Ακολουθήστε μας στο Google news
Τον τίτλο στο κύπελλο ΟΠΑΠ Τροχοκαθίσματος πήρε ο Απόλλωνας κερδίζοντας με 53-40 τον Ήφαιστο, στον τελικό της διοργάνωσης που έγινε στην κλειστή αίθουσα Τεχνικής Σχολης Β' Λεμεσού (αίθουσα Ανόρθωσης).
Στην πορεία τους προς τον τίτλο οι «γαλάζιοι» είχαν προκριθεί από την ημιτελική φάση με νίκη 65-39 κόντρα στους Nicosia Team Rollers.
Έτσι, για την περίοδο 2021-22 η ομάδα της Λεμεσού συμπλήρωσε το νταμπλ, αφού προηγουμένως στη σεζόν είχε κατακτήσει και το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Τροχοκαθίσματος.
Οδεύει προς το κλείσιμο του το σήριαλ με Λοΐζου, καθώς ο Κύπριος άσος ταξιδεύει σήμερα για Ισραήλ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/09 @ 23:36
Δείτε το σχόλιο του Εβάν Φουρνιέ για τον Μόουζες Ράιτ.
16/09 @ 23:38
Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον Αλπερέν Σενγκούν.
16/09 @ 11:46
Η Μαράϊα, η σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμο, έγινε αποδέκτης απειλών από Τούρκο οπαδό μετά το EuroBasket 2025.
16/09 @ 11:53
Το beef Γιάννη Αντετοκούνμπο και Αλπερέν Σενγκούν φαίνεται ότι συνεχίζεται και εκτός Ευρώπης, με το NBA να μπαίνει στη διαμάχη.
16/09 @ 09:08
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πήρε το μικρόφωνο από τον Θοδωρή Φέρρη και… κέντησε με την επιλογή του τραγουδιού που αποφάσισε να πει με αλλαγμένους τους στίχους.
15/09 @ 09:58
Ο σπουδαίος Νίκος Γκάλης, συνεχάρη, μέσω ανάρτησης στα social media, την Εθνική ομάδα, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Eurobasket.
BEST OF THEMASPORTS