H συνέντευξη Τύπου του Ομοσπονδιακού μας προπονητή Νίκου Κωστένογλου, ενόψει του αγώνα με την Εθνική Ελλάδας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

 

ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ:«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο Βόλο και θα αγωνιστούμε με την Εθνική Ελλάδος.  Η Ελλάδα είναι ο πρωταγωνιστής του ομίλου. Προερχόμαστε από καλή εμφάνιση, μπορούσαμε να κερδίσουμε τη Β.Ιρλανδία. Γνωρίζουμε το βαθμό δυσκολίας, είναι υψηλός. Θα στοχεύσουμε σε ό,τι καλύτερο. Ευελπιστώ να κερδίσει ο καλύτερος. Είναι γνωστές οι σχέσεις που έχουν οι δύο λαοί. Πιστεύω θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και αξίζει να το παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι.

Έχουμε κοινό Εθνικό Ύμνο, είναι συγκινητικό και θα έλεγα ότι οι σχέσεις των δύο λαών είναι ειλικρινείς και υγιείς. Σίγουρα αγαπώ την πατρίδα μου, αλλά οι 15 μέρες που βρίσκομαι εκεί με τους ανθρώπους που βρίσκομαι εκεί με τους ανθρώπους που συνεργάζομαι έχει κτιστεί μία αμοιβαία σχέση από σεβασμό και αλληλοεκτίμηση. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, ώστε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

«Να εξελιχθεί ένας αγώνας σε αθλητικά πλαίσια και είμαι πεπεισμένος ότι αυτό θα συμβεί. Το αποτέλεσμα δεν καθορίζει τις σχέσεις των δύο χωρών».

«Έχουμε παίκτες με μικρότερη δεξαμενή. Ο Ιούνιος είναι πάντα δύσκολος για μας. Οι παίκτες έχουν πολύμηνη αποχή ή περισσότερες ημέρες και εβδομάδες, μίας και ορισμένα πρωταθλήματα τελείωσαν πιο νωρίς».

 

ΑΡΤΥΜΑΤΑΣ: «Δεν είχαμε την καλύτερη αρχή σε αυτό το Nations League. Στο δεύτερο αγώνα ήμασταν εμφανώς καλύτεροι. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτή την εμφάνιση. Θέλουμε στον αυριανό αγώνα να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα.

 Θα μιλήσω για μένα αλλά νομίζω μιλώ και για τους συμπαίκτες μου που είμαστε σε αυτή τη θέση. Από την πρώτη μέρα, νους, πνεύμα και σώμα είναι εδώ στην Εθνική. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε σαν Εθνική. Είναι δύσκολο, είναι καλύτερο να νιώθεις σιγουριά αλλά αυτό δεν μας σταματά από το να δώσουμε τα πάντα, γι΄ αυτό που θέλουμε να πετύχουμε, γι΄ αυτό που δουλεύουμε με τον προπονητή μας»..

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διεθνής φιλική νίκη της Εθνικής Παίδων Κ-16 -ThemaSports
16/04 @ 19:19

Διεθνής φιλική νίκη της Εθνικής Παίδων Κ-16

Διεθνής φιλική νίκη με ανατροπή για την Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ-16.

Αλλαγή ώρας στη σέντρα των αγώνων Κύπρος-Μαυροβούνιο για τις Εθνικές ομάδες Κ-16-ThemaSports
15/04 @ 14:11

Αλλαγή ώρας στη σέντρα των αγώνων Κύπρος-Μαυροβούνιο για τις Εθνικές ομάδες Κ-16

Δύο φιλικούς αγώνες με το Μαυροβούνιο θα δώσει η Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ-16.

Αλλαγή στην ώρα έναρξης αγώνων της Εθνικής Ανδρών-ThemaSports
15/04 @ 12:36

Αλλαγή στην ώρα έναρξης αγώνων της Εθνικής Ανδρών

Η UEFA έκανε αποδεκτό το αίτημα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για να αρχίσουν στις 19:00 και όχι στις 21:45 δύο από τους τρεις εντός έδρας αγώνες της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών στο Nations League που αρχίζει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Χάρηκε διπλά τη νίκη της Εθνικής Παίδων Κ-17 ο Σταύρος Δημοσθένους - Δείτε γιατί-ThemaSports
11/04 @ 18:36

Χάρηκε διπλά τη νίκη της Εθνικής Παίδων Κ-17 ο Σταύρος Δημοσθένους - Δείτε γιατί

Η Εθνική Παίδων Κ-17 της Κύπρου νίκησε πριν από λίγο την Ουκρανία σε φιλικό παιχνίδι με 2-1, με σκόρερ τους Χαράλαμπο Μιχάλα στο 52΄ (πέναλτι) και Σταύρο Δημοσθένους στο 58΄.

Φιλική νίκη της Εθνικής Παίδων Κ-17 επί της Ουκρανίας-ThemaSports
11/04 @ 18:24

Φιλική νίκη της Εθνικής Παίδων Κ-17 επί της Ουκρανίας

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα, η Εθνική μας ομάδα των Παίδων Κ-17 νίκησε το απόγευμα σε φιλικό αγώνα στο ΑΕΚ Αρένα την Ουκρανία με 2-1.

«Αυτό που πέτυχε η Εθνική ήταν άθλος – Το φούτσαλ στην Κύπρο ψυχορραγεί…»-ThemaSports
11/04 @ 14:55

«Αυτό που πέτυχε η Εθνική ήταν άθλος – Το φούτσαλ στην Κύπρο ψυχορραγεί…»

Ο προπονητής της Εθνικής Φούτσαλ, Άθως Στυλιανού, μίλησε στον Super Sport 104.0.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ