Πάει ένας μήνας που καλέσαμε τον μπαμπά και τον γιό Πουλλαΐδη, να τον πουν στα ίσα στον Τιμούρ, ότι προτιμούν να φύγει από την Ανόρθωση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Επέλεξαν να το πάνε με λανθασμένο τρόπο, με αποτέλεσμα να «ξενερώσουν» ακόμα κι αυτούς που θεώρησαν (μετά την ήττα σοκ στην τελευταία αγωνιστική από τον Άρη) ότι ήταν ο κύριος υπεύθυνος για την φετινή αποτυχημένη χρονιά.

Τι πιο ωραίο θα ήταν να τον καλούσε ο Χρήστος Πουλλαΐδης, αμέσως μετά την λήξη του πρωταθλήματος, να του πει ξεκάθαρα, «Τιμούρ μου, αγαπούμε σε, εκτιμούμε σε, αλλά ίσως είναι η καταλληλότερη στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι μας».

Τούτα που λέγονται, ότι τάχα μου, δεν θα το δεχόταν και φοβούνται να του το πουν, είναι ιστορίες για αγρίους.

Περιττό να πούμε, ότι ο Χρήστος Πουλλαΐδης, έβαλε αυτογκόλ από τα αποδυτήρια, στην νέα του θητεία ως πρόεδρος της εταιρίας. 

Είχε δείξει τις προθέσεις του, με την πρόσληψη Λάρκου (ένα μήνα πριν την λήξη της σεζόν), ότι ήθελε να «αποκαθηλώσει» τον άνθρωπο που πέτυχε σπουδαία πράγματα με την Κυρία, αρχικά ως παίχτης και στην πορεία ως προπονητής.

Κύριε Χρήστο Πουλλαΐδη, συμφωνούμε, ότι δεν περνά η μπογιά του Τιμούρ όπως παλιά, όμως η εντολή που δώσατε στον Λάρκου να του πει ότι είναι «παλιομοδίτικος» ο τρόπος που λειτουργούν οι συνεργάτες του και πρέπει να φύγουν, ήταν άλλο ένα… αυτογκόλ.

Πιστεύατε δηλαδή, ξέροντας τον Τιμούρ ως χαρακτήρα, ότι θα «πουλούσε» ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται για 15 τόσα χρόνια, μόνο και μόνο για να κρατήσει την δική του καρέκλα;

Όπως έχει διαμορφωθεί το σκηνικό, ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της Ανόρθωσης, θα πρέπει να καταβάλει την «λυπητερή» των αποζημιώσεων στον Τιμούρ και στους συνεργάτες του, για να τους δώσει το επίσημο «πασαπόρτι».

Υ.Γ. Αξίζει να θυμίσω, ότι από την περσινή χρονιά, υπήρχαν… θέματα αμφισβήτησης του Τιμούρ, ειδικά από τον γιο Πουλλαίδη. Όμως, η κατάκτηση του κυπέλλου, τα έβαλε όλα κάτω από το χαλί.

Υ.Γ. 1. Θέλω επίσης να χαιρετίσω εκείνους τους Ανορθωσιάτες, που έβριζαν τον υπογράφοντα από τις… γραμμές του Facebook, πριν μια εβδομάδα, όταν αποφάσισα να «βάλω τα ριάλλια μου» πάνω στην «επιλογή» για διακοπή της συνεργασίας με τον Κετσπάγια. Να τους παρακαλέσω απλά, να σέβονται την άποψη, ακόμα κι αυτών που θεωρούν ότι είναι «εχθροί» της ομάδας τους. Παραπάνω να φοβούνται και να προσέχουν άλλους, που το παίζουν αντικειμενικοί, αλλά στην ουσία βρίσκονται πίσω από το… άρμα της εκάστοτε «εξουσίας».

Υ.Γ.2. Θα επανέλθω με νέα ανάρτηση εντός της ημέρας, για τις υπερεξουσίες που δόθηκαν στον Λάρκου… Μερικά μήντια, απ’ ότι έχω προσέξει, τον παρουσιάζουν ως τον νέο «Μεσσία» της Ανόρθωσης.

Πόλυς Χαραλάμπους

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κάτι έκαμε κι ο… σενιόρ Χουάν Κάρλος! -ThemaSports
18/04 @ 09:30

Κάτι έκαμε κι ο… σενιόρ Χουάν Κάρλος!

Η συμμετοχή της Πάφος Fc για πρώτη φορά στον τελικό του κυπέλλου Κόκα-Κόλα, «παίζει» δεξιά – αριστερά στα μήντια. Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία (μέχρι την επόμενη) της ομάδας, την οποία συντηρούν οικονομικά οι Ρώσοι Λομάκιν και Ντουμπόφ.

Το πικρό ποτήρι και το ηχηρό μήνυμα στον Κίρζη από τον δωδέκατο! -ThemaSports
18/04 @ 08:48

Το πικρό ποτήρι και το ηχηρό μήνυμα στον Κίρζη από τον δωδέκατο!

Τους έλουσε κρύος ιδρώτας τους πάντες στον Απόλλωνα, όταν ο Τάνκοβιτς νίκησε από μακρινή απόσταση τον Λεουβενμπέρχ. Θα χρειαστούν τον χρόνο τους, για να το ξεπεράσουν… Ειδικά σε αυτούς που διαχειρίζονται τις τύχες της ομάδας, αν τους έβαζες μαχαίρι χθες βράδυ, δεν θα έβγαζε αίμα.

ΑΕΛίστας από τα γεννοφάσκια του ο νέος «καπετάνιος»!  -ThemaSports
17/04 @ 09:09

ΑΕΛίστας από τα γεννοφάσκια του ο νέος «καπετάνιος»!

Εντός της ημέρας θα υποβληθούν οι υποψηφιότητες ενόψει της εκλογικής συνέλευσης στην ΑΕΛ, την προσεχή Τετάρτη (24/4). Εκτός απρόοπτου, θα κατεβάσει συνδυασμό, ο επιχειρηματίας στον τομέα ανάπτυξης γης και ακινήτων, Κώστας Κωνσταντίνου.

Η κίνηση του Αναστασίου με Παναγιώτη Αντρέου... στέλνει μηνύματα! -ThemaSports
15/04 @ 10:39

Η κίνηση του Αναστασίου με Παναγιώτη Αντρέου... στέλνει μηνύματα!

O Παναγιώτης Αντρέου είχε κάμει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα, με τον Νορβηγό Ρέκνταλ στον πάγκο. Ήταν στις 4 Φεβρουαρίου με τον Απόλλωνα στην Λεμεσό…

«Εξάποντο» ο Ηλίας! Δεν χάνει με τίποτε το 27o της Στεάουα… -ThemaSports
15/04 @ 09:10

«Εξάποντο» ο Ηλίας! Δεν χάνει με τίποτε το 27o της Στεάουα…

Με γκολ του Κομάν στο 16ο λεπτό, η Στεάουα του Ηλία Χαραλάμπους νίκησε εκτός έδρας με 1-0 την CfR Κλουζ, αυξάνοντας την διαφορά στους 13 βαθμούς από την χθεσινή της αντίπαλο. Την ίδια απόσταση έχει και από την Κραϊόβα.

Ομόνοια 29ης Μαΐου: Τελικά δεν ήταν «πυροτέχνημα»!-ThemaSports
14/04 @ 09:58

Ομόνοια 29ης Μαΐου: Τελικά δεν ήταν «πυροτέχνημα»!

Γίνονται τρεις οι… Ομόνοιες που θα λάβουν μέρος στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας, την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η χθεσινή μέρα έδωσε το… διαβατήριο ανόδου στα «σαλόνια» στην Ομόνοια 29ης Μαίου και στην Ομόνοια Αραδίππου!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ