Η γραπτή απάντηση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στον Ευρωβουλευτή Νιαζί Κιζιλγιουρέκ για τη μη κλήση του νεαρού Τουρκοκύπριου της Ομόνοιας Ταχσίν Οζλέρ για δοκιμαστικά στην Εθνική. 

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

Η επιστολή αυτούσια

Αξιότιμε κύριε Κιζίλγιουρεκ,

Σε σχέση με το πιο πάνω θέμα, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι είναι πάγια πολιτική της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, όλοι οι Ποδοσφαιριστές που έχουν Κυπριακή Υπηκοότητα, έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις Εθνικές Ομάδες  Κύπρου.

Όσον αφορά τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Λευκωσίας, Ταχσίν Οζλέρ, το αρμόδιο τμήμα της ΚΟΠ με έχει ενημερώσει ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι στην λίστα των Ποδοσφαιριστών με προοπτική (ηλικίας 2006).

Την ευθύνη για την κλήση σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία την έχει αποκλειστικά ο Προπονητής της Κ17, ο οποίος παρακολουθεί τους αγώνες των ομάδων. Τα τεχνικά επιτελεία των ομάδων (Σωματείων), μπορούν να εισηγηθούν στους προπονητές μας, ποδοσφαιριστές που πιστεύουν ότι έχουν τα προσόντα για να κληθούν στις Εθνικές, για να τους παρακολουθήσουν σε αγώνες Πρωταθλημάτων, και αν πληρούν τις αγωνιστικές προϋποθέσεις, τότε και μόνο καλούνται στην Εθνική.

Με λυπεί ιδιαίτερα, που ένας συμπατριώτης μας, νέος, έχει νιώσει διάκριση εις βάρος του, με αυτό το τρόπο, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει καμιά πολιτική και δεν έχει δοθεί καμιά οδηγία και σε κανένα επίπεδο, για αποκλεισμό Τουρκοκύπριων συμπατριωτών μας, οι οποίοι πληρούν τα αγωνιστικά κριτήρια για συμμετοχή στις Εθνικές Ομάδες.

Κλείνοντας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την επιστολή σας, και να σας διαβεβαιώσω ότι η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, και εγώ προσωπικά, έχουμε ως αρχή ότι το ποδόσφαιρο είναι για όλους, και βάση αυτού πορευόμαστε.

Με εκτίμηση,

Ανθούλης Μυλωνάς

Γενικός Διευθυντής ΚΟΠ

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαντική είδηση για το ΜΕΛΛΟΝ του Μπεζούς-ThemaSports
19/04 @ 12:09

Σημαντική είδηση για το ΜΕΛΛΟΝ του Μπεζούς

Ο τραυματισμός του Ρομάν Μπεζούς δεν αλλάζει κάτι για το μέλλον του και η Ομόνοια θα τον περιμένει να επιστρέψει.

Επίσημη θέση για το ιδιόκτητο γήπεδο της Ομόνοιας και την ανακαίνιση του «Ηλίας Πούλλος» -ThemaSports
19/04 @ 11:57

Επίσημη θέση για το ιδιόκτητο γήπεδο της Ομόνοιας και την ανακαίνιση του «Ηλίας Πούλλος»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου στις επίσημες τοποθετήσεις του αναφέρθηκε στο γηπεδικό αλλά και την ανακαίνιση του «Ηλίας Πούλλος».

ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για ΑΕΚ, τελικό, τραυματίες και γηπεδικό-ThemaSports
19/04 @ 11:48

ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για ΑΕΚ, τελικό, τραυματίες και γηπεδικό

Οι σημερινές επίσημες τοποθετήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως τις έχει μεταφέρει ο Εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρέας Δημητρίου.

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της Ομόνοιας για τη ρεβάνς με τον Άρη που έφερε την 3η σερί πρόκριση σε ΤΕΛΙΚΟ-ThemaSports
18/04 @ 19:07

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της Ομόνοιας για τη ρεβάνς με τον Άρη που έφερε την 3η σερί πρόκριση σε ΤΕΛΙΚΟ

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε την παρακάμερα του ψεσινού (17/04) επαναληπτικού ημιτελικού κυπέλλου με αντίπαλο τον Άρη που έγινε στο ΓΣΠ και έληξε 0-0.

«Νομίζω ο Χάμπος μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα ως αντι-Μπεζούς»-ThemaSports
18/04 @ 14:54

«Νομίζω ο Χάμπος μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα ως αντι-Μπεζούς»

Ο παλαίμαχος της Ομόνοιας, Ανδρέας Χαρίτου παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FΜ για την πρόκριση των πρασίνων στον τελικό και την πορεία της ομάδας.

ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ - Δυνατή ΑΤΑΚΑ για Παπασταύρου και Ομόνοια!-ThemaSports
18/04 @ 12:15

ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ - Δυνατή ΑΤΑΚΑ για Παπασταύρου και Ομόνοια!

Ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου Καραβίδας μιλώντας στον Super Sport FM αναφέρθηκε στην πορεία της Ομόνοιας και την παρουσία του Σταύρου Παπασταύρου στην Κύπρο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ