Μιλώντας στον Super Sport FM ο γενικός διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, τόνισε μετά από σχετική ερώτηση, ότι ο Χένινγκ Μπεργκ δεν ήταν σκληρός διαπραγματευτής στις επαφές του με τους Ρώσους ιδιοκτήτες, Ντουμπόφ και Λομάκιν.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ξέρει την ομάδα και ήταν πολύ λογικές οι απαιτήσεις του για να πει το "ναι" σε διετές συμβόλαιο!
Συγκεκριμένα είπε:
«Ήταν πολύ λογικές οι απαιτήσεις του, ήξερε την ομάδα, ήξερε πως υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ και ήθελε να μείνει ο βασικός κορμός. Από την άλλη, 2-3 πινελιές παικτών που έχει εντοπίσει ο ίδιος, ήδη προχωράμε στο να έχουμε ένα πλήρες ρόστερ. Η Πάφος είναι πλέον ένας ελκυστικός προορισμός και αυτό ήταν που έκανε τον κ. Μπεργκ να αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας. Ήταν ένας από τους βασικούς στόχους, αν όχι ο βασικός, καθώς οι ιδιοκτήτες ήθελαν να πάνε σε μια πεπατημένη λύση για να μειωθεί το ρίσκο. Εμεις το μόνο που έχουμε να κάνουμε πλέον, είναι να σταθούμε στο πλευρό του και να τον στηρίξουμε. Είναι διετές το συμβόλαιο του».
Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα του αποψινού τοπικού ντέρμπι που διεξήχθη στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στον Άρη και τον Απόλλωνα, για την 1η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
23/08 @ 12:00
Ο κόσμος της Πάφου έκανε το αναμενόμενο. Sold out ο επαναληπτικός κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα
23/08 @ 11:42
Ο ιδιοκτήτης της Πάφου Σεργκέι Λομάκιν ανήμερα των γενεθλίων του έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας
23/08 @ 09:47
Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο Σεργκέι Λομάκιν και η Πάφος του εύχεται χρόνια πολλά
22/08 @ 21:30
Χαμός στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, με τον Νταβίντ Λουίς και τις... πικάντικες περιπέτειές του να είναι το επίκεντρο.
22/08 @ 19:40
Ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια για την Πάφο από τον πρόεδρο του ΚΟΑ Γιάννο Ιωάννου
22/08 @ 17:55
H Πάφος ανακοίνωσε ότι έφτασε τις 7 χιλιάδες η προπώληση για τον αγώνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα
BEST OF THEMASPORTS