Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Για ανανέωση Χάμπου: «Είναι αλήθεια ότι ο Χάμπος Κυριάκου έπραξε το σωστό, παραμένει στην ομάδα που τον ανέδειξε και τον στήριξε. Θεωρώ ότι ήταν πιο εύκολο απ΄ ότι η όλη διαδικασία έδειξε. Ταυτόχρονα πιστοποιεί τη δυναμική του Απόλλωνα, που δείχνει εδώ και χρόνια ότι κρατά στις τάξεις της όποιο ποδοσφαιριστή επιθυμεί. Το ίδιο ισχύει και στις μεταγραφές, που αποκτά όποιο ποδοσφαιριστή επιθυμεί. Θα συνεχίσουμε με ακόμη πιο μεγάλη όρεξη για να γιγαντώσουμε αυτή την ομάδα, δίνοντας χαρά στους οπαδούς μας».

Για τις δηλώσεις του Χάμπου: «Καταρχάς ο κύριος Κίρζης είχε μεγαλώσει τον Χάμπο. Όχι σαν πρόεδρος αλλά στη γενικότερη μορφή του. Ο σύλλογος ήταν δίπλα του. Στο τέλος μίλησε η καρδιά του. Νομίζω όπως είπε κι ο ίδιος, από την αρχή μέχρι το τέλος αυτή η ιστορία θα συνεχιστεί».

Για Κατελάρη: «Εννοείται ότι ο Φάνος ήταν ένας πάρα πολύ σωστός επαγγελματίας και καλός ποδοσφαιριστής. Σίγουρα δεν είχε το δέσιμο που έχει ένας ποδοσφαιριστής που είναι γέννημα θρέμμα. Κύριος ήρθε, κύριος φεύγει και μακάρι να έρχονται και να αποχωρούν όλοι ως πρωταθλητές».

Για τις μεταγραφές: «Όταν θα έρθει η ώρα και έχουμε ειδήσεις προς ανακοίνωση θα ενημερώσομε. Υπάρχει αρκετός χρόνος, γνωρίζουμε τι θέλουμε. Είναι περιπτώσεις που θέλουν υπομονή, αλλά και τύχη».

Για Σάσα: «Δεν θα μπω σε ονοματολογία. Δεν αλλάζει κάτι στην επικοινωνιακή πολιτική του συλλόγου. Έχουμε πει ότι απαγορεύτε να ασχοληθούμε με ζήτημα που αφορούν μεταγραφές δημοσίως».

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα που να προδικάζει ότι είμαστε κοντά σε οποιαδήποτε μεταγραφή», πρόσθεσε.

Για το Σούπερ Καπ: «Ναι είναι ενδιάμεσα των παιχνιδιών μας στην Ευρώπη. Θα είναι ένα καλό τεστ για όλους τους ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ νωρίς, η έννοια μας είναι να ολοκληρώσομε το μεγαλύτερο κομμάτι του μεταγραφικού σχεδιασμού μας πριν φύγει η ομάδα για την Αυστρία».

Για το πότε θα είναι έτοιμο το γήπεδο της Λεμεσού: «Η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι το γήπεδο θα παραχωρηθεί στην ώρα του. Δηλαδή τέλος Αυγούστου. Το τρεις μήνες είναι σχετικό. Κρατάτε μια πισινή για να δούμε. Εμείς λαμβάνουμε διαβεβαιώσεις απ’ όλους τους αρμόδιους φορείς ότι το γήπεδο θα παραδοθεί στην ώρα του. Είδαμε το γήπεδο σήμερα και προχωράει με πάρα πολύ γρήγορους ρυθμούς. Από εκεί και πέρα, δεν είμαι εγώ ο υπεύθυνος του έργου, αλλά σας μεταφέρω τις διαβεβαιώσεις που λαμβάνει ο Απόλλωνας. Ίσως υπάρξει καθυστέρηση μερικών εβδομάδων, αλλά λόγω και των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων ίσως αναβληθούν τα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς. Άρα σύμφωνα με αυτά που μας λένε, ο Απόλλωνας δεν θα επηρεαστεί».

Για τα όσα είπε ο κύριος Λυσάνδρου: «Ίσως ο κύριος Λυσάνδρου δεν πηγαίνει κάθε μέρα στο γήπεδο. Δεν αμφισβητώ τον κύριο Λυσάνδρου, αλλά η ενημέρωση που λαμβάνουμε εμείς είναι ότι το γήπεδο θα παραδοθεί στην ώρα του».

Για το πότε θα ανακοινωθούν τα πακέτα εισιτηρίων: «Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της τοποθέτησης των καθισμάτων, για να υπάρχει η διάθεση των εισιτηρίων και ηλεκτρονικά. Την όλη διαδικασία έχει αναλάβει ο Χριστόφορος Ματθαίου. Η τοποθέτηση καθισμάτων είναι στην τελική ευθεία».

Για το ότι θα έχουμε ξένους διαιτητές από την αρχή της χρονιάς: «Ο Απόλλωνας είχε μια πάγια θέση εδώ και χρόνια, σχετικά με την κάθοδο ξένων διαιτητών και ιδιαίτερα στη δεύτερη φάση. Αν ο κύριος Κούμας ολοκληρώσει αυτή την εισήγηση, σίγουρα θα θέση τις βάσεις για να αρχίσει το πρωτάθλημα με τις καλύτερες των προϋποθέσεων, χωρίς ίχνος προκατάληψης. Το να υπάρχουν και ξένοι και Κύπριοι διαιτητές θεωρώ πως είναι πάρα πολύ καλό. Θα τους βοηθήσει να ανεβάσουν την απόδοση τους».

Για το ότι παραμένει ο Μίλοραντ Μάζιτς: «Ο κύριος Μάζιτς κρίνεται όπως όλοι. Μακάρι να βελτιώσει την κατάσταση και να του πούμε μπράβο».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τόσα εισιτήρια στο Οθέλλος – Εθνικός-ThemaSports
19/04 @ 19:30

Τόσα εισιτήρια στο Οθέλλος – Εθνικός

Συνολικά διατέθηκαν 180 εισιτήρια στον αγώνα του Οθέλλου με τον Εθνικό, για την 10η αγωνιστική των πλέι-αουτ.

Το πανόραμα της 36ης αγωνιστικής (Β΄ γκρουπ)-ThemaSports
19/04 @ 18:07

Το πανόραμα της 36ης αγωνιστικής (Β΄ γκρουπ)

Το πανόραμα της 36ης αγωνιστικής (10η πλέι άουτ).

Λεπτά σε Κύπριους... 14 από τους 22 στο Οθέλλος - Εθνικός!-ThemaSports
19/04 @ 17:45

Λεπτά σε Κύπριους... 14 από τους 22 στο Οθέλλος - Εθνικός!

Αρκετοί Κύπριοι πήραν φανέλα βασικού στον αγώνα του Οθέλλου με τον Εθνικό.

LIVE: Οθέλλος - Εθνικός Άχνας 2-0 (Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)-ThemaSports
19/04 @ 19:00

LIVE: Οθέλλος - Εθνικός Άχνας 2-0 (Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

Ο Οθέλλος υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας για την 10η αγωνιστική των πλέι-αουτ και το Themasports θα σας μεταφέρει την εξέλιξη του αγώνα.

LIVE: Δόξα - Νέα Σαλαμίνα 0-0 (Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)-ThemaSports
19/04 @ 19:33

LIVE: Δόξα - Νέα Σαλαμίνα 0-0 (Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

Η Δόξα υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα για την 10η αγωνιστική των πλέι-αουτ και το Themasports θα σας μεταφέρει την εξέλιξη του αγώνα.

Παπαφώτης για Μπεν Σιμόν: «Στο γήπεδο είναι πολύ αυστηρός»-ThemaSports
19/04 @ 16:07

Παπαφώτης για Μπεν Σιμόν: «Στο γήπεδο είναι πολύ αυστηρός»

Καλεσμένος στο επεισόδιο 11 του «Kick Off», ήταν ο Βασίλης Παπαφώτης. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Μπεν Σίμον, που τον είχε ως προπονητή του στην Εθνική Κύπρου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ