Ο βοηθός διαιτητής, Χρίστος Χρίστου, μίλησε το πρωί της Πέμπτης στον Super Sport FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν: 

Για τον εαυτό του είπε: «Είμαι ένα άτομο που είναι αρκετά χρόνια στο χώρο της διαιτησίας, γνωρίζω αρκετά και με τις εμπειρίες και τις γνώσεις, μπορώ να βοηθήσω όσους διαιτητές αισθάνονται απογοητευμένοι και δυσαρεστημένοι. Πιάσαμε τον πάτο κι απ’ ότι φαίνεται δεν μας υπολογίζει κανείς. Για να κατέρχομαι στις εκλογές με τον Νίκο Εγγλέζου θεωρώ ότι κάτι μπορεί να αλλάξει. έχω προβληματιστεί εάν θα ασχοληθώ».

Για τον Πάπουτσο: «Θεωρώ ότι ο κ. Πάπουτσος τα τελευταία τρία χρόνια έχει αποτύχει. Έχω ανοίξει τα email μου του 2019-20. Μπορώ να σας παραπέμψω στα email. O κ. Πάπουτσος δεν έκανε τίποτα από όσα είχε πει ή υποσχεθεί. Δεν έχει καλές σχέσεις με την ΚΟΠ. Καλώς η κακώς η Ομοσπονδία είναι ο εργοδότης των διαιτητών. Δεν μπορείς να μην έχεις καλές σχέσεις με τον εργοδότη σου. Ο κ. Πάπουτσος δεν έχει καλές σχέσεις ούτε με αρκετά μέλη του Συμβουλίου. Δεν μπορεί ο κ. Πάπουτσος να μην είναι ενωτικός».

«Μίλησα αρκετά με τον Νίκο και φαίνεται πρόθυμος να αλλάξει πολύ την εικόνα του ΣΔΚ. Να φέρει κοντά τους διαιτητές και να τους ενώσει και να φτιάξουν πολύ οι σχέσεις Συνδέσμου Διαιτησίας και ΚΟΠ. Πιστεύω αν ο Νίκος με μία καλή πλειοψηφία με ανθρώπους που θα επόμεναι δίπλα του και θα τον στηρίζουν, μπορεί να ανταπεξέλθει και εγώ θα τον στηρίξω και θα τον βοηθήσω. Υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση», υπογράμμισε ακολούθως και πρόσθεσε:

«Πολλά μέλη του Συνδέσμου ζητήσαμε από τον Χαράλαμπο Σκαπούλλη (σ.σ. διεκδίκησε πριν από τρία χρόνια και έχασε) να δώσει μία θέση για τον Σύνδεσμο. Ήταν θετικός… Μιλήσαμε με τον Νίκο και μου είπε εάν ο Σκαπούλλης διεκδικήσει την προεδρία και θα ενώσει τον Σύνδεσμο, θα αποσυρθεί. Τώρα γιατί δεν προχώρησε η πρότασή μας δεν ξέρω…». 

Είπε καταληκτικά: «Ο Κύπριος διαιτητές πρέπει να δουλέψει σωστά με τη στήριξη της ΚΟΠ και ναι, μπορεί να πετύχει. Το να φέρνω ξένους διαιτητές είναι προσωρινή λύση. Δεν μπορεί να έρχονται πάντα. Πρέπει να γίνει επένδυση στον Κύπριο. Είναι στο χέρι του Κύπριου διαιτητή να αποδείξει ότι δεν χρειάζονται ξένοι διαιτητές. Με το VAR καλούμαστε να δουλέψουμε σκληρά, να συνεργαστούμε, να έχουμε ενότητα όλοι μας σε όλες τις κατηγορίες. Η ΚΟΠ δεν αρνήθηκε να βοηθήσει τους Κύπριους διαιτητές, στο χέρι μας είναι να το αποδείξουμε».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στη συνεδρία του Συμβουλίου της FIFA ο Πρόεδρος της ΚΟΠ-ThemaSports
16/05 @ 08:05

Στη συνεδρία του Συμβουλίου της FIFA ο Πρόεδρος της ΚΟΠ

Στην Μπανγκόκ βρίσκεται ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας ο οποίος συμμετείχε στη συνεδρία του Συμβουλίου της FIFA.

Έστειλε επιστολή παραίτησης και ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Κυπριακή διαιτησία!-ThemaSports
15/05 @ 20:14

Έστειλε επιστολή παραίτησης και ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Κυπριακή διαιτησία!

Την αποχώρηση του από τον χώρο της διαιτησίας ανακοίνωσε στα social media ο Κύπριος διαιτητής, Δημήτρης Κουμής.

Χωρίς λάθος η τελευταία αγωνιστική-ThemaSports
15/05 @ 09:35

Χωρίς λάθος η τελευταία αγωνιστική

Επεξήγηση των φάσεων από το τμήμα διαιτησίας της ΚΟΠ

Υπέγραψαν το νέο τους συμβόλαιο με την ΚΟΠ, Μεσσίνα και Ράντοϊτς!-ThemaSports
13/05 @ 13:43

Υπέγραψαν το νέο τους συμβόλαιο με την ΚΟΠ, Μεσσίνα και Ράντοϊτς!

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Ντομένικο Μεσσίνα και ο υπεύθυνος εκπαίδευσης VAR Ίγκορ Ράντοϊτς συναντήθηκαν σήμερα με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα και υπέγραψαν ανανέωση της συνεργασίας τους με την ΚΟΠ για ακόμη ένα χρόνο.

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου η ετήσια γιορτή βραβεύσεων της ΚΟΠ-ThemaSports
07/05 @ 10:10

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου η ετήσια γιορτή βραβεύσεων της ΚΟΠ

Βραβεύει τους καλύτερους η ΚΟΠ

«Βροχή» τα πρόστιμα και οι... μηδενισμοί - ΟΛΕΣ οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ-ThemaSports
29/04 @ 21:45

«Βροχή» τα πρόστιμα και οι... μηδενισμοί - ΟΛΕΣ οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ