιβεβαιώνονται από τους "γαλαζοκίτρινους", οι οποίοι έτσι κι αλλιώς κινούνται με άκρα μυστικότητα και δεν διαρρέεται τίποτα για τις επαφές που κάνουν.

Από εκεί και πέρα, παραμένει ανοιχτό και το κεφάλαιο των αποχωρήσεων. Ο Σίλας έχει παραδώσει τη λεγόμενη "μαύρη λίστα" και η διοίκηση συνεχίζει τις προσπάθειες της για να βρεθεί η "χρυσή τομή" με τους παίκτες που τέθηκαν εκτός πλάνων και έχουν συμβόλαιο, για να είναι όσο πιο αναίμακτα γίνεται τα "διαζύγια". Δεν αποκλείεται βέβαια στην πορεία να προκύψει ανατροπή δεδομένων και να δουν την πόρτα εξόδου και ακόμα 2-3 παίκτες που για την ώρα, φαίνεται να είναι δεδομένοι για τη νέα σεζόν...

Ακόμη, άπαντες στην ΑΕΛ είναι σε εγρήγορση και για την στελέχωση της εταιρείας με προσωπικό για να καλυφθούν όλες οι θέσεις που απαιτούνται προκειμένου η Λεμεσιανή ομάδα να εκσυγχρονιστεί, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις της νέας εποχής, με την ιστορική μετακόμιση της στο νέο γηπεδο στο Κολόσσι που θα γίνει σε μερικούς μήνες...

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βγαίνει λίστα υποψήφιων προπονητών- Μέσα και ο Γαρπόζης-ThemaSports
23/04 @ 12:28

Βγαίνει λίστα υποψήφιων προπονητών- Μέσα και ο Γαρπόζης

Ο νέος πρόεδρος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, θα αναλύσει το πλάνο και το όραμα του, στην μεθαυριανή εκλογική συνέλευση ενώπιον των μελών. Χθες καταρτίστηκε σε σώμα το νέο 18μελές ΔΣ. Θα εκδοθεί ανακοίνωση προσεχώς, για την κατανομή αρμοδιοτήτων.

Τα εισιτήρια για Νέα Σαλαμίνα-ThemaSports
22/04 @ 20:40

Τα εισιτήρια για Νέα Σαλαμίνα

Η ΑΕΛ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για την προπώληση των εισιτηρίων του ματς απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα....

Επιχειρεί «λίφτινγκ» ο καινούργιος πρόεδρος! -ThemaSports
22/04 @ 10:05

Επιχειρεί «λίφτινγκ» ο καινούργιος πρόεδρος!

Την Πέμπτη θα γίνει η διαδικασία αλλαγής φρουράς στα διοικητικά πράγματα της ΑΕΛ. Η εκλογική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 25/4, αντί την Τετάρτη (24/4).

Αλλαγή μέρας Εκλογικής Συνέλευσης-ThemaSports
21/04 @ 15:41

Αλλαγή μέρας Εκλογικής Συνέλευσης

Η ενημέρωση από την ΑΕΛ.

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είναι μεγάλο κεφάλαιο για να επανέλθει η ΑΕΛ εκεί που την θέλει ο κόσμος της»-ThemaSports
20/04 @ 21:43

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είναι μεγάλο κεφάλαιο για να επανέλθει η ΑΕΛ εκεί που την θέλει ο κόσμος της»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο στάδιο «Αλφαμέγα» μετά το τέλος του αγώνα Απόλλων-ΑΕΛ, ο προπονητής των «κίτρινων», Αλέξης Γαρπόζης.

Οι έντεκα του Αλέξη Γαρπόζη για το ματς με τον Απόλλωνα-ThemaSports
20/04 @ 18:17

Οι έντεκα του Αλέξη Γαρπόζη για το ματς με τον Απόλλωνα

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής της ΑΕΛ, Αλέξης Γαρπόζης, για το αποψινό (19:30) παιχνίδι στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο τον Απόλλωνα, για τη 10η αγωνιστική των πλέι-άουτ του Β' γκρουπ:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ