Πόλυς Χαραλάμπους

Τα λέμε και τα γράφουμε εδώ και μέρες, ότι ήταν εξαιρετικά περιορισμένες οι πιθανότητες, να μην εκδοθεί διαζύγιο με τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Γι’ αυτό θεωρούμε ότι ο Νεόφυτος Λάρκου, μελετά ήδη ονόματα προπονητών που θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις μεγάλες απαιτήσεις της Ανόρθωσης.

Ο νέος αθλητικός διευθυντής της Κυρίας, έχει να λέει, ότι αυτός επέλεξε τον Χέννιγκ Μπεργκ, ο οποίος άλλαξε το ρου της ιστορίας της Ομόνοιας.

Ανεξαρτήτως, αν πήγαν ανάποδα τα πράγματα την περασμένη σεζόν, με αποτέλεσμα να τον αποδεσμεύσει πρώτα αυτόν ο Παπασταύρου και στην συνέχεια τον Σκανδιναβό προπονητή.

Είναι λίγο δύσκολο να μπει κάποιος στο… μυαλό του Λάρκου (ακόμα και οι πολύ στενοί του συνεργάτες) για να καταλάβει ποιο είναι ακριβώς το προφίλ του προπονητή που θα προσπαθήσει να φέρει στην Ανόρθωση.

Υπάρχει μια… ειδοποιός διαφορά του σήμερα, μ’ αυτό που έκανε προ τριετίας στους πράσινους της Λευκωσίας.

Καλείται να βρει τον διάδοχο ενός εμβληματικού προπονητή για την Ανόρθωση, όπου όποιον κι αν φέρει, μοιραία θα γίνεται σύγκριση μαζί του…  

Αν καταφέρει να πετύχει ο καινούργιος τεχνικός τιμονιέρης, δεν λέμε ότι οι υποστηρικτές της Κυρίας θα «ξεχάσουν» τον Κετσπάγια.

Aλλά, τουλάχιστον θα πάψουν να ασχολούνται με τον λανθασμένο τρόπο που διαχειρίστηκε η διοίκηση της εταιρίας –ειδικά ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος Χρήστος Πουλλαίδης- την απόφαση να αποδεσμευτεί...

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κίνηση Φανιέρου για το «Παπαδόπουλος» - Η μεγαλύτερη εισφορά εις μνήμη του πατέρα του-ThemaSports
05/05 @ 16:45

Κίνηση Φανιέρου για το «Παπαδόπουλος» - Η μεγαλύτερη εισφορά εις μνήμη του πατέρα του

Στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια των ΜΑΧΗΤΩΝ για εξόφληση του δανείου για το «Αντώνης Παπαδόπουλους», ο Λούκας Φανιέρος.

Γιορτάζει ο Κεραυνός!-ThemaSports
05/05 @ 10:15

Γιορτάζει ο Κεραυνός!

Ευχές της Ανόρθωσης στον εορτάζων Ανδρέα Κεραυνό

Ανόρθωση: Νέα κίνηση για οικονομική ενίσχυση! -ThemaSports
04/05 @ 13:01

Ανόρθωση: Νέα κίνηση για οικονομική ενίσχυση!

Νέα κίνηση για οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαριστών θέτουν σε δημοπρασία τη συλλεκτική μπάλα με τις αυθεντικές υπογραφές μερικών από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν ποτέ με τα κυανόλευκα.

Ασταμάτητοι οι Ανορθωσιάτες – Έτοιμοι να σπάσουν το φράγμα των 700 χιλιάδων!-ThemaSports
04/05 @ 09:07

Ασταμάτητοι οι Ανορθωσιάτες – Έτοιμοι να σπάσουν το φράγμα των 700 χιλιάδων!

Συνεχίζεται η συγκινητική ανταπόκριση του κόσμους της Ανόρθωσης και όχι μόνο, για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

«Στο 65% του στόχου-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων - Εκστρατείες εκτός διαδικτύου»-ThemaSports
03/05 @ 12:45

«Στο 65% του στόχου-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων - Εκστρατείες εκτός διαδικτύου»

Επίσης αναφέρουν πως υπάρχει συνάντηση με την Κτηματική εταιρεία για να δουν τι άλλες κινήσεις έχουν γίνει αλλά και κάποιες άλλες λεπτομέρειες.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ