Ο πολύπειρος Ιταλός κεντρικός αμυντικός, αφού αποχαιρέτησε την Γιουβέντους και την Εθνική Ιταλίας, πήρε την απόφαση να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του MLS με την φανέλα της LAFC.
Έτσι, ο Κιελίνι θα ανοίξει ένα νέα κεφάλαιο στην καριέρα του, με τον 37χρονο πριν από λίγες ημέρες να αποχαιρετάει την Γιουβέντους και να ανακοινώνει το τέλος του από την Εθνική Ιταλίας.
Μια αποβολή στο 5’ και οι αποφάσεις του Μαρέσκα με τρεις αλλαγές μέχρι το 20’, πρόσφεραν… απλόχερα στη Γιουνάιτεντ το 2-0 επί της Τσέλσι στο ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ».
Ασταμάτητη η Ρεάλ Μαδρίτης! Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, νίκησε 2-0 την Εσπανιόλ στο «Μπερναμπέου» και έκανε το 5/5 στο πρωτάθλημα. Βαριά εντός έδρας ήττα για Τζιρόνα από Λεβάντε (0-4).
Ο Χάρι Κέιν έχει ξεκινήσει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο τη φετινή σεζόν, έχοντας συμμετοχή στα 13 από τα συνολικά 25 γκολ της Μπάγερν Μονάχου σε όλες τις διοργανώσεις.
Συνηθισμένος στα περίεργα σφυρίγματα δήλωσε ο Ντέιβιντ Μόγιες μιλώντας για τη διαιτησία του ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, μετά την ήττα (2-1) της Έβερτον από τη Λίβερπουλ.
Η ασταμάτητη Μπάγερν Μονάχου πέρασε επιβλητικά από την έδρα της Χοφενχάιμ με 4-1, έχοντας σε δαιμονιώδη φόρμα τον Χάρι Κέιν, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ και εκτόξευσε τα γκολ του στη σεζόν στα 13!